Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa ovakve rez bi i ja ostvario da cackam whatsapp sat vremena a ostalih 5 sati ostavim mob na wallpejperu i stavim da se ne gasi displej..druga opcija je da uradim undervolt underklok i ugasim 2 jezgra od 4.. P.s. i ja imam 303k verziju :)

Poslednja izmena:
@Seizmos
Da bi video hardware reviziju, treba da udjes u fastboot: Pritisni i drzi volume up i volume down tastere i upali telefon. A serija pise na kutiji :)

Pa ovakve rez bi i ja ostvario da cackam whatsapp sat vremena a ostalih 5 sati ostavim mob na wallpejperu i stavim da se ne gasi displej..druga opcija je da uradim undervolt underklok i ugasim 2 jezgra od 4.. P.s. i ja imam 303k verziju :)

Probaj...videces da nema pojma ni 3.5 h da predjes...

Pa kako si ti izvukao 6h.. ? Ili si postavio screenshotove sa nekog drugog moba..

Izvlaci se lagano 5h i 45 min i 2 dana ako ne igras igre, meni baterija ode 90% na surf chromom, tapatalkom i yt, ostalo sto koristim je zanemarljivo, imam uvek sat do sat ipo razgovora na ta dva dana recimo..
Inace svi sinkovi su popaljeni, fb radi u pozadini takodje..a mreza je postavljena na wcdma uvek, ne saltam nikad na gsm.

Stvarno zvuci nestvarno, pa i momci sa Note II ne prijavljuju takvu autonomiju.

Sezimos tebra ti ne spadas u ovu temu :) :) ti si imao srece da zabodes telefon sa nekom prototip baterijom koja tek treba da se gurne u mobilne fazon negde tamo 2014god :) ovo sto pises za svoju bateriju mi je nerealno.. Ja bi na chromu mogao max izblejim oko 3h i to sa wi fije,da ne pricam o gledanju klipova..

U realnom radu baterija ne moze da predje 3h (+/- pola sata) screen on. Sve iznad toga je neko natezanje i iskljucivanje svega i svacega

I ja na note 2 ako gledam filmove izvlacim 12h screen on,ali to nije nikakvo merilo.
Rezultati zaista deluju nerealni.

Baterija zavisi od previse faktora. Signal, instalirane aplikacije, da li se telefon koristi na jakom svetlu ili ne... Porediti trajanje baterije izmedju 2 telefona je kao porediti potrosnju goriva, guma i slicno izmedju 2 automobila. Ne vozimo svi isto. Ja recimo ne igram igrice, koristim chrome, tapatalk, twitter, linked in, gmail, gtalk, exchange mail... U glavnom sam na WiFi i u zatvorenom (mracnijem) prostoru. SOT mi je skoro uvek oko 4 sata. Ali ima dana kada ne predje 3 :)

Uh poceli su svasta da najavljuju za google ivent.. Od belog n4,nabudzenog n4 sa snepdregon 600 do motorole x.. Mozda nas google i iznenadi :)

Само нека буде пријатно изненађење:D

Baterija je stvarno odlicna, nisam verovao koliko fon moze da izdrzi, nego jel ima neka fora da se ugasi autofokus?

U poslednje vreme mi Google servisi vuku preko 10% baterije svaki dan. Zna li neko do cega moze da bude? Sync da Google + je iskljucen...

a da li vam stoji ono stiklirano beck up my data to google services.. ?

ja bih zamolio nekog pametnog da mi da potvrdu
http://www.ebay.com/itm/Nexus-4-16GB-Black-TMobile-Smartphone-/261214776504

da li je ovo unlocked model? buni me jer mu carrier sekciji pise t-mobile, a pritom dole pise The phone is FACTORY UNLOCKED FOR ANY GSM CARRIER WORLDWIDE 4G/H ON TMOBILE
ALSO WORKING EXTREMELY FAST ON ATT NETWORK

Da li je hteo da kaze da je factory unlocked za sve, a da radi 4g/h na t-mobile? ili radi samo na t-mobile mrezama po svetu?
ako je unlocked, uzimam.

ja bih zamolio nekog pametnog da mi da potvrdu
http://www.ebay.com/itm/Nexus-4-16GB-Black-TMobile-Smartphone-/261214776504

da li je ovo unlocked model? buni me jer mu carrier sekciji pise t-mobile, a pritom dole pise The phone is FACTORY UNLOCKED FOR ANY GSM CARRIER WORLDWIDE 4G/H ON TMOBILE
ALSO WORKING EXTREMELY FAST ON ATT NETWORK

Da li je hteo da kaze da je factory unlocked za sve, a da radi 4g/h na t-mobile? ili radi samo na t-mobile mrezama po svetu?
ako je unlocked, uzimam.
sve si video sem ovoga :) 2 available / 2 sold

@grada
video sam i to, ali me interesuje da li je ovo ipak unlocked na kraju. jer ovaj malo, malo pa obnovi kolicinu, pojavi se s vremena na vreme.

Pa piše 2 available, može da se naruči. I trebalo bi da su svi unlocked. To što je napomenuo T-Mobile, je to što n4 ima 4g chip koji ne radi na svim mrežama, ali eto, na T-mobile radi i 4g.

Svi pominju taj Paranoid. U čemu je razlika u odnosu na stock?

Pre Nexusa sam imao SGS i flešovao sam i po 5-6 puta dnevno različite verzije. Nexus imam skoro mesec dana i nije mi palo na pamet da ga flešujem jer nemam razloga. Mada, svrbe me prsti :)

Ja sam izdrzao 2 nedelj. :d
I od tada koristim paranoid i nijedan drugi rom nisam stavio. Svidja mi se phablet mod pa zato + ima svasta nesto sto moras sam da vidis. ;)
I Franco Kernel da ne zaboravim. :)

Baš sad čitam na XDA i stvarno deluje primamljivo. Posebno ovaj Halo. Između ostalog...

Vrh Dno