pa ako je sve bez ogrebotine a ne radi tach onda moze i da fejka telenor da jemo prestao da radi....(ja bi licno probao)...a cena predjnjeg kucista sa tachom je oko 130 e+servisEkran je ostao čitav, znači radi i dalje, sve se lepo vidi, samo ne radi tač. E sad da li gorila štiti i tač, ne znam, ja sam mislio da štiti samo ekran. Spolja ništa, nige ni ogrebotina, baš je i mene začudilo. Al dobro šta da se radi...
Koja cifra ce biti za popravku ?
pa ako je sve bez ogrebotine a ne radi tach onda moze i da fejka telenor da jemo prestao da radi....(ja bi licno probao)...a cena predjnjeg kucista sa tachom je oko 130 e+servis
Ako neko zna gde bi u BGDu sutra najpovoljnije mogao da se kupim N4 16GB, neka mi pusti poruku na PM. Hvala!
Prodao sam fon i sad ga nigde nema, a i gde ga nađem podigli cene na 350e.![]()
proveri u logik shopu iza hotela moskve,oni ti daju kao neku garanciju od 2 god ali bez fiskalnog rauna.. iskren da budem ne znam kako to u praksi izgleda..
malo sam ga teze stavio,ali znatno lakse od screen protektora ,2 komada sjebao i nisam namestio..moracu da cekam da dobiju u uscu i da platim da mi oni nameste...
Pogledajte prilog 113955 Pogledajte prilog 113956
proveri u logik shopu iza hotela moskve,oni ti daju kao neku garanciju od 2 god ali bez fiskalnog rauna.. iskren da budem ne znam kako to u praksi izgleda..
malo sam ga teze stavio,ali znatno lakse od screen protektora ,2 komada sjebao i nisam namestio..moracu da cekam da dobiju u uscu i da platim da mi oni nameste...
Pogledajte prilog 113955 Pogledajte prilog 113956
Trebalo bih da narucim iz kanade nexus 4 , na sta da obratim paznju ? Da li svi mogu da rade i na nasoj mrezi ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari