Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma kakve defekte... Uživaj. :)

I opet mi zašteko nexus :v
Došao kući i upalio wifi stiglo par mejlova, pročitao ih i stavio mob na sto, par min kasnije ne reaguje uopšte i opet sam morao vol + i power da ga upalim... Počinje me nervirati -_-

Moguće da će trajati nešto duže, ali ne nešto ekstremno.

Meni je danas jedva izdrzao 3.5h screen on time na 4.3 leaked. Cackao sam mob na plazi sa sve vreme ukljucenim 3G (brightness na auto, obzirom da je suncano sigurno je bilo na max osvetljenju). Ljudi koji izvlace po 5-6h sigurno drze data iskljucen, osvetljenje ekrana podeseno na minimum i nemaju nista od sinhronizacije (na mom telefonu je setovan exchange mail, gmail, facebook, viber, whatsapp...)

ja sam pre koju stranicu okacio screen sa 5h screen on, sve nabrojano ukljuceno :)
ali samo mi je jednom toliko izdrzao...

Već je prežvakano milion puta, baterija zavisi od načina upotrebe: osvetljenje ekrana, prženje procesora igrama i loš signal su glavni potrošači. Meni je izdržao šest i po sati screen on jednom, ali bio sam bolestan, ležao u sobi ceo dan, osvetljenje na auto (soba polumračna), wireless uključen i čitao neke PDF-ove sa Interneta. Izdržao bi i duže nego je neka od livescore aplikacija u pozadini sisala Internet. S druge strane, kada sam bio gledalac na takmičenju na kome semafor nije radio, a rezultati trka (plivanje) su izlazili na Internet sa par minuta zakašnjenja, za nekoliko sati sam potrošio 80% baterije sa manje od dva sata screen on
Moj kolega koji primarno koristi neki drugi telefon svoj N4 puni jednom u pet-šest dana osim kada ide na put. Znam, greota je ali tako je :S:

Ljudi, ubih se nocas da instaliram adb drajvere. Koristio sam oba ranije pomenuta alata (oba imaju opciju da instaliraju drajvere) i nikako nece. Win prepozna telefon, ali ga toolovi ne prepoznaju i ne mogu da odradim root. Pratio sam uputstvo uz toolove. Malo sam proguglao, ali totalni haos. da li se desilo nekome i kako je resio?

edit , win7,64bit

I ja sam imao tih problema. Instalirao sam drivere na par načina i onda ih brisao, sve dok nije proradilo. Ne sećam se preko čega je na kraju uspelo. Valjda preko onog Wug-ovog toolkita na neki od načina.

Ljudi, ubih se nocas da instaliram adb drajvere. Koristio sam oba ranije pomenuta alata (oba imaju opciju da instaliraju drajvere) i nikako nece. Win prepozna telefon, ali ga toolovi ne prepoznaju i ne mogu da odradim root. Pratio sam uputstvo uz toolove. Malo sam proguglao, ali totalni haos. da li se desilo nekome i kako je resio?

edit , win7,64bit

И ја када сам другу рутовао фон било је проблема са драјверима...
Pутовао преко nexus 4 toolkit-a, и тамо колико се сећам имају две опције за драјвере као баш за нексус 4 и неки универзални и ја сам једва из трећег пута инсталирао те универзалне...
Исто је. 7/64bit

Da li prikljucujes fon na usb hub ili direktno na plocu. Posto kada sam prikljucio tel preko produznog usb kabla, nije ga comp prepoznavao.

Е јесте и ја сам морао дирекс у плочу да убацим USB :)

Preko Wuga ima ona fora da se u device manageru brisu svi koji imaju e.nesto u nazivu. Jedno 20 puta sam ponovio proceduru i svaki put obrisao jos po nesto. Mislim, na kraju sam iskljucio i misa :d , ali nece pa nece. Nije mi na Optimusu 4x radilo, takodje.
Da nisam morao jutros da idem na posao, reinstalirao bih i windows.
Da li mozda ostaje nesto u registrima, pa pravi problem?
Sve one alate koje sam imao od drugih proizvodjaca sam pobrisao, menjao sam i usb port preko koga sam pokusao, menjao sam kabl, stavio da win ne instalira automatski drajver, prihvatio na telefonu onaj signature(sta li vec).
eidt, uz wug daje nekoliko opcija za drajvere i sam preporucuje opciju 1, tj univerzalne, koje sma i izabrao
edit 2, podrazumeva se da sam ukljucio usb debuging

Poslednja izmena:
Zasto ne odradis sve preko adb-a i fastboot komandi ? Tamo imas i opis kako da stavis drajvere..

edit , win7,64bit

Tako je i meni bilo ali na WIN 8 Pro x64 , ubio sam se pokusavajuci i brisajuci sve drajveri ,jedan ceo dan sam pokusavao_Onda sam se iznervirao flesovao WIN 7 Ultimate x64 i sve mi je odradio iz prve....

Flešovao Windows jel :D
Odlepio si Jazo pored nexusa :D

evo rekli da se 4.3 u toku dana ocekuje na svim nexusima :D google plej apartati nesto kasnije

tako je rekao..da krecu da ga pusuju od danas,na nexus 7 nexus 10 galaxy nexus i nexus 4.. ciljam da ce trebati dan ili 2 da dodje na sve aparate..

Poslednja izmena:
Vrh Dno