Šta je novo?

LG Nexus 4

Ništa pošto ne razumeš šalu onda samo ozbiljno.

Nema potrebe da ides iz krajnosti u krajnost. Samo sam made clear da ni u jednom trenutku nisam pomenuo nikakve oglase. Toliko.

Ne znam što te pogodilo onda toliko to što sam se ja našalio. No nebitno, da ne spamujemo temu...

^ Dobrodosao. ;)

Odlicno. Bacicu posle pogled na linkove. Ta Jekod kako naleze na telefon? Da li ga mnogo podebljava? I ona mi je u opticaju, kao i Teracell Defender. Steta sto Capdase Softcase Xpose nema kod nas za Nexus 4, to mi je omiljena zastita.

Iseci svoju staru karticu. Ukoliko zelis, poslacu ti template po kome sam ja juce isekao svoju. Izdavanje nove microsim se zavrsava na licu mesta.

Nego koliko se vama puni telefon? Evo ga tacno 3 sata na punjacu i stigao je od 2% do 93%.

Poslednja izmena:
^ Dobrodosao. ;)

Odlicno. Bacicu posle pogled na linkove. Ta Jekod kako naleze na telefon? Da li ga mnogo podebljava? I ona mi je u opticaju, kao i Teracell Defender. Steta sto Capdase Softcase Xpose nema kod nas za Nexus 4, to mi je omiljena zastita.

Iseci svoju staru karticu. Ukoliko zelis, poslacu ti template po kome sam ja juce isekao svoju. Izdavanje nove microsim se zavrsava na licu mesta.

Nego koliko se vama puni telefon? Evo ga tacno 3 sata na punjacu i stigao je od 2% do 93%.

Mislim da ga ne podebljava puno. Sad sam izmerio dimenzije sa silikonskom oblogom su: 135mm x 70 mm x 11mm

Malo sam ga testirao danas. Malo razgovora, WiFi je stalno bio ukljucen, puno na Benchu preko Tapatalk-a, pustao sam benchmark testove u AnTuTu i Quadrant-u... Zadovoljan sam trajanjem baterije. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373233095216.jpg
    uploadfromtaptalk1373233095216.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 195
  • uploadfromtaptalk1373233105138.jpg
    uploadfromtaptalk1373233105138.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 191
  • uploadfromtaptalk1373233112898.jpg
    uploadfromtaptalk1373233112898.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 184
A signal u ofsajdu :)

To ti je za centar Nisa u Telenor mrezi kada je stavljeno da koristi auto WCDMA/2G. Uglavnom na 3 od 4 crte dok je na HSDPA, ali desava se (cesto) da prebacuje na 2G, pa opet 3G. :)

Poslednja izmena:
Nisam znao da je 2G/WCDMA... Sto ne stavis 2G kad si vec bio zakacen na wifi? Nema razloga da ti mreza trosi bateriju...

Nemam neku naviku da prebacujem na 2G od kako sam uzeo paket sa netom. Znaci, lenjost. :)

Malo sam ga testirao danas. Malo razgovora, WiFi je stalno bio ukljucen, puno na Benchu preko Tapatalk-a, pustao sam benchmark testove u AnTuTu i Quadrant-u... Zadovoljan sam trajanjem baterije. :)

Evo i mojih danasnjih rezultata. Zadovoljan baterijom takodje, s tim sto imam nesto malo preko sat vremena igranja igrica te mi 'screen on time' nije dostigao tvoj al cenim da bi to bilo to kad bih se skinuo sa ovih zaraza :d

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373245037020.jpg
    uploadfromtaptalk1373245037020.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 187
  • uploadfromtaptalk1373245051153.jpg
    uploadfromtaptalk1373245051153.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 182
  • uploadfromtaptalk1373245062792.jpg
    uploadfromtaptalk1373245062792.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 190
Poslednja izmena:
@miodrag-mene racunajte
Evo i mojih utisaka,zadovoljan sam baterijom,dosta Bencha i drugih foruma,malo igranja i dosta caprkanja po njemu....Ni ja nikad negasim 3g internet,mogu reci da mi je on primarni na telefonu,wifi upalim samo kuci da updat-ujem aplikacije....

Saljite mi na pp. Znate da se ceka od 15-60dana. Tako pise tamo.e sada ja odem na odmor pa sam u bg-u 21.da li do tada da skupljam narudzbine ili se mnogo zuri pa da neko umesto mene naruci?

Koja je najbolja kombinacija za stabilno svakodnevno koriscenje?

1. stock 4.2.2
2. stock 4.2.2 + franco kernel
3. paranoidandroid

Koje sluske uzeti? Gledam nesto ove Dr. Dre Beats Audio za 500-1500 dinara, vrede li te nesto?

Poslednja izmena:
Drzim uglavnom sve ukljuceno na telefonu (3g, wi-fi, vidzet apdejtove, live wallpaper) i pritom ga sarenoliko koristim za igrice i surf. Katastrofalno lose drzi baterija, ne prelazi 2h screen on.
Drug recimo ga najvise koristi za pricanje i wi-fi, baterija mu iscuri do 9 uvece kad ga ujutro skine s punjaca. I odlucio je da ga zameni

Poslednja izmena:
Drzim uglavnom sve ukljuceno na telefonu (3g, wi-fi, vidzet apdejtove, live wallpaper) i pritom ga sarenoliko koristim za igrice i surf. Katastrofalno lose drzi baterija, ne prelazi 2h screen on.
Drug recimo ga najvise koristi za pricanje i wi-fi, baterija mu iscuri do 9 uvece kad ga ujutro skine s punjaca. I odlucio je da ga zameni

Nema potreba za 3G-om dok ne koristiš mobilni internet koji koristiš samo kad nema dostupnog WiFi-ja, staviš običnu pozadinu, automatsko osvetljenje ekrana, itd. (možda sam nešto zaboravio). Meni je barem tako i imam SOT (screen on time) 4-5h što i nije tako loše.

Sad videh u drugoj temi, pa me podsetilo da pitam. Nakon zakljucavanja bootloadera, da li pise "locked" ili "relocked"? Nisam probao, a mozda neko zna?

a sta se dobija zakljucavanjem bootloadera.. ? koliko sam ja citao apsolutno nista..

Zbog garancije... Ako stoji relocked onda se odbija, a ako stoji locked onda i dalje mozes da ostvari garanciju.

На нексусу је лако, закључаш као што откључаш, нема онај "бројач" као самсунг нпр.

Vrh Dno