- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Pa ja sam bio slavljenik. ^^
Neko me odvalio u ruku pa sam ga zamanuo u vis.![]()
Ti si gori od ovog sa klipa:banghead:
Pa ja sam bio slavljenik. ^^
Neko me odvalio u ruku pa sam ga zamanuo u vis.![]()
Mislim da je ovime punjenje strasno sporo, a samim tim i beskorisno. Necu da pominjem sto kad podignes mob svaki put se punjenje prekida
Sumnjam da ce zbog probijanja da ga otvaraju, vratice ti isti. Jos je manja verovatnoca da ce ga zameniti.
3.5 sata mu otprilike treba da se ovako napuni, što je meni lično sasvim ok.
I svaki put ces morati da ga "skidas" sa punjaca kad te neko pozove, kad ti stigne poruka, mail ili nesto peto...
Bateriji ce bas da prijaju ti prekidi punjenja.
Noću mi nije teško da prikačim telefon na punjač i da ga skinem ujutru. A u toku dana kad ga zakačim, 100 puta mi se desi da me neko zove, šalje poruke, mail, pa ga ja otkačim, pričam ili šta god i jednostavno posle zaboravim da ga zakačim. Ili kad se dopisujem sa nekim pa ga skidam sa punjača i vraćam po 10 puta, to me nervira. A ovako podigneš telefon, obaviš to što treba i vratiš. A što se tiče brzine punjenja, nije toliko važno (po meni) jer mi u toku dana obično treba malo da dopunim bateriju da izdrži do uveče, a ne da napunim telefon potpuno. U tom slučaju ću ga svakako kačiti na standardni punjač.
EDIT: Ali je i dalje preskup, da je ~20e uzeo bih ga.
Slazem se, u pravu si, budala sam sto nisam insistirao da mi odmah daju novi ali eto uvjerise me da je procedura takva da oni moraju snimiti video na kojem se vidi ta greska da bi imali dokaz koji opravdava reklamaciju, na kraju mi je receno da ce mi se sutra javiti...Ne znam kako je tamo, ali kod nas samo odes gde si kupio i trazis nov iz bilo kog razloga i dobijes. Koji crni servis. To ti je kao da su ti prodali polovan i popravljan mobilni po punoj ceni. Syebao si se sto si uopste davao da ide u servis :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari