Šta je novo?

LG Nexus 4

"..Sjedi udobno se smjesti, prevarenih ima svud..." :d

Elem pao mi sa stola pre neki dan fon u onoj obicnom silikonu sto sam pre postavljao i da kucnem u drvo, nista, jeste da je pao na parket, ali opet :)

Nisam se prevario, ali sam zato dao plucno krilo:D....

Izgleda da cu i ja morati da nabavim silikonac, samo da se jos nalo naviknem na fon

Ко каже да је лоша батерија?

Koja podesavanja koristis i generalno kako koristis mob da bi dogurao do 4,5h.. ?

Evo ja sam uslikao pre neki dan uz koriscenje iskljucivo 3G mreze, nisu neke slike a nije ni neki skor za bateriju jer koliko sam primetio ovih dana mi drzi jos dosta duze..

Prilozi

• IMG_3983 copy.jpg
    IMG_3983 copy.jpg
    279.7 KB · Pregleda: 208
  • IMG_3984 copy.jpg
    IMG_3984 copy.jpg
    253.3 KB · Pregleda: 206
  • IMG_3986 copy.jpg
    IMG_3986 copy.jpg
    187.4 KB · Pregleda: 200
  • IMG_3985 copy.jpg
    IMG_3985 copy.jpg
    218.8 KB · Pregleda: 202
Meni su ovi tvoji rez nestvarni.. Sa ovako slabim signalom ti izvuces vise od 5h.. Pa meni da je takav signal max bi izvukao 2 ipo sata.. Ja sa pretezno 2g i wi fijom izvucem mah 4h.. U tome 30min razgovora i 30min igrica.. Ostalo samo whatsapp i surf

Nemam pojma, kidam ga ovih dana maksimalno i izdrzi na 3g mrezi uvek dva dana, to jest puni se svaki drugi dan, mozda sat-satipo razgovori, tapatalk, YT i chrome jasem non-stop, ostalo manje vise i tako navuce skoro punih 6h display time..

Ja na Note 2 imam 5:30h usage i 21h std by preko 3g mreze....

Ovo je skoro nemoguce.

Izvini seizmos ali ja u ove tvoje slike ne mogu da poverujem.. :) da ti nisi dobio meki primerak sa 3000mah baterijom ? :)

Ja stvarno ne znam kako izvlačite ovoliko. Ne znam sta da radim ovom svom N4 da bih toliko izvukao.

Osvetljenje na minimumu i izvuci cete svi tako :)

@seizmos, jel znas da uhvatis screenshot na telefonu? :p

Drugacije se ne moze izvuci :)

Ja na S2 izvucem 5ipo sati sa minimalnim osvetljenjem (vecinom kad sam bolestan, pa sam kod kuce), a ovako auto osvetljenje oko 4 sata za 24h usage time.

Ja uvek osvetljenje drzim na 35 % , nikada nisam gotivio opciju autoosvetljenje :)

Kod mene je auto osvetljenje i to ne diram nikad, verovatno ima sa tim veze.

Na stock-u sa auto osvetljenjem dobijas 5h+ screen on? Kolac u tiganju? Nemoguce :d
Meni ( i vecini) sa takvim podesavanjima izvuce max 3h+ :S:
Jedino kada smanjim osvetljenje i minimalnu frekvenciju na 384Mhz i koristim telefon za neke nezahtevne operacije izvucem preko 4h, ali 5h jos nisam video na svom display.

Poslednja izmena:
^Kod mene izvlaci tako od kako sam ga kupio :), mozes uvek reci da je nemoguce ali ne bih da ulazim u raspravu na tu temu jer nisam korisnik koji bi sirio laznu informaciju ili bi stavljao fake screenove i sl.. ;)

Ja na stock-u isto dobijam od 4-5 sati SOT. Doduse ja sam veci deo vremena na WiFi-u. Drzim osvetljenje na auto, ne koristim nista od aplikacija za stednju i slicno. Telefon koristim najnormalnije sa ukljucenim svim syncovima i slicno.

Jedno pitanje, na poslednjiom screenovima sam primetio da nema nikakve data konekcije? Jeste li to iskljucili data pred slikanje ekrana ili ne koristite konekciju non stop?

^Kod mene izvlaci tako od kako sam ga kupio :), mozes uvek reci da je nemoguce ali ne bih da ulazim u raspravu na tu temu jer nisam korisnik koji bi sirio laznu informaciju ili bi stavljao fake screenove i sl.. ;)

Ma opusteno, nisam implicirao da su informacije netacne, vec je moj komentar "nemoguce" vise bio rezultat odusevljenja :)
Koju hardware rev imas? Ja imam rev11, a telefon mi je iz serije 303K

Nazad
Vrh Dno