Šta je novo?

LG Nexus 4

Predpostavljam da je jedan od razloga što je uočljivije je to što su ekran i tač skrin izjedna. Tako da nedaj bože da se nešto desi gorilli napred menja se i displej uz tač skrin.

P.S. Na LG O3D je takođe vidljiva senzorska matrica.

ne znam sta je fenomenalno i sta ti nije jasno.. ovo sam napisao jer ce ljudi tako lakse da uvide taj "fenomen" ,meni se te kocke vide i u hladu kada minimalno nakrivim telefon,cenim da nije kod svih isto pa sam zato tako napisao.. bitno je da uvek ima neko sa umisljenim iq-om 150 da se javi i da troluje..

Malopre sam probao istom metodom od 45 stepeni i kosim hi`cem na parcetu crepa se isto vide kockice...Poslao sam zahtev u Kekindu u TZ. Markovic za pojasnjenje...
Istom metodom se veoma lako mogu videti kockice na raznim predmetima i pojedinim vockama...

A da vi prestanete da tolko zagledate tolko te vase telefone? I pocnete da uzivate. :d

Ja ne znam sa cim bi vi bili zadovoljni. Da postoji i savrsen nasli bi neku manu (ako je oco sto nabrajate uopste mana)

Meni ta mreza uopste ne smeta, koju u 90% slucaja ne vidim.

A evo vam jos jedna fora pa se nervirajte. Ista ta mreza pod nekim uglom na suncu svetluca! xD

Ja sam provalio koliko manje postova imam ovde nego u temi za i9000 dok sam njega koristio, tamo stalno neki romovi, zezanje, recovery... I bilo mi je zanimljivo, nema šta. Ali sada je bukvalno sve toliko dobro da nemam šta da pitam/pišem. Čim mi je stigao telefon uradio ota update na 4.2.2, rutovao i to je sve. Nisam ni jedan custom rom probao, jer nije bilo potrebe. Možda ću ovih dana kad uhvatim vremena staviti neki, čisto fore radi, ali telefon toliko dobro radi da nema razloga bilo šta raditi.

Google i LG malo (vise) fuserili sto se N4 tice izgleda. Slicno kao Asus sa N7. Ali ne treba ocekivati savrsenstvo za te pare... valjda.

Levu preko visine kolena, a nos desnom, ali provučeš ispod levog lakta i onda se jasno vidi :)

Ne znam o cemu pricas?
Kakvo fusarenje?
Ja pricam o N4 ti ?
Pa cena dobra ,nije los za te pare,pod uglovima se vidi ovo,onome na jutjubu linijica neka vidi se ono,citam nekome pao telefon sa 5cm puklo zadne staklo,onome se greje ,ovome ne radi dobro sa vajrles punjacem itd
Pa brdo takvih gluposti mozes procitati za svaki telefon ali bukvalno svaki ,sad da li su te mane ili neke druge ima ih kao blata svakako
Bilo koji telefon da uzimas valjda se prvo raspitas ,pregledas malo net itd,pa odlucis uzimas li ga ili ne
A ne kupis ga pa dodjes ovde da lupas gluposti a o ovima sto ga ne videse nego dobijaju informacije sa neta i to sector rekalmacije necu ni da komentarisem trolovi klasicni
Mnogo bi pametnije bilo da pocnemo da citamo postove sta zaista moze ovaj telefon da ljudi koji se razumeju u to pisu malo vise o nekim stvarima koje ovaj telefon moze da odradi ,kakav je koji rom ,koji karnel,koji menadzer i za sta ,video player,muzicki plejer ,koja aplikacija za kameru ,kako ovo podesiti kako ono podesiti
A ne da sedim na XDA forumu i citam o tome,a ovde zuta stampa
Dajte malo vi koji se stvarno razumete u telefone i zelite da objasnite neke stvari pisite o tome ovde ,ne znaju svi engleski jezik pa mogu da sede na XDA i drugim raznim forumima a ovde da citaju gluposti
Ovo je valjda majku mu neki strucan forum ,pa dajte malo o tome konacno

Što na ovom telefonu ne može da se instalira TeamviewerQS?:)

Ти би Team Viewer као ефикасно користио на том екранчићу?:D

Pitao je za qs, on radi u suprotnom smeru. A ima na Xda tred o tome i na aokp romovima radi... Nisam skoro proveravao dokle su stigli

'Ajd sad da cujem od ovih sto se zale na te sve mane, ko je voljan da ga resim bede i mucenja uz adekvatnu novcanu nadoknadu, neka pise na PM :D
Da vidimo ko ce da se javi
Inace Team Viewer moze da se koristi solidno na ekrancicu ove velicine, pod solidno mislim da se nesto posalje, otvori, startuje-prekine itd ne nesto preozbiljno

Poslednja izmena:
Moze da se koristi za neku sitnicu, ja ga koristim. A pitao sam za QS, to ti je da se povezes sa kompa na phone. Skoro nisam mogao da objasnim drugaru kako da odradi i rekao mu da instalira teamviewer na n4 kad ono... prc :)

На фон ок мислио сам са фона на други уређај. Зашто неће?

Što na ovom telefonu ne može da se instalira TeamviewerQS?:)

TeamViewer Quick Support je dizajniran da radi samo sa Samsungovim uredjajima sa Samsung ROMovima..***a, pise u opisu aplikacije

Ja samo prenosim ono sto pise na google play prodavnici..swiper je postavio pitanje zasto nece sa play store-a da se instalira..

Kontrolišite na daljinu svoj Samsung mobilni uređaj sa originalnim Samsung firmverom sa svog računara besplatnom aplikacijom TeamViewer QuickSupport!

Ja instalirao na HOX-u novi play store ali nema kupovine, iako imam wallet i kupovao sam preko istog.. kazu na nexusu 7icama da je doslo

Radi ponekad ali nije u din.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366142060361.jpg
    uploadfromtaptalk1366142060361.jpg
    51.9 KB · Pregleda: 379
vladof i krukov'
*** koliko ste smesni i duhoviti zamalo se srusim sa stolice kada sam vam citao postove.. eh da je u srbiji vise takvih ljudi mnogo bi se bolje i duze zivelo.. najaci mi taj tip ljudi koji hoce da ispadne do jaja i smesan na forumu a na poslu ili u skoli ne sme pisne.. uglavnom zivi bili obojica :) p.s. da ne bude skroz off,prezadovoljan sam telefon samo me te recke malo smaraju ali niko nije savrsen :)

Ajd jedna brza procena HOX star godinu dana jos godinu garancije, super ocuvan + 70e za nov Nexus 4 sa ovom garancijom od 6 meseci, dakle novosadski? Jel realno?

Stavio juce za 280, bolji je od 80% drugih na oglasima, niko ni da pita :)
Hvala na odgovoru, razmislicu jos malo :)

Poslednja izmena:
presao preko onih tackica ali imam novi problem.. :) http://db.tt/vwy1gYWl na slici se daju primetiti kao neke sljokice to jest tackice koje idu duz ekrana.. na ovoj slici ka desnoj ivici pored ovog nacrtanog pover dugmeta na foliji.. da dodam da me neki ljudi ne bi napadali,ova crta divlja po ekranu kada direktno gledas u ekran i kada si na suncu.. toliko igra i prelazi preko ekrana levo desno da ti dodje da poludis :) sada noob pitanje.. da li je ovo normalno za ips ekran ?

Vrh Dno