Da li je neko od vas uzimao telefon kod lika iz NS, koji daje neku garanciju 6 meseci? Sluzili li ta garancija uopste necemu i zar nije duzan po zakonu 2 god da da, ako vec ima radnju?
ne sluzi nicemu.. meni se nije udostojio 2 puta da odgovori na poruku cak ni da se javi na poziv.. bolje plati 30e vise nego tamo da uzmes
Ima u TC Usce, mislim da sam ja platio 300 din. Covek ju je stavljao vise od 5 min nzm zasto, ali je na kraju ekstra ispaloKupih Nexus 4 od 16 GB pre 2 nedelje otprilike, odmah u prodavnici sam im rekao da mi stave gumeni bumper od 500 kinti (taj samo imaju valjda) i takvog sam ga i uzeo u ruku prvi put jer sam navukao strah od silnih slika sa razbijenim zadnjim staklom po netu
Htedoh što pre da odem da stavim neku normalnu "foliju" na ekran koja nema ovu plus, minus i on/off sličicu kao ona "out of the box" al eto prođe 2 nedelje i ne stigoh, dok sam čitao danas ovaj forum sa fona u desktop verziji :d primetio sam malo zamrljenje dužine ~1mm na sred ekrana :wall: koje se vidi samo na beloj pozadini i pošto sam preveliki perfekcionista digla mi se kosa na glavi jer sam ukapirao da je ogrebotinica pošto nisam mogao da obrišem nikako. Nadam se da je samo ta fabrička folija oštećena malo i da to dovodi do tog minijaturnog mrljanja i kopka me da je skinem da vidim da nije slučajno ekran (iako ne bi trebalo) ali neću da je skidam dok ne odem po drugu pa me interesuje gde mogu u Beogradu da odem da mi oni (prodavac) nameste drugu neku kvalitetnu foliju na telefon (i u međuvremenu da se, nadam se, obradujem kad budem video da je oštećena samo stara folija) i ako neko zna koliko bi to otprilike koštalo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari