Šta je novo?

LG Nexus 4

Нисам чуо да се то још некоме десило, баш баш баксуз...

Ekran je ostao čitav, znači radi i dalje, sve se lepo vidi, samo ne radi tač. E sad da li gorila štiti i tač, ne znam, ja sam mislio da štiti samo ekran. Spolja ništa, nige ni ogrebotina, baš je i mene začudilo. Al dobro šta da se radi...

Ekran je ostao čitav, znači radi i dalje, sve se lepo vidi, samo ne radi tač. E sad da li gorila štiti i tač, ne znam, ja sam mislio da štiti samo ekran. Spolja ništa, nige ni ogrebotina, baš je i mene začudilo. Al dobro šta da se radi...
pa ako je sve bez ogrebotine a ne radi tach onda moze i da fejka telenor da jemo prestao da radi....(ja bi licno probao)...a cena predjnjeg kucista sa tachom je oko 130 e+servis

Koja cifra ce biti za popravku ?

Ne znam ništa, ako budem saznao, napiaću u temi ovde.

pa ako je sve bez ogrebotine a ne radi tach onda moze i da fejka telenor da jemo prestao da radi....(ja bi licno probao)...a cena predjnjeg kucista sa tachom je oko 130 e+servis

Celo kućište je bez ogrebotine, samo u gornjem levom uglu ekrana ima mali krater i u donjem desnom mala naprslina. Čistom sumljam da će Telenor da odradi garanciju...

Ako saznam šta je bilo, javljam vam ovde u temi.

Neće sigurno biti jeftino s'obzirom da na netu košta u najboljem slučaju oko 80$. A cena je takva pošto prednje staklo, digitajzer i ekran se menjaju u kompletu kao kod samsung galaxy s plus.

Sa ovakvim telefonom bi bilo skroz u redu da garancija pokriva i padove jer je ceo od stakla, naravno da ce da pukne kad padne.

Posle 3 meseca koriscenja dve stvari sam primetio. Prva, manje bitna, je da se na dva mesta pojavio mali gap na zadnjem staklu i blago krcka kad se stisne. Ne cuje se svaki put, ali opet primeti se.
Druga stvar koja me bas smara je gubljenje 3g signala. Ne znam da li je to do telenora ili do telefona ali tako brzo izgubi 3g mrezu i onda mu treba 100 godina da je opet nadje. Totalno mi s**** surfovanje kad sam recimo u busu i to mu se prilicno cesto desava.
Ostalo sve savrseno. Moram pohvaliti kameru koja mi je izgledala osrednje u pocetku ali sam totalno promenio misljenje.

imam jedno pitanje..znam da nije za ovu temu ali ima ljudi koji su narucivali preko alija stvari.. sada mi dosao postar i kaze da li si ti narucivao nesto od kineza posto oni nisu stavili prezime na pakete nego samo ime,trazim te vec 3 dana po ulazu.. e sada kada sam narucivao i registrovao stavio sam i prezime i ime,a oni na paketu su samo napisali ime.. trazio suport mail na aliju ali nisam nasao,ako neko moze da mi pomogne sta da cinim.. p.s. odradio sam nekako.. ebani kinezi :D

Poslednja izmena:
malo pre stigao paket sa DX-a, narucen 23.marta ....vec se oprostio od toga :)

Prednje staklo se menja zajedno sa digitajzerom i košta oko 10.300din u ovlašćenom servisu. Ne znam jel smem da napišem kom.

Ja sam skucao tel posle 2 ned. korišćenja. Pao je direktno na prednje staklo na pločice sa nekih 60-70 cm.

Silikon od 500 dinara je ipak mnogo jeftiniji.

Da se pohvalim.. Stigao mi i dbrand skin tacno za 10dana od slanja :)

Ako neko zna gde bi u BGDu sutra najpovoljnije mogao da se kupim N4 16GB, neka mi pusti poruku na PM. Hvala! :)

Prodao sam fon i sad ga nigde nema, a i gde ga nađem podigli cene na 350e. :(

Poslednja izmena:
Ako neko zna gde bi u BGDu sutra najpovoljnije mogao da se kupim N4 16GB, neka mi pusti poruku na PM. Hvala! :)

Prodao sam fon i sad ga nigde nema, a i gde ga nađem podigli cene na 350e. :(

proveri u logik shopu iza hotela moskve,oni ti daju kao neku garanciju od 2 god ali bez fiskalnog rauna.. iskren da budem ne znam kako to u praksi izgleda..

malo sam ga teze stavio,ali znatno lakse od screen protektora ,2 komada sjebao i nisam namestio.. :) moracu da cekam da dobiju u uscu i da platim da mi oni nameste...
20130509_165000.jpg 20130509_164745.jpg

Poslednja izmena:
ma znam da je 360..ali zovi da ih pitas..cena uvek varira.. samo gledaj da tamo ubacis karticu da vidis da li ce da radi,jer ja kada sam hteo da kupim pre mesec dana nije radio na nasu mrezu.. ne znam kako je to moguce... doduse koliko sam video telefoni su iz amerike,mada bi n4 morao da bude otkljucan

Naravno, proveravam na licu mesta. Našao sam na par mesta, ali svi imaju po komad, rekoše mi da ga uskoro neće ni biti, bar ne 16GB, ovog od 8 ima...

Jedno noob pitanje koje me proganja 3god.. Zasto kada instaliram neki program npr emulator za stare igre kada hocu da nadjem neki folder od tog programa on mi ispise 3,4 putanje za taj isti folder.. Ne znam da li sam razuman.. Primera radi: emc/memo/roms onda drga putanja storige/legasy/memo/roms pa treci android/memo/roms.. Itd tako 4,5 puta druge putanje za isti jedan fajl ili folder.. Da se nadovezem na ovu pricu,odem kopiram neki zip u taj fajl preko usba i kompa a on taj fajl prekopira u svih 4,5 tih putanja.. To mi ranije takodje nihe nilo jasno na s1,kao da su svi falovi troduplo instalirani.. I jos jedno pitanje,sto kada uninstaliram neki program svi njiegovi folderi a bogami i fajlovi ostanu na mobu(makar tako pokazuje fail menadzer na mobu),da li ima neki kliner koji brise te zaostale fajlove posle unistala neke aplikacije ? Ubio sam sa postom ali me ovo uvek zanimalo.. Mogu da prilozim i slike ako treba

Trebalo bih da narucim iz kanade nexus 4 , na sta da obratim paznju ? Da li svi mogu da rade i na nasoj mrezi ili ?

proveri u logik shopu iza hotela moskve,oni ti daju kao neku garanciju od 2 god ali bez fiskalnog rauna.. iskren da budem ne znam kako to u praksi izgleda..

malo sam ga teze stavio,ali znatno lakse od screen protektora ,2 komada sjebao i nisam namestio.. :) moracu da cekam da dobiju u uscu i da platim da mi oni nameste...
Pogledajte prilog 113955 Pogledajte prilog 113956

Skin ti se dobro slaze sa tepihom :d

Inace, neko je pre par strana pomenuo problem sa gasenjem telefona dok je u stand-by. Mogu da potvrdim da se ovo i meni desava, kao i mnogim drugim vlasnicima. Mislim da je u pitanju bug, pre nego hardwerski problem. Telefon se ustvari ne gasi, vec ima problema da se probudi iz deep sleep-a. Kada ga pozovem dok je u takvom stanju on zvoni, samo se ekran ne ukljucuje.

Jel neko primecuje da stock kernel najglatkije radi. Kod custom kernela, koje sam probao (default frekvencije i governor svuda), uvek ponekad zastuca, najcesce prilikom skrolovanja, npr settings, dialer, itd. Jedino sto je trajanje baterije na strani custom kernela. U principu meni nisu bitne perfomanse u igrama ili benchmark-ovima, samo da radi glatko i da ima pristojno trajanje baterije. Neki predlog za kernel? (probao sam faux123 i franco)

Ja na mom N4 drzim apsolutno sve stock. Ranije sam experimentisao, sve zivo probao, ali ovde sada je sve stock, locked bootloader i unrooted. Imam ga nesto vise od 4 meseca i jedini bug koji sam iskusio je kasnjenje notifikacija kada sam na WiFi i to samo na poslu. Na kucnom WiFi je sve ok. Telefon perfektno radi i zato nemam potrebe za bilo kakvim modifikacijama.

Trebalo bih da narucim iz kanade nexus 4 , na sta da obratim paznju ? Da li svi mogu da rade i na nasoj mrezi ili ?

Да ти потврдим из прве руке да раде:D. Узео сам за бураза овде.

Da da... Stock je najbolji ali boje na stock kernelu su očajne... Tako da su na žalost modifikacije neophodne, naravno i root je isto tako neophodan.

Nazad
Vrh Dno