Šta je novo?

LG Nexus 4

Zato sam ja otključao boot nakon dva dana. Da prebrinem. :D

Postoji motochopper skript za rootovanje N4 bez otkljucavanja bootloadera. Nakon toga otkljucas bootloader sa aplikacijom za to sa marketa. Na ovaj nacin se nista ne brise. Probao sam vise puta.

+1 .I od mene preporuka po meni je 4.3 bolji i brzi od 4.2.2

+1. Boje su konačno sređene, brži je rom, primetio sam da je jači izlaz na zvučniku i na slušalicama, baterija, iako je tek drugi ciklus punjenja nakon flasha, primetno duže traje nego na 4.2.2 stock-u i na PA. Sve preporuke!

Znači, lepo sredio Google 4.3? Jedva čekam OTA :)

Resih da probam PA, daj nek mi neko kaze da se ne blamiram kako da resize widget neki, pokusavao sam tamo u podesavanjima ali ne ide :D Prvenstveno mi treba za goweather prognozu
Izvinjavam se sto sam glup :d

Zadrzi prst na widgetu, kada zavibrira telefon pusti ga. Izacice ti neke opcije na widgetu medju kojima ce biti i RESIZE. Izaberi resize i onda ga kroj kako hoces. :D

Stavi nova launcher pa ce moci.

kako da dok razgovaram, a ekran ode u off, pokretom ruke se ekran ukljuci. Kao na sgs2 samo se napravi blagi pokret ruke i ekran se upali?

Kad odaljis telefon od lica ekran se pali zar ne? Nema veze sa pokretom već sa light senzorom.

bio sam uveren da je u pitanju bio pokret ruke. Desava se nekada da se pali gasi, pa ne mogu da prekinem poziv.

Ljudi na sta bi trebalo da se obrati paznja pri kupovini N4, mislim naravno znam standardnu "proceduru" ali mislim prvenstveno na neke specificnosti?
Vidim pominjete neke zemlje proizvodnje, neke brojeve kod IMEI-a ili serial number, gde vec, stopice iza kod zvucnika itd ?

Nema nekih posebnih stvari na koje treba obraćati pažnju. Prve serije (i to samo neki primerci telefon) su imale nekih problema kao što su krčanje zvučnika, žute fleke na ekranima i nisu imale te stopice. Te serije počinju sa brojem 2(posle S/N). Sve te stvari su ispravljene u novijim serija koje počinju sa 3. Mada, ne verujem da tih telefona iz starijih serija više ima u prodaji (ili ih ima malo). Obrati pažnju samo na one stvari koje su normalne za kupovinu telefona(mrtvi pikseli, očuvanost telefona i sl.) i to je to. ;)

Hvala ti :)
Da, cuo sam neku pricu oko tog sa brojem, ali me nije preterano interesovalo, sada je jasno.

Kazite mi jos, da li je neko imao nekih problema sa ovim telefonom? Pocevsi od od fabrickih gresaka (kao sto je primer to krcanje zvucnika, zute fleke itd...), pa do nekih kvarova koji su se vremenski pojavili (stradavanje nekog hardverskog dela itd) ?

Ja koristim Wug-ov. Praktičniji mi je.

Što ti reče, evo sad sam gledao, mnogo lepši i praktičniji interfejs ima taj Wugov. Nisam čuo za njega pre Nexus 4 Toolkit-a inače bi se za njega odlučio, al probaću ga obavezno, nadam se da ga updatuju redovno! :)

Pitanje za sve... Koji recovery koristite, CWM ili TWRP?

Poslednja izmena:
TWRP. Inače, Wugov kit je odličan, ne update-uju ga često, ali nedavno je dobio update.

^ Da, update izlazi redovno za njega. Radim update na svakih par dana.

Ja koristim TWRP. Od kako sam ga probao na prethodnim telefonima, samo njega koristim. Mada i CWM završava posao.

I moj je proizveden u januaru i isto nema ona izdignuća, ali je okvir oko kamere uži. Serija 301 je u pitanju. Ta izdignuća i nemaju nikakav značaj kada koristiš zaštitu.

Ako mozes isprobaj tel na suncu, posto pod odredjenim uglom se vidi matrica a i neke svetlucave linije. Pogldaj ranije postove mislim da je posle 200 strane pisano o tome. Da ne mislis da ti je pokvaren tel, ili te iritira. Ja sam se navikao. Inacesem toga sve preporuke za tel.

svaki n4 ima to.. to mogu licno da potvrdim,a ja sam pisao o tome :)

Hvala ti :)
Da, cuo sam neku pricu oko tog sa brojem, ali me nije preterano interesovalo, sada je jasno.

Kazite mi jos, da li je neko imao nekih problema sa ovim telefonom? Pocevsi od od fabrickih gresaka (kao sto je primer to krcanje zvucnika, zute fleke itd...), pa do nekih kvarova koji su se vremenski pojavili (stradavanje nekog hardverskog dela itd) ?

Da dodam da ta "3" na početku znači da je telefon proizveden u 2013. Od februara( ili marta, nisam siguran) kreću te serije sa stopicama. Moj je proizveden 03/25/2013. i ima sve te izmene. U suštini, N4 nije telefon koji ima nekih ozbiljnih hardverskih grešaka. Pre N4 sam imao SGS i SGS2 i to su telefoni čije serije su imale ozbiljne probleme(felerični gps i ram čip i sl.)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno