Šta je novo?

LG Nexus 4

Soče tetrapače stigao sam na posao zahvaljujući ćaletu koji me i dalje kontroliše kao malo dete :) a tel da kucnem u ekran radi ko prvog dana. Al sad me tt j..e prva dva posta na stranici mi pokazuje prazna i tako na svakoj stranici, postaje dosadno -_-

Ima li neke razlike, osim u boji, izmedju crnog i belog nexusa?I onih koji su made in Korea i Kina?

Nema nikakve razlike. Ovo za Koreu i Kinu i mene zanima. Ali pretpostavljam da su predrasude u pitanju?

Ljudi, search bas ne pomaze. Kako resiti smart dial? Danas sam uzeo tel i malo me nervira sto ga nema...

ili instaliras neku aplikaciju/rom ili cekas 4.3.

Probaj contacts+ ili dialapp dok ne stigne 4.3.

Novi paranoid radi brze I lepse od stock roma!
Nemam reci kako radi, drugi telefon....
Ponovo sam donirao 10e

Zar je moguće da postoji nešto što radi lepše i bolje od stock-a na Nexus 4? Kakvo je to čudo? Kako uopšte vidiš to poboljšanje? :D

ljudi, mnogo strana pa nisam siguran
Koji je od 2 all in1 tool-a bolji: Woog Nexus toolkit ili Nexus 4 Toolkit V2.0

Ja koristim Wug-ov. Praktičniji mi je.

Novi paranoid radi brze I lepse od stock roma!
Nemam reci kako radi, drugi telefon....
Ponovo sam donirao 10e

Koji novi paranoid? Ovi naightly buildovi?

Edit: Da sada vidim da je izasla nova verzija. :)

Edit2: Stavio sam pre neki dan cyanogen jer mi je bilo dosadno! :d Za sad sve ok. :) +franco naravno. :p

Poslednja izmena:
Probao sam i ja CM, ali prilikom prvog restarta dobio sam treperenje i bele strafte preko celog displeja, cak i u TWRP-u, jedva sam iznabadao da vratim recovery od stocka, ja ga vise necu stavljati, sve sam vratio na stock i spremio garancijiu od onda mi se nije nista slicno ponovilo pa sam ponovo stavio PA jer nikako ne mogu da svarim onaj cemer od losih boja...

Probao sam i ja CM, ali prilikom prvog restarta dobio sam treperenje i bele strafte preko celog displeja, cak i u TWRP-u, jedva sam iznabadao da vratim recovery od stocka, ja ga vise necu stavljati, sve sam vratio na stock i spremio garancijiu od onda mi se nije nista slicno ponovilo pa sam ponovo stavio PA jer nikako ne mogu da svarim onaj cemer od losih boja...

I meni se to desilo, ali ne na CM nego na nekom drugom ROM-u, nakon sto sam odradio backup preko TWPR. Takodje sam imao strafte i u TWPR. Brzo se stabilizovala situacija, pa sam obrisao TWPR i vratio CWM. Od tada nisam imao problema.

Ja sam dva dana na leaked 4.3 i sve preporuke :) Konacno su sredili boje tako da nemam vise potrebe za custom kernelom

Moja preporuka je SaberMod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2158698

Koristio sam PA, ali osetno je brzi Saber. Baziran je na stock ROM-u i odlicno je optimizovan. Ima mnoge funkcije koje su preuzete sa drugih ROM-ova. Koristi svoj STS Kernel. Nisam osetio potrebu da ga menjam. Ja sam mesec dana koristio PA i toplo preporucujem SaberMod svakome ko ga nije probao jer je stvarno greh ne probati ga. Dakle, glavni adut mu je sirova brzina. Ako ste zainteresovani, recite mi pa cu vam okaciti SS-ove posto se ne mogu nigde naci..

EDIT: Kernel podrzava undervolting, menjanje boja, clock-ovanje...

Poslednja izmena:
Moja preporuka je SaberMod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2158698

Koristio sam PA, ali osetno je brzi Saber. Baziran je na stock ROM-u i odlicno je optimizovan. Ima mnoge funkcije koje su preuzete sa drugih ROM-ova. Koristi svoj STS Kernel. Nisam osetio potrebu da ga menjam. Ja sam mesec dana koristio PA i toplo preporucujem SaberMod svakome ko ga nije probao jer je stvarno greh ne probati ga. Dakle, glavni adut mu je sirova brzina. Ako ste zainteresovani, recite mi pa cu vam okaciti SS-ove posto se ne mogu nigde naci..

EDIT: Kernel podrzava undervolting, menjanje boja, clock-ovanje...

Ajde kaci, da vidimo na sta to lici? :D

Ja za sada koristim stock. Rootovao sam ga, otključao bootloader i ubacio mu SystemUI sa procentualnim prikazom baterije. Ni jedan jedini bag nisam spazio, a nikad secnuo nije telefon. Izuzetno sam zadovoljan radom. Sigurno ću nekada probati PA, jer volim te ROMove.

Mene kod otkljicavanja bootloadera smara sto mi brise sve sa telefona... Al Moracu jednom da se odlucim

Nazad
Vrh Dno