Šta je novo?

LG Nexus 4

Beli je po meni nebo i zemlja imao sam crni, i resen je problem sa zvucnikom na ovoj verziji ne poklapas ga vise ima na coskovima male zubice da odigne tel od stola ;)

to ima i na novijim serijama crnog

Ovo mi je stiglo pre nedelju dana, ali nikako da nadjem vremena da okacim slike.
Prezadovoljan sam. Bilo je price da su dugmici tvrdi i da treba nesto da se secne oko njih kako bi se omeksali, medjutim kod mene rade odlicno. Verovatno je te probleme imala prethodna serija. Rade bolje nego na onoj S silikonskoj futroli koju sam nosio dok sam cekao da ova stigne. Celih 4 dana mi je pre stigla. :D
Na uglovima ima zubice, tako da je odignuto i ne grebe se plastika pozadi kad se spusti negde. Takodje to pomaze i zvucniku.
Odlicno je legla, ni ne primecuje se da je futrola.
Po meni vredi svaki cent. Lepsu nisam video, a da ne pricam za koje pare se krsevi od futrola prodaju kod nas.

Pogledajte prilog 115943Pogledajte prilog 115944Pogledajte prilog 115945Pogledajte prilog 115946DSC00010.jpg

Edit: Porucio sam je ovde.

Poslednja izmena:
Uzeo Sam teracel danas silikon. Za sada, narucio sam beli bumper pa to kada stigne dobrodoslo :)

^Nisam čuo za tako nešto.

Ovo mi je stiglo pre nedelju dana, ali nikako da nadjem vremena da okacim slike.
Prezadovoljan sam. Bilo je price da su dugmici tvrdi i da treba nesto da se secne oko njih kako bi se omeksali, medjutim kod mene rade odlicno. Verovatno je te probleme imala prethodna serija. Rade bolje nego na onoj S silikonskoj futroli koju sam nosio dok sam cekao da ova stigne. Celih 4 dana mi je pre stigla. :D
Na uglovima ima zubice, tako da je odignuto i ne grebe se plastika pozadi kad se spusti negde. Takodje to pomaze i zvucniku.
Odlicno je legla, ni ne primecuje se da je futrola.
Po meni vredi svaki cent. Lepsu nisam video, a da ne pricam za koje pare se krsevi od futrola prodaju kod nas.

Pogledajte prilog 115943Pogledajte prilog 115944Pogledajte prilog 115945Pogledajte prilog 115946Pogledajte prilog 115948

Edit: Porucio sam je ovde.

Pa baš da se ne primećuje... Meni je preglomazna na tom telefonu :) Inače jeste lepa, ledja se i dalje vide što je veliki plus.

Gledam klip i opet mislim da do nije istina, ali neka kažu nešto više o ovome vlasnici N4...

Ukoliko dodje do opasnog pregrevanja procesor obara takt. To rade svi moderni telefoni, ali samo kada je kriticno. Ja se na mom N4 nisam još susreo sa tim slučajem.

Meni tetris radi savrseno...nemam nikakve zastoje... :)

Ja ne znam da li obara takt ili ne, ali znam da nikada ni na momenat nije secnuo. Ako obara, neka ga, bitno da sve radi kao podmazano!

Ukoliko dodje do opasnog pregrevanja procesor obara takt. To rade svi moderni telefoni, ali samo kada je kriticno. Ja se na mom N4 nisam još susreo sa tim slučajem.

Када ће достићи то критично, једино ако се два сата игра нпр. Asphalt 7 док се телефон пуни...
А можда ни тада.

Ma i da dostigne malo bi oborio brzinu i ohladio se. Pitanje da li bi korisnik to u opšte primetio.

I meni se cini da je do kartice, ako nije, onda je problem do telefona i sa antenom koja ne valja. Ako ti je pod garancijom to mogu da ti zamene.

Uvece cu da probam telenor.. Ma koja garancija :) nikolasbg " da obara takt i procesora i gpu kada dostigne odredjene temperature,to je opste poznato za ovaj model

A da probaš eventualno stock image da instaliraš pa da vidiš kako će raditi gprs. I to cist stock bez restore bekapa i slicno. Samo testa radi.

Koliko je prostora na raspolaganju korisniku za instaliranje aplikacija?

Mislio sam na 8gb, mada može i info za model od 16gb.

Zna li neko gde ima da se kupi novija verzija Crnog Nexus 4 (sa 2 bumpa na dnu), 16gb... hvala

Вероватно свуда. Пошто се продаје ко алва, тешко да је негде остало старих модела :D

@fkloznica
Koju verziju telefona imas? Stariju ili noviju sa bumpovima? Interesuje me samo.

Evo ja sam u ponedeljak kupio u Telenoru i bila je stara verzija, bez bumpova.

Evo ja sam u ponedeljak kupio u Telenoru i bila je stara verzija, bez bumpova.

Ха, ето ти сад...
Значи док год буде могла да се нађе стара верзија они ће да је шаљу у Србистан :(

Ima li neka verzija kernela za audio mod?

Ха, ето ти сад...
Значи док год буде могла да се нађе стара верзија они ће да је шаљу у Србистан :(
Na kutiji, na onoj našoj nalepnici, piše da su i godina proizvodnje i godina uvoza 2012.

A jel moze neko da postavi sliku kako izgleda stara a kako nova verzija Nexus-a? Kakva su to dva bump-a na dnu o kojima sad pricate? :D

Vrh Dno