Šta je novo?

LG Nexus 4

halo ce da se portuje skoro u svaki rom na n4.. samo da preraste u stabilnu verziju na paranoidu.. makar je tako rekao dev na xylon romu :D

ne znam da li moze da se instalira ako nisi rutovan.. ja koristim m2.. uvek cekam te polugotove verzije ne mogu flesujem svaki dan novu verziju.. :)

AOKP
opasno radi :eek: i izgleda, ni kalibracija nije loša

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368517095320.jpg
    uploadfromtaptalk1368517095320.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 199
  • uploadfromtaptalk1368517109211.jpg
    uploadfromtaptalk1368517109211.jpg
    49.7 KB · Pregleda: 208
Root neće da ti obriše ali UNLOCK bootloader-a (koji moraš da uradiš da bi odradio root) će da obriše kompletno sve koliko se sećam, neka me ispravi neko ako grešim.

Da li neko od vas ima verziju od 8gb? Koliko je prostora slobodno? Da li vam je dosta prostora? Mislim da ce meni biti sasvim ok posto imam i nexus7 na kojem su mi filmovi, navigacija, knjige... A ovde bi drzao samo deo muzike.

I zaključavanje takođe briše sve.

Ako je telefon rootovan, moguce ga je zakljucati/otkljucati sa bootunlocker aplikacijom sa marketa bez brisanja podataka. Doduse telefon ostaje rootovan :). U svakom slucaju, pripreme za prvi root brisu apsolutno sve.

@krele90 Ako se dobro sećam, 5.5 GB je free, što je po meni, jako malo.

Imas 5,5 gb ali sve zavisi od potreba, mada se slazem da ce ti nekad zatrebati prostora

Igre danas cesto uzimaju 2-3GB, moze da ih sanja samo ako uzme ovaj slabiji.

koliko je ruzan... pogotovu sto mu je prednja strana skroz crna..

Znam za galaxy nexus :) istog sam misljenja i za njega,u beloj varijanti je ogavan..

100 ljudi 100 ćudi :D

Ima li neka aplikacije za privremeno uklanjanje bottom bar-a, onako nesto kao sto je uradjeno na paranoidu, i ako moze link, ne bih da menjam ceo rom samo zbog toga

Nazad
Vrh Dno