Nećeš "flešovati" ali ćeš "jailbrejkovati"Ne navijam ni za jedne, ali očekujem puno od iOS 7, pa da konačno odmorim mozak od xda i flesovanja...
a i Nexusa je mnogo teško naći legalno na početku prodaje...
A sve ovo pada u vodu tj. android kada se postavi pored iOS-a koji radi još bolje.
Ima dosta stvari koji ljudi cene kod Samsunga, a to su ekran, kamera i baterija. Šta još ljudi cene to su oni Samsung-ovi dodaci, sad ovi novi air gestures, pa smart stay itd...
Stock android je klot i nema ništa, average Joe blage veze nema da mora da skida aplikacije za ovo ili ono, za neke stvari, gde je Samsung ili HTC ili LG u prednosti, jer imaju preinstalirane stvari. Ljudi su stvarno oduševljeni.
Svi ljudi koji imaju Nexus uredjaj su "geek"-ovi ili ljudi koji se razumeju u sve to, pa su preporučili nekome average Joe-u, jer to je sve počelo od XDA i CM team-a, niko živi nije čuo za njih i niko nije kupovao Nexus telefone dok se nije CM omasovio i ceo XDA. Prvo jako je teško nabaviti Nexus, drugo nudi samo softverski više što average Joe-u ne znači ništa, a njemu znači mnogo više bolja kamera, amoled ili Sense koji ulepša i odmah je kupljen a i Nexusa je mnogo teško naći legalno na početku prodaje... Uvek možeš naći Samsung, HTC i LG telefon i zato se oni i prodaju više i zato ljudi kupuju više.
Ne navijam ni za jedne, ali očekujem puno od iOS 7, pa da konačno odmorim mozak od xda i flesovanja...
Razlika je jedino sto za Android treba mega carski hardware da radi tecno, pa makar i stock andtoid.![]()
A šta to ne radi kako treba? Nema USB storage? Slanje preko BT? Ko je uopšte koristi BT?
Upravo, na kom si beše romu? Sigurno nije stock. Više se trudiš na androidu, veruj mi. Što se tiče safarija, za koji se se uhvatio, trebalo bi da znaš da može da se podesi da te pita da li ćeš otvoriti safarijem, chromom itd. Zato lepo kažem, da se 50% potrudite oko ios videli bi ste.^Sta je zakljicak? Da platis telefon kao punta, i onda da se "trudis" oko njega da bi radio kako treba...?
To nisu moji komentari. Ja sam lepo napisao da N4 sporije rotira ekran od 4s, sporije pokrene app, ima lošiji displej... sve u odnosu na 4s koji je bio prepun svega i svačega. Ali ti najbolje znaš, video si sve telefone u nekom izlogu ili YT klipovima :dNemojte se raspravljate ja sam na drugom forumu procitao da nexus 4 laguje kao djavo sa 10 malih instaliranih aplikacija i da mu se ekran pali 6 sekundi ....
I ne znam zašto pišete da na iosu ne radi ovo ili ono ili da to nema kada niste uopšte ni pogledali ni ios ni app. Evo i da potkrepim svoje izjave.. USB mass storage, ima i tweak se zove PwnTunes. Onda iTunes, ne znam ko to još koristi, onaj ko je imap iphone ili koristio ios zna da se koristi iTools ili ifunbox. BT transfer nije problem jer ima tweak sa kojim možeš da radiš šta hoćeš (ne znam kako se zove jer nisam koristio BT pa me nije ni zanimalo). itd.
Sada mogu da vam kaže šta nema za nexus 4 a ima za iphone, evo npr. tweak koji iz 3G prebacuje u E kada je zaključan ekran, kada se otključa ekran automatski prebacuje u 3g, na ovaj način dosta uštedie bateriju itd.
sporije rotira ekran od 4s
Upravo, na kom si beše romu? Sigurno nije stock. Više se trudiš na androidu, veruj mi. Što se tiče safarija, za koji se se uhvatio, trebalo bi da znaš da može da se podesi da te pita da li ćeš otvoriti safarijem, chromom itd. Zato lepo kažem, da se 50% potrudite oko ios videli bi ste.
To nisu moji komentari. Ja sam lepo napisao da N4 sporije rotira ekran od 4s, sporije pokrene app, ima lošiji displej... sve u odnosu na 4s koji je bio prepun svega i svačega. Ali ti najbolje znaš, video si sve telefone u nekom izlogu ili YT klipovima :d
I ne znam zašto pišete da na iosu ne radi ovo ili ono ili da to nema kada niste uopšte ni pogledali ni ios ni app. Evo i da potkrepim svoje izjave.. USB mass storage, ima i tweak se zove PwnTunes. Onda iTunes, ne znam ko to još koristi, onaj ko je imap iphone ili koristio ios zna da se koristi iTools ili ifunbox. BT transfer nije problem jer ima tweak sa kojim možeš da radiš šta hoćeš (ne znam kako se zove jer nisam koristio BT pa me nije ni zanimalo). itd.
Sada mogu da vam kaže šta nema za nexus 4 a ima za iphone, evo npr. tweak koji iz 3G prebacuje u E kada je zaključan ekran, kada se otključa ekran automatski prebacuje u 3g, na ovaj način dosta uštedie bateriju itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari