Šta je novo?

LG Nexus 4

Sto lepo ne stavite franko karnel i trickster itamo do detalja namestite displej ? Ja sam displej napucao max da mi lici na amoled :) e da tunel medved mi ne radi.. Ne znam zasto

znam, ali oduševilo me ovo pa nisam imao potrebu da se smaram u sitna crevca... koje su tvoje brojke za podešavanja?
p.s. za šta konkretno koristiš tunnel bear? to je aplikacija koja maskira ip adresu?

Cackao sam dosta i onda se smorio i ostavio ova podesavanja.. Color calibration nisam dirao,brajtnes 0,kontrast 15,saturation 90,na svim ostalim dole blacks su mi 119 mids 48 a whites i greys 0.. Meni su ta podesavanja ok,ne kazem da ne moze bolje ali sam zadovoljan.. A medveda koristim da bi sa americkog plejstora skinuo nesto sto nema kod nas,npr candy crash sagu... Itd

Evo da se i ja upisem. Uzeo sam N4 pre par dana u Telenoru. Odlicna stvarcica. Zasad mi je jos sve na stock-u. Ali cim budem imao malo vremena probacu da ubacim neki custom rom. Nisam jos imao prilike time da se bakcem, ali valjda ce proci ok :) Inace, dok sam ga isprobavao u radnji, nudio mi je povezivanje google wallet naloga sa telefonom, ali mi se nije dalo to tada da radim pa sam preskocio. Sad da me ubijes ne mogu nigde to da pronadjem. Moze li mala pomoc?

Cackao sam dosta i onda se smorio i ostavio ova podesavanja.. Color calibration nisam dirao,brajtnes 0,kontrast 15,saturation 90,na svim ostalim dole blacks su mi 119 mids 48 a whites i greys 0.. Meni su ta podesavanja ok,ne kazem da ne moze bolje ali sam zadovoljan.. A medveda koristim da bi sa americkog plejstora skinuo nesto sto nema kod nas,npr candy crash sagu... Itd

Evo ja sam sada instalirao medveda, očistio cache, data i restartovao playstore i učitao mi američki... Na PA romu sam. Probaj da reinstaliraš.

Evo da se i ja upisem. Uzeo sam N4 pre par dana u Telenoru. Odlicna stvarcica. Zasad mi je jos sve na stock-u. Ali cim budem imao malo vremena probacu da ubacim neki custom rom. Nisam jos imao prilike time da se bakcem, ali valjda ce proci ok :) Inace, dok sam ga isprobavao u radnji, nudio mi je povezivanje google wallet naloga sa telefonom, ali mi se nije dalo to tada da radim pa sam preskocio. Sad da me ubijes ne mogu nigde to da pronadjem. Moze li mala pomoc?

Probaj ovde: http://www.google.com/wallet/

Zasto ne prihvata 11000 kao postanski fah,ili ja nesto pogresno radim ?

Da se razumemo, google wallet radi samo u Americi, tako da nema neke vajde muciti se oko njega.

Da li pricamo o google walletu ili google checkout-u?
Google Wallet se koristi zajedno sa NFC cipom na telefonu.
Google checkout se koristi za kupovinu preko net-a.

Da li pricamo o google walletu ili google checkout-u?
Google Wallet se koristi zajedno sa NFC cipom na telefonu.
Google checkout se koristi za kupovinu preko net-a.
Google checkout je google wallet sada..ukinut je checkout ima više od 2god. :D

Ok, zove se sada wallet ali je princip i dalje isti. Google Wallet aplikacija u telefonu radi samo u US i koristi se zajedno sa NFC chipom u telefonu.

I da i ne. Google wallet je kompletan servis za transfer novca. A plaćanje putem NFCa je deo tog servisa. To funkcioniše samo u Americi. A digitalno plaćanje radi svuda u svetu.

Pa to i ja kazem, google wallet aplikacija koja koristi nfc chip za placanje radi samo u US. Mada da budemo iskreni, bez zaobilaznih metoda nije moguce kupiti nesto preko googla u Srbiji (mislim na aplikacije na play store-u)

Pa to i ja kazem, google wallet aplikacija koja koristi nfc chip za placanje radi samo u US. Mada da budemo iskreni, bez zaobilaznih metoda nije moguce kupiti nesto preko googla u Srbiji (mislim na aplikacije na play store-u)

Širiš dezinformacije..corvus corax ti je lepo odgovorio..sa otvaranjem gmaila dobijaš i svoj google wallet nalog, na njemu registruješ svoju karticu i adresu i možeš da plaćaš on line preko web browsera gde god prihvataju taj metod plaćanja.. To o čemu ti pričaš nema veze sa postavljenim pitanjima u temi do sad..

Meni je prošao PAK kod ali mi kartica ne prolazi (Raiffeisen virtuon) :(
http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/pronadji/nadji-pak-rezultat.asp
Šta prijavljuje za karticu?

Poslednja izmena:
Procitaj originalno pitanje clana foruma. Igrao se sa aplikacijom google wallet u Telenoru. Uputi ga kako da koristi aplikaciju google wallet i kako da kupuje aplikacije sa google marketa.
Ja nisam uspeo to da uradim, pa je moguce da sirim dezinformacije bazirane na licnom iskustvu. Izvinjavam se ako sam nekoga doveo u zabludu.

Poslednja izmena:
Jel znaš ti čemu služi ta aplikacija i taj NFC čip uopšte?

Ja znam i znam da ovde u Srbiji to ne moze da se koristi i tako sam napisao clanu foruma.

Ajde mi napiši molim te šta znaš o tome?

Zasto bih pisao o tome? Koga interesuje, lepo progugla i nadje sve informacije o tome. Sta sam ja pogresno napisao do sada? Da li ti mozes da koristis Google Wallet u maxi objektima MCDonaldsu i slicno? Da li mozes regularno da kupujes aplikacije preko play store-a?

Majstore google checkout aka wallet koristim godinama za razna plaćanja na netu. Tako da ispada da si ti taj koji širi dezinformacije.

Poslednja izmena:
Ok, zove se sada wallet ali je princip i dalje isti. Google Wallet aplikacija u telefonu radi samo u US i koristi se zajedno sa NFC chipom u telefonu.

Druže ako nisi pogrešio onda si se pogrešno izrazio. Google wallet radi i van USA... A google wallet i nfc plaćanje rade tamo gde je to podržano.

i na kraju sta je google wallet i sta mogu npr ja da uradim sa njim ? :D

Ljudi, čovek je napisao da mu je Nexus ponudio setovanje Google walleta. Ja sam rekao da to ne radi jer sledeća poruka bi bila da u našoj zemlji nije podržan. Radi se o aplikaciji u telefonu Wallet. Plaćanje na playstoru takodje nije podržano iz Srbije. Online plaćanje preko neta bilo googlom, pp ili nečim trećim nema veze sa Nexus telefonom i to je druga tema.

Zasto bih pisao o tome? Koga interesuje, lepo progugla i nadje sve informacije o tome. Sta sam ja pogresno napisao do sada? Da li ti mozes da koristis Google Wallet u maxi objektima MCDonaldsu i slicno? Da li mozes regularno da kupujes aplikacije preko play store-a?
Prvo jedna facepalma:
402_facepalm_your_doing_it_wrong.jpg

Pa onda pojašnjenje...to o čemu ti pričaš je korišćenje google wallet aplikacije sa play store-a u kombinaciji sa NFC čipom na telefonu koji omogućava bezkontaktno plaćanje tvojim debitnim ili kreditnim karticom u radnjama koje to podržavaju..Ta aplikacija ti ne omogućava da kupuješ aplikacije na google store-u jer ne služi za to..

Vrh Dno