Cackao sam dosta i onda se smorio i ostavio ova podesavanja.. Color calibration nisam dirao,brajtnes 0,kontrast 15,saturation 90,na svim ostalim dole blacks su mi 119 mids 48 a whites i greys 0.. Meni su ta podesavanja ok,ne kazem da ne moze bolje ali sam zadovoljan.. A medveda koristim da bi sa americkog plejstora skinuo nesto sto nema kod nas,npr candy crash sagu... Itd
Evo da se i ja upisem. Uzeo sam N4 pre par dana u Telenoru. Odlicna stvarcica. Zasad mi je jos sve na stock-u. Ali cim budem imao malo vremena probacu da ubacim neki custom rom. Nisam jos imao prilike time da se bakcem, ali valjda ce proci okInace, dok sam ga isprobavao u radnji, nudio mi je povezivanje google wallet naloga sa telefonom, ali mi se nije dalo to tada da radim pa sam preskocio. Sad da me ubijes ne mogu nigde to da pronadjem. Moze li mala pomoc?
Da se razumemo, google wallet radi samo u Americi, tako da nema neke vajde muciti se oko njega.
Google checkout je google wallet sada..ukinut je checkout ima više od 2god.Da li pricamo o google walletu ili google checkout-u?
Google Wallet se koristi zajedno sa NFC cipom na telefonu.
Google checkout se koristi za kupovinu preko net-a.
Meni je prošao PAK kod ali mi kartica ne prolazi (Raiffeisen virtuon)Zasto ne prihvata 11000 kao postanski fah,ili ja nesto pogresno radim ?
Pa to i ja kazem, google wallet aplikacija koja koristi nfc chip za placanje radi samo u US. Mada da budemo iskreni, bez zaobilaznih metoda nije moguce kupiti nesto preko googla u Srbiji (mislim na aplikacije na play store-u)
Šta prijavljuje za karticu?Meni je prošao PAK kod ali mi kartica ne prolazi (Raiffeisen virtuon)
http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/pronadji/nadji-pak-rezultat.asp
Ok, zove se sada wallet ali je princip i dalje isti. Google Wallet aplikacija u telefonu radi samo u US i koristi se zajedno sa NFC chipom u telefonu.
Prvo jedna facepalma:Zasto bih pisao o tome? Koga interesuje, lepo progugla i nadje sve informacije o tome. Sta sam ja pogresno napisao do sada? Da li ti mozes da koristis Google Wallet u maxi objektima MCDonaldsu i slicno? Da li mozes regularno da kupujes aplikacije preko play store-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari