Šta je novo?

LG Nexus 4

Nasao komb :) xylon rom, franko karnel i trickster mod i greenify za neke smaracke igrice :) jos samo da podesim displej da mi odgovara oku, i postoji sansa da ce me ovaj kombo drzati par mesrci :)

Hmmm, koliko bi vremena trebalo Amazonu da odreaguje, ako se novi modeli/cene najave na guglovom iventu, polovinom maja?

Imate neku preporuku za podesavanje franco kernela? Kako ste podesili gamu i boje, rucno ili neki od predefinisanih profila?

Pošto se ekrani razlikuju međusobno, najbolje je da kreneš od predefinisanih profila. Moj savet ti je da nađeš neku fotografiju koju imaš, kao sample i na osnovu koje ćeš porediti boje.

Jel mogu te boje da se podese bar priblizno kao na S3? Nije provokacija :)

Meni jis uvek nije nista stiglo iz Kine. Proslo 24 dana. Naruceno preko Aliexpress-a. :/

Po danu ili ti normalnoj sobnoj svetlosti.. Ako ga cackas uvece u krevetu tj u pravom mraku crne ti nece biti skroz crne.. Ali i takve su skroz ok

Ma nije toliko problem crna koliko ostale boje :)

Ceka se, al to sto narucis ne mozez ovde da nadjes. Iz kanade mi je stiglo za 7 dana. Iz uk za 8 a ovi bamperi koji ne mogu kod nas da se nabave po meni vredi cekati samo mi nije jasno zasto tolko. Kontaktirao sam lika i kaze poslato je sad je kao proverio i da je to negde na nekoj granici, al da je normalno da se ceka tolko iz kine. Doslo mi da mi mu kazem da ga d***. :d

Al ajde bole me. Kad stigne, stigne. :)

Meni je bumper stigao standardno za nekih 15 dana preko kineske pošte.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje... Kako da skinem ove osencene delove na dnu i na vrhu volpejpera.. ? Da naznacim,slika je samo plava boja.. http://db.tt/p0WZbDNB uspeo sam.. U nova setingsima je.. Sto li bi neko furao te senke to mi nije jasno..

Poslednja izmena:
Jaoooooo ove linije, nisam znao da je ovako odvratno, prodajem telefon .... šala naravno.
Oduševljen sam. Prešao sam sa SGS3 i mogu da kažem da je po mom mišljenju ovo mnogo lepši telefon, izrada je vrhunska (kamera zvecka kao kod svakog, sve ostalo je savršeno), ledja su prelepa, ali to ima svoju cenu, mogu lako da puknu, stoga planiram da ga stavim u silikon što pre. Razmišljao sam ili to ili bumper, ali sigurniji je u silikonu iako je bumper lepši.
Što se tiče softvera u odnosu na SGS3 koji je pun bloatwera, ovo je pravo vanilla iskustvo! Sve prosto leti, a i ja sam se nekako zaljubio u Nexus od prvog Gnexa koji sam imao. SGS3 ima neke funkcije koje ovde sve mogu da se podese u raznim romovima ili flešovanjem posebnih modifikacija, tako da su što se toga tiče približno isti, i sve zavisi od vaše imaginacije :D
E sada najveća razlika, ona koja odbija većinu su boje na ekranu, koje se po želji mogu podesiti, mada i ovako stock nisu loše. Na SGS3 su zasićenije, crvene su previše crvene, zelene previše zelene - nekome se to možda sviđa, meni je isto bilo ok, ali to nije realno. SGS3 prikazuje bolje crnu boju zbog SAMOLED tehnologije, IPS bolje prikazuje belu :D
Što se tiče poređenje to je to, sve se svodi na to ko šta voli. Ja sada odoh da uživam u svom telefonu malo :)
p.s. speedw ti si svoju silikonsku kupio u supermarketicu? gledao sam im na sajtu nisam mogao da nadjem...
p.p.s. lates smršao sam jer trčim po Banjici da stignem pre zatvaranja Telenora :D

Market enabler ne moze vise da fejkuje druge provajdere na ovom novom plejstoru.. ? Koji smor..

Kod mene radi bez problema. Na računaru kada odem na Play Store, piše mi T-Mobile (model telefona).

Ja sam ranije koristio market enabler, medjutim za poneku aplikaciju tunnel bear je sasvim dovoljan. Evo upravo kupih swype :)

Proradio onaj item tracking i pise da je u srbiji, al kao opening. 16og apr stiglo. Kolko se to jos ceka sad?

sad ide na carinu ,pa tamo u zavisnosti od raspolozenja carinika od 1 dana do 10 dana samo nebo zna,ako te uhvate praznici nacekaces se

Instalirao poslednji PA, e sad' il' se ja tripujem i u pitanju je placebo, ili je ovaj njihov kernel perfektan što se boja tiče... Mnogo bolje nego stock!

Nazad
Vrh Dno