Ovo mi je stiglo pre nedelju dana, ali nikako da nadjem vremena da okacim slike.
Prezadovoljan sam. Bilo je price da su dugmici tvrdi i da treba nesto da se secne oko njih kako bi se omeksali, medjutim kod mene rade odlicno. Verovatno je te probleme imala prethodna serija. Rade bolje nego na onoj S silikonskoj futroli koju sam nosio dok sam cekao da ova stigne. Celih 4 dana mi je pre stigla.
Na uglovima ima zubice, tako da je odignuto i ne grebe se plastika pozadi kad se spusti negde. Takodje to pomaze i zvucniku.
Odlicno je legla, ni ne primecuje se da je futrola.
Po meni vredi svaki cent. Lepsu nisam video, a da ne pricam za koje pare se krsevi od futrola prodaju kod nas.
Pogledajte prilog 115943Pogledajte prilog 115944Pogledajte prilog 115945Pogledajte prilog 115946Pogledajte prilog 115948
Edit: Porucio sam je ovde.
Ukoliko dodje do opasnog pregrevanja procesor obara takt. To rade svi moderni telefoni, ali samo kada je kriticno. Ja se na mom N4 nisam još susreo sa tim slučajem.
Evo slika
I meni se cini da je do kartice, ako nije, onda je problem do telefona i sa antenom koja ne valja. Ako ti je pod garancijom to mogu da ti zamene.
Evo ja sam u ponedeljak kupio u Telenoru i bila je stara verzija, bez bumpova.
Na kutiji, na onoj našoj nalepnici, piše da su i godina proizvodnje i godina uvoza 2012.Ха, ето ти сад...
Значи док год буде могла да се нађе стара верзија они ће да је шаљу у Србистан![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari