Jaoooooo ove linije, nisam znao da je ovako odvratno, prodajem telefon .... šala naravno.
Oduševljen sam. Prešao sam sa SGS3 i mogu da kažem da je po mom mišljenju ovo mnogo lepši telefon, izrada je vrhunska (kamera zvecka kao kod svakog, sve ostalo je savršeno), ledja su prelepa, ali to ima svoju cenu, mogu lako da puknu, stoga planiram da ga stavim u silikon što pre. Razmišljao sam ili to ili bumper, ali sigurniji je u silikonu iako je bumper lepši.
Što se tiče softvera u odnosu na SGS3 koji je pun bloatwera, ovo je pravo vanilla iskustvo! Sve prosto leti, a i ja sam se nekako zaljubio u Nexus od prvog Gnexa koji sam imao. SGS3 ima neke funkcije koje ovde sve mogu da se podese u raznim romovima ili flešovanjem posebnih modifikacija, tako da su što se toga tiče približno isti, i sve zavisi od vaše imaginacije

E sada najveća razlika, ona koja odbija većinu su boje na ekranu, koje se po želji mogu podesiti, mada i ovako stock nisu loše. Na SGS3 su zasićenije, crvene su previše crvene, zelene previše zelene - nekome se to možda sviđa, meni je isto bilo ok, ali to nije realno. SGS3 prikazuje bolje crnu boju zbog SAMOLED tehnologije, IPS bolje prikazuje belu

Što se tiče poređenje to je to, sve se svodi na to ko šta voli. Ja sada odoh da uživam u svom telefonu malo

p.s. speedw ti si svoju silikonsku kupio u supermarketicu? gledao sam im na sajtu nisam mogao da nadjem...
p.p.s. lates smršao sam jer trčim po Banjici da stignem pre zatvaranja Telenora