Šta je novo?

LG Nexus 4

^ Ja sam od tog lika kupio S2 :)

Haha oglas je smejurija. "Ispod 340 neprodajem telefon" a cena 335, "prvi gps netrosi kredit,,," :) i tako par nebuloza u tekstu:). A po oglasima ih ima gomila od 335e sto je super :), i to su pretezno iz NSa.

Poslednja izmena:
Nema tu nikakve prave garancije, samo na rec. I ja sam jedan tel kupio od tog lika (HTC Snap) i bilo je u fazonu: Ako ti se nesto u toku 6mes desi s telefonom, javi se pa cemo videti nesto. Srecom, radio je kako valja, a da li bih uspeo da dodjem do tog lika da nije, ko zna...

Svaka čast kad imate toliko parica da se razbacujete sa njima... 300e sa garancijom "videćemo nešto "...

Ja sam do sad dosta puta kupovao od preprodavca iz ns telefone i vec smo se dobro upoznali pa nemam problem s nemanjem garancije.
Telefoni su svi doneti od preko pa zato nema garancije,izmenjao sam preko njega bar 10 telefona i ni sa jednim nisam imao nikakav probem tako da ne vidim razlog za paniku.

Sreca je pa ocekujes da ce raditi kul, jer su od preko (i taj moj Snap i O2X koji sam imao behu od preko, i radili kao satovi) ali voleo bih da cujem iskustvo nekoga ko je imao problemos?

Mozda nije bilo takvih :D

Mada sumnjam ;)

Čitam temu od početka i čekam telefon, a u međuvremenu samo upijam informacije i iskustva:-D
Šta konkretno znači menjanje kernela i zadržavanje stock roma? Da li ću onda moći regularno da apdejtujem na novije verzije sistema? Klasičan autoapdejt, ručno ili nešto treće?

KOliko se secam i ja sam preko ovog decka uzeo telefon, n95 na limundu, po 120e manjoj ceni negu u bilo kojoj prodavnici u tom trenutku, isto 6meseci garancije. Dostavio mi njegov cale u beograd, i u fazonu, kad sam poceo da brojim pare, ako nemas tacno, ne treba da se cimas :D:D Lepe uspomene na 2009, osim ako nisam omasio coveka totalno :d A telefon, eno ga ziv, jos sljaka :D

Nego, vidim, sve gore gramatika ide ljudima, kada pisu online, po oglasima i slicno. ccc :/

Poslednja izmena:
Napokon sam nabavio ovaj mob :) i za sada je zmaj.. jedno pitanje.. kada pricate sa nekim i kada je pojacan do kraja zvuk sagovornika,da li cujete sa vremena na vreme neko pucketanje.. to me jedino malo smara :)

Da li mi neko moze reci koliko telefon izdrzi sa upaljenim 3G nonstop, 30-tak poziva dnevno, poruke slabo saljem i slabo igram igrice, cesto bi citao i slao mailove.
Hvala

U poslednje vreme baš tako koristim telefon, 3g, wifi, gps nikada ne gasim, uključena sync za 2 gmail naloga, uključen google now, 3 obična mail naloga, whatsupp, oko sat-dva dnevno je uključen skype (da sam dostupan), i oko sat razgovora, bez problema izdrži ceo dan, uveče ostane oko 25-30% baterije.

@fkloznica
Meni se javljala distorzija pri razgovoru, kada je zvuk u slusalici pojacan vise od prvog ili drugog stepena. Procitao sam negde da se vremenom zvucnik "razradi" i ta distorzija nestane. Tako je i bilo, sada nista ne krci i cuje se savrseno glasno.
Medjutim ako mislis na onaj zvuk slican smetnjama koje se javljaju kada telefon stoji pored npr zvucnika, to imaju skoro svi primerci i mozes samo da se naviknes na to :d

hvala na odgovoru.. inace primetio sam jos jedan problem koji niko ranije nije pomenuo.. stavite mali brajtnes ili iskljucite ekran i izadjite na dnevnu svetlost i nakrivite ekran za 45 stepeni fazon.. kod mene a i citam kod nekih ljudi na xda se vidi struktura displeja to jest kockice skoro kao na zadnjoj strani :) ne znam kako to da objasnim ali cu kasnije sibnuti link sa xda.. mozda je do ips tehnologije,ovako nesto nikada nisam video na amoledu.. mada je mozda i meni ****** mob :) p.s. ovaj post i slike na njemu su u pitanju.. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39989993&postcount=17 identicno se meni vide ove strafte na priridnoj svetlosti to jest napolju.. ima li neko slican problem ili je to standard sa ips..

Poslednja izmena:
Ja imam problem da ponekad moram po 5-10 puta da kliknem na neki link da bi hteo da ga otvori... Prvih nekoliko puta kad kliknem samo se zabode i stoji i nikad nista nece ucitati, a zatim na sledeci klik otvori stranicu u roku od odmah :) (ovo je problem samo na 3G mrezi, wifi radi ok)
U pitanju su sajtovi koje dosta koristim i koji sami nemaju problema, sa svih drugih uredjaja se ucitavaju kako treba. Osim toga, desava se (srecom retko) da ne mogu da pozovem nekog, iako je signal dobar... Sekund-dva nakon sto pokusam poziv jednostavno se prekine veza, pre nego sto telefon zazvoni... Moguce da se novi Nexus ne mirise sa Telenorom (mada je u pitanju bas taj koji Telenor prodaje) :)

Poslednja izmena:
@flekitza to je normalno kod ovog modela.

3 ortaka imaju isto to na njegovim nexusima. Sad dal je to takva serija koja je stigla u telenor ne znam.

Bas pre neki dan sam uporedjivao moj i drugov telefon na suncu, kod njega se te kockice drasticno vise primecuju nego kod mene

Nije to do Srbije i Telenora, moj je kupljen u Nemačkoj pa se vidi ta matrica ili šta već.

"stavite mali brajtnes ili iskljucite ekran i izadjite na dnevnu svetlost i nakrivite ekran za 45 stepeni fazon." :d
Ovo je fenomenalno....

Da nije toga što vidite, telefon ne bi imao tač skrin.

"stavite mali brajtnes ili iskljucite ekran i izadjite na dnevnu svetlost i nakrivite ekran za 45 stepeni fazon." :d
Ovo je fenomenalno....
ne znam sta je fenomenalno i sta ti nije jasno.. ovo sam napisao jer ce ljudi tako lakse da uvide taj "fenomen" ,meni se te kocke vide i u hladu kada minimalno nakrivim telefon,cenim da nije kod svih isto pa sam zato tako napisao.. bitno je da uvek ima neko sa umisljenim iq-om 150 da se javi i da troluje..

Poslednja izmena:
Vrh Dno