Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne znam da li je, pitam za svaki slučaj ako uzmem i pogodi me da je zaključan (mislim konkretno sa telenora)?

Koliko ja znam trenutno (mozda se promeni mada ne bi trebalo) Nexus 4 sa Telenora je sim-free.
Ja sam na MTS mrezi, tako da sam i ja u potrazi za nekim sa Telenor mreze cisto zbog garancije.
Trebao sam da pazarim uredjaj u Nemackoj ali oko Nove godine kada sam bio tamo nije bilo moguce nabaviti primerak.

Meni je jedan na oglasu rekao da nije siguran da je sim free sa telenora koji prodaje (nije ga palio ni otpakovao), ako je zaključan može kodovima da se otključa za 10e... Najbolje da ću da kupim možda zaključan telefon koji ne mogu da koristim, treba da se cimam sa njim i njegovom drugarom koji naručuje kodove, a cenim da garancija tada ne važi (ako mogu da provale da je otključan kodom, ako ne mogu onda važi garancija).

Nisu zakljucani na Telenor (kao ni oni sto dolaze sa T-Mobile, O2, itd.)

Mislim da je Google zabranio da operateri zakljucavaju Nexus telefone.

Jel imas neki problem sa kamerom ili cisto onako pitas? Meni je stock OK.

Zar nemate temu o android aplikacijama?

Ima, al ovo je pitanje dal neko koristi neku aplikaciju za kameru a prvenstveno za ovaj telefon.

Ima, al ovo je pitanje dal neko koristi neku aplikaciju za kameru a prvenstveno za ovaj telefon.

Nema posebna kamera aplikacija za LG, jer se sve kamere pišu za sve telefone. Stock je najbolja, druge kamera aplikacije instaliraš ako hoćeš instagram like slike, pa odmah da nalepiš filter.

Ja sam instalirao UCam pro. Ja se ne lozim na te filtere, ali moram priznati da ima stvarno kul izbor i sve to fotkas sa Live preview-om.

Ali sto je najbitnije svidja mi se kakve normalne fotke pravi. Bolje je dosta merenje svetla, boje su malo zivlje i autofokus ne baguje kao u diflot aplikaciji, iz prve ga uhvati. Probajte definitivno

Poslednja izmena:
Sad će đilkoš da te ubeđuje da je to nemoguće i da stock mora da bude najbolji:)

Ja sam objasnio gore u postu zasto npr uzeti neku drugu aplikaciju za kameru :)

Mozete pogledati snap kameru, ona mize da zameni standardnu aplikaciju.

Jel stvarno sa dx.com free shipping? Ili postoje neka pravila?

Bez obzira da li narucio jednu stvar od 2$ ili 10 stvarcica?

Sa DX-a ako se naruci nesto ispod cini mi se 33$ ne dobija se broj za pracenje, pa samim tim posiljka moze, ali i ne mora da putuje malo duze. Kod nekih artikala cija je cena niza moguce je za 1.70$ doplatiti shipping i ta posiljka ce ici avionom i trebalo bi relativno brzo da stigne.
Ja sam narucio 2 futrole za Nexuse i platio 1.70$ za shipping. Sve zajedno me kostalo 520 dinara (ovde je samo jedna 1500) i poslato je HK postom. Za nedelju ili dve, stize na kucnu adresu.

Stigao nexus :D

Savet: nikako, ni pod kojim uslovima, ni zbog čega nemojte stavljati telefon na glatku površinu, moj je već imao bliski susret sa podom :mad::crash:

Daxyco kasnis, moj ljubimac je na prvom punjenju (30 minuta nakon kupovine) poljubio pod i ostao mu oziljak :). Elem i na netu se moze naci da Nexus 4 ima "svoju volju" i da cesto pada sa stolova.

Nazad
Vrh Dno