Šta je novo?

LG Nexus 4

Imam i ja jedno pitanje :) elem,stavio sam na setingsima za mail aplikaciju da mi je sinhronizacija na never,i pored toga on me odmah notifikuje cim mi stigne neka poruka na mail.. Sta ciniti..

Ne mogu udarim edit na prethodni post.. Elem,kada koristim pie i hocu da mi se vidi svo vreme status bar,da li je moguce da pie ima ono fensi zatamljivanje ekran i pisanje datuma vremena i notifikacija kada se pritisne.. Posto sam izvalio da taj izgled i opcije ima samo kada je status bar sakriven..

Naravno da nece.. Ovo je samo jedan vid ulazenja samsungu u d*pe..

Citajuci komentare na sajtu, naisao sam na jedan sa kojim delim misljenje. Naime, ne verujem da ce doci do ovoga. Gugl profit pravi od play store-a, a ne prodaje uredjaja. A i sto je primetio, gugl se trudi da izbaci sd slot iz uredjaja, kako bi sve polako prenosio na cloud. U prilog tome ide i skorasnja preraspodela prostora izmedju g+, gmaila i gdrivea...
Dok samsung trenutno telefone prodaje kao apple, a to znaci sareno, lepo, neka fense funkcije i slicno.

Ne kazem da svi kupuju samsung zbog toga, ali to im je trenutno selling point.

Oko 18:00 po nasem vremenu ako se ne varam. A sve nas u stvari najvise zanima kada ce neki OTA :)

Google I/O aplikacija. Bice stream-a.

Bluetooth 4.0 podrška stiže za naš uređaj, ali šta ćemo mi praktično imati od toga, ostaje da se vidi..

^ Baš htedoh da postavim link. Isčupah iz I/O aplikacije. :)

Jedna stvar mi je zanimljiva... Niko ovde ne proča o original google bumperu. Jel ne vredi ili ga je teško naći? Ako neko zna link gde može povoljno da se nadje nek se javi :)

Istina je ono za s4 i google... Sve je super, samo cena 0d 649$ nije baš zanimljjiva.

Ma ako ga nabave u srbiji.. Moracu da ga kupim :) skoro idealan telefon

Citajuci komentare na sajtu, naisao sam na jedan sa kojim delim misljenje. Naime, ne verujem da ce doci do ovoga. Gugl profit pravi od play store-a, a ne prodaje uredjaja. A i sto je primetio, gugl se trudi da izbaci sd slot iz uredjaja, kako bi sve polako prenosio na cloud. U prilog tome ide i skorasnja preraspodela prostora izmedju g+, gmaila i gdrivea...
Dok samsung trenutno telefone prodaje kao apple, a to znaci sareno, lepo, neka fense funkcije i slicno.

Ne kazem da svi kupuju samsung zbog toga, ali to im je trenutno selling point.

Upravo je objavljeno na Google I/O. Galaxy S IV sa vanilla Androidom, preko Play Stora za $650, za sada samo u USA. Po meni, cena je previsoka, mada mi je jasno da to Samsung diktira, Google samo prodaje. Verzija koja se prodaje je 16GB sa SD slotom, LTE i otkljucanim bootloaderom.

Previsoka cijena? Top hw + top sw u ovom trenutku... Sta ste ocekivali, za 350$ da ga dobijete?

Ali sav taj HW neće biti nešto iskorišćen. On je tu zbog Samsungovih aplikacija i zezalica. Teško da će biti neke drastične razlike u radu čistog androida.

To je ok cena, mada bih pre ostao na N4. Lepsi je, a meni licno sem SD slota i jace baterije S4 ne pruza nista. Govorim o onome za sta meni sluzi telefon.

Upravo je objavljeno na Google I/O. Galaxy S IV sa vanilla Androidom, preko Play Stora za $650, za sada samo u USA. Po meni, cena je previsoka, mada mi je jasno da to Samsung diktira, Google samo prodaje. Verzija koja se prodaje je 16GB sa SD slotom, LTE i otkljucanim bootloaderom.

da, video sam. nisam ocekivao, ali opet, ja sam ja, a oni imaju imperiju :D

Vrh Dno