Šta je novo?

LG Nexus 4

Jeste daju fiskalni račun. Ti bi da kupiš telefon za 350 evra bez ugovora a jos i da dobiješ fiskalni račun i garanciju ovlašćenog servisa?

Možeš da dobiješ fiskalni račun ako platiš 20% više. Znači 350+20% = 420 evra.

Najbolje rešenje je da tražiš nov u oglasima sa mreže. Ja sam hteo da uzmem jedan u mom paketu bi izašao 330 evra koje bi platio na 6 rata a odmah bi ga prodao za toliko isto. Odmah dobijem pare na ruke i dodam nešto malo para i kupim bolji tel a onih 6 rata mi neće teško pasti. Na kraju sam uzeo S3 i kupac je odmah išao samnom u radnju i dobio nov neotvaran S3 sa fiskalnim i garancijom a ja sam dobio pare na ruke i malo dodao i sad čekam neku sličnu ponudu za Xperiu Z.

U LogicShopu mi prodavac preporucio LG 4X HD i ja mu rekoh da to nije Nexus, zna se zasto se kupuje Nexus. :d Covek otvori kutiju od Nexusa, uze ga u ruku i nije hteo da mi ga da dok mu ne obecam da necu root-ovati fon i zezati se sa ROM-ovima da ne bi jedan dan dosao sa pricom da mi je fon stajao na stolu i da jednostavno nece da se ukljuci a ja ga brickovao te ce on imati problem sa servisom. E sad... Ne znam sta da zakljucim iz toga, da imaju regularan servis za garanciju od 2 godine?

Icu cu ja sutra do ortaka on je kupio Nexsus 4 preko Logic Shopa, pa cu da vidim kakvu je garanciju dobio....A i slikacu je pa cu okaciti to ovde....

Imam ja garanciju od njih devojka što je kupila, ništa posebno... Iskucano 10 linija teksta, kad se ukida garancija ako padne u vodu, ako je root-ovan, custom rom itd, ako ima fizičko oštećenje možda je nešto unutra crklo usled pada itd. Tvoje ime i prezime i dole njihov pečat. Eto to je garancija...

Zna li neko kako mogu da narucio bodyguardz foliju da mi stigne u Srbiju?

Imam ja garanciju od njih devojka što je kupila, ništa posebno... Iskucano 10 linija teksta, kad se ukida garancija ako padne u vodu, ako je root-ovan, custom rom itd, ako ima fizičko oštećenje možda je nešto unutra crklo usled pada itd. Tvoje ime i prezime i dole njihov pečat. Eto to je garancija...
Ako se dobro secam druze,tebi su i zamenili devojkin 997D posto mu mikrofon nije radio,jel to bilo u Logoc shopu...

Nema potreba za 3G-om dok ne koristiš mobilni internet koji koristiš samo kad nema dostupnog WiFi-ja, staviš običnu pozadinu, automatsko osvetljenje ekrana, itd. (možda sam nešto zaboravio). Meni je barem tako i imam SOT (screen on time) 4-5h što i nije tako loše.

Meni ocigledno nesto zdere bateriju. Danas sam redukovao sve...iskljucio 3g dok ga nisam koristio, stavio obican wallpaper, od vidzeta imam samo prognozu, cak sam i bateri guru ukljucio da mi ne cekira stalno fejsbuk i ostale aplikacije koje redje koristim.
I dzaba sve, baterija je na 5% - imam oko 15 sati bez punjenja i 1:55 min screen on :(

Mozda nesto u pozadini jede bateriju, ali kako da otkrijem sta? Primetio sam da mi se 2-3 puta za nedelju dana pregrejao sam od sebe dok je stajao na stolu i baterija se ispraznila za dve trecine za par sati. Posle restarta se vratio u normalu. Ne znam sta bi to moglo da bude?

Poslednja izmena:
Instaliraj Better Battery Stats, pa vidi preko njega. Sigurno je nešto troši, jer je to baš kratko trajanje baterije.

Ako se dobro secam druze,tebi su i zamenili devojkin 997D posto mu mikrofon nije radio,jel to bilo u Logoc shopu...

Jeste... Došao telefon, sutradan sam dao devojci da ona prva otvori i sve i prekosutra (nije ni zvala taj dan ništa), kaže ne čuju me ljudi, ja zvao logic malo se natezao sa njima (pošto su rekli da će da šalju u servis, pa da srede to, e bre telefon star 2 dana), ali onda sam potegao bezobrazluk i poslali mi novi telefon...

Diskutovali ste o baterijama malo pa da podelim sa vama moje svakodnevno koriscenje :)

Htedoh da podelim prethodno punjenje i taman kad sam usao da uslikam SOT od 6 h i 8 min ugasi se fon i ne htede da se upali bez punjaca tako da sam obustavio tu misiju :d

Doduse par danas sam kuci i po dvoristu samo i imam Wi-Fi te mi mobilni internet ne treba :p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373418931140.jpg
    uploadfromtaptalk1373418931140.jpg
    64.7 KB · Pregleda: 188
  • uploadfromtaptalk1373418948788.jpg
    uploadfromtaptalk1373418948788.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 187
  • uploadfromtaptalk1373418964687.jpg
    uploadfromtaptalk1373418964687.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 184
  • uploadfromtaptalk1373419000346.jpg
    uploadfromtaptalk1373419000346.jpg
    46.2 KB · Pregleda: 184
Znaci posto je tebi uptime toliko, ti punis 3 puta na dan skoro telefon, jel? :D

Koliko izvuces za 24h upotrebe, to je realna slika za sve...

^^^
Ovo mi totalno nelogočno..awake 0, a screen on maksimalan..kako?

То је баг на 4.2.2, тако је и мени на Gnex.
Када уђем на BBS све се лепо види:D

Znaci posto je tebi uptime toliko, ti punis 3 puta na dan skoro telefon, jel? :D

Koliko izvuces za 24h upotrebe, to je realna slika za sve...

A jel ti spavaš uopšte? Kako može da se koristi telefon 24h? Valjda je realno da ga koristiš 16-17-18h a onih 8-7-6 sati na dan moraš da prespavaš.

Samo nemoj da spomeneš neke vikend varijante i izlaske. I sigurno nećeš ni tad skinuti telefon sa punjača ujutru u 10 i vratiti se kući sledeći dan isto u 10 ujutru. A ako se i ovo desi boleće te q za telefon i koliko mu je baterije ostalo.

Ništa lepo prilikom izlaska ne može da se desi posle 03:00h.

Poslednja izmena:
Poenta je da bi svako nabio ovoliki screen on u 9h koriscenja jer sem ekrana nista drugo nije ni stiglo da trosi bateriju.
U 24h bi verovatno ima 3-4 h screen on,to je Djilke hteo da kaze:)

U 24h nije realno. Realno je ono što sam napisao.

U 24h nije realno. Realno je ono što sam napisao.

Ma kapiram ja sta su hteli da kazu, telefon mora bez punjaca da bude vise od 24h, nebitno je da l' ti prespavao 8 ili 12 sati od tog vremena tj. tamo gde meni pise 9h da bude npr. 1d 3h itd... :)

A jel ti spavaš uopšte? Kako može da se koristi telefon 24h? Valjda je realno da ga koristiš 16-17-18h a onih 8-7-6 sati na dan moraš da prespavaš.

Samo nemoj da spomeneš neke vikend varijante i izlaske. I sigurno nećeš ni tad skinuti telefon sa punjača ujutru u 10 i vratiti se kući sledeći dan isto u 10 ujutru. A ako se i ovo desi boleće te q za telefon i koliko mu je baterije ostalo.

Ništa lepo prilikom izlaska ne može da se desi posle 03:00h.

Odgovorili su ti umesto mene...

Ma ne intersuje me nista osim Key Lime Pie-a 5.0, posto Jelly Bean 4.3 ocigledno nista specijalno novo ne donosi. :D

Hvala svima oko na pomoci oko IGO. U roku od 20 minuta 4 clana su mi poslala PP sa resenjem (linkovima). Zato volim Bench, sto su ljudi uvek tu da pomognu. :)

Sto se baterije tice kod mene je malo vise od 4 sata on screen, sve stock, 3g iskljucen, WIFI, e-mail sinhronizacija, malo neta, malo deca igraju igrice i tako. Samo ne znam sta ce nam Nexus 7, kada se svi u porodice grabe za moj telefon.

Koje sluske koristite za N4?

Ja koristim Sennheiser cx 150 i sasvim su ok. Mada imam i neke AKG k480 koje sam koristio ranije, al je otisla jedna sluska, sto nikako da popravim. Mislim da za neko normalno iskustvo, cx 150 vise nego rade posao

I ja isto koristim neke Sennheiser (ne znam koji model, dobio sam ih). Generalno, koristi šta ti je pri ruci. A ako nemaš nijedne, preporuka za Senn iz prethodnog posta.

Gledam ove Dr.Dre Monster koje dolaze uz Sensation XE. Kakave su te u poredjenju sa Sennheiser CX 150?

Gledam ove Dr.Dre Monster koje dolaze uz Sensation XE. Kakave su te u poredjenju sa Sennheiser CX 150?

Stvarno ne znam. Znam da za one skuplje Dre. sluske Vazi da su snimka, a ne kvalitet... Tj da je zvuk na slusalicama istog cenovnog ranga mnogo vise na strani ozbiljnijih firmi. Al za poredjenje ova dva modela ti ne mogu pomoci. Koja je uopste cena tog modela?
Ps. Na G+ sam video Nexus slusalice. Al kapiram da kid nas nigde nemaju da se kupe

Ja koristim Samsungove tj od ženinog Galaxy SII i exstra je zvuk...

Meni su za sada dobre ove od iPod Touch-a sto imam al krenula je ova guma da se kida i unistava tako da cenim da cu morati uskoro da ih menjam.

Ko koristi paranoid i ima instaliran ovaj 10.07 build moze li da uradi SS about phone? Interesuje me build number. Hvala. :D

Vrh Dno