Šta je novo?

LG Nexus 4

Da li neko zna gde ima da se kupi nalepnica za ekran ali da je prodavac sam lepi.. ? Mislim na bg oblast.. U uscu nestalo u delti kupis pa sam lepis, na budzi nema u prodaji..

Ne umem.. Uvek nesto zaserem.. S're mi se od tih nalepnica,da ne nameravam da prodam mob za 5meseci nikada ih ne bi stavljao.. Ovako ***

Pa ako ti ne uspe iz prve, manje tragove prašine na foliji možeš da pokupiš selotejpom, a ako je prstima upropastiš ili pokupiš više prašine, pravac sudopera opereš je lepo sudomilom i onako vlažnu lepiš (lakše se aplicira vlažna) a možeš i da sačekaš da se prosuši pa da je onda apliciraš.

Za sest dana kanada-kragujevac prosto da ne poverujes jos samo da iduće nedelje zamenim staklo i ima da bude ko secer

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368209288846.jpg
    uploadfromtaptalk1368209288846.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 323
  • uploadfromtaptalk1368209303425.jpg
    uploadfromtaptalk1368209303425.jpg
    33.9 KB · Pregleda: 340
Не, добио сам после продужења уговора. Иначе са слањем 8гига изађе 375$ а 16гига око 460$.

Strava, za 6 dana iz Kanade... to je stvarno ekspresno... Aj kači slike kada ga doteraš :)

Mom drugaru ispao iz kamiona na asfalt i samo se malo uništio okvir :)

Telefon kojo bi trebao da najmanje pada/ispada izhleda da ubedljivo vodi. :D

Meni skliznuo iz ruke kad sam ga vadio iz dzepa na beton. Nije mu nista osim na okviru jedna rupica. :d

Juče sam obišao BeGe uzduž i popreko, nigde 16ke, tj. bilo na jednom mestu za 360 i nisam hteo, na kraju se vratim tamo prodaše i taj. :( Toliko sam popizdeo da sam se na kraju rešio da uzmem 8icu, ali oko 5pm ni nje nigde. :d Kao u ponedeljak nova tura stiže 16ka će biti 340e, 8ica 315e.

Poslednja izmena:
Kakva navala za nexus-ima:banana:

@marko n

Tako uvek kazu pa skuplje bude, zgrabi prvi po bilo kojoj ceni cim ti jave da je usao u radnju ;)

Ja isto danas obisao celu balkansku, svi pominju famozni ponedeljak popodne......

Ne instalirajte današnji update PARANOIDA, ne radi wifi! Ja mislim da su ga već uklonili sa neta, ali za svaki slučaj da kažem...

http://www.globalmarket.com/sourcin...ower-banks-chargers-for-cell-phone-18268.html razmisljam da nabavim ovo.. ali na netu ne mogu da nadjem koliko vremena mu treba da ti napuni bateriju,da li puni kao na obican punjac ili kao kada prikacis na usb preko kompa.. ako neko zna odogovor :D

Ako hoces da skapiras koliko brzo punjac puni, samo treba da razumes osnovne brojeve koji pisu na svakom punjacu. Standardni punjac za Nexus 4 ima output od 5V i 1.2 A (1200 mAh). Samo gledaj koliko punjac ima mAh. Npr. USB 2.0 port ima output od 500 mAh, zato je puno sporiji. USB 3.0 ima 900 mAh. Punjac za iPad ima 2.1 A (2100 mAh). Sa tvog spiska, pola uredjaja ima output ispisan u specifikacijama. Mozes uzeti i punjac koji ima veci mAh, samo ce ti brze napuniti uredjaj. Ja bih ti preporucio nesto ovako http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BQ5KHJW/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers

Poslednja izmena:
hvala na odgovoru.. znaci bitno je da ima 5v i 1.2A output.. a sta ako ima veci,da li to steti bateriji ?

Ne, može da ime i 5A on će da "uzme" samo 1.2, ima zaštitu.

pitam jer se ovi kinezi uglavnom prodaju sa dva outputa,sa 1A i 2.1A.. taj brzi je verovatno za ipad ,pa reko da li moze n4 da se puni preko tog brzeg..

Može ali neće brže da ga puni, isto kao da je na 1.2

Vrh Dno