ocete opet da vam linkujem Mt:s ponudu za Galaxy Nexus?
da vas malo prizovem Srbiji![]()
Ma Galaxy Nexus je jedan telefon LG Nexus 4 je drugi!
ocete opet da vam linkujem Mt:s ponudu za Galaxy Nexus?
da vas malo prizovem Srbiji![]()
Evo kako se Google bori protiv Apple-a:
http://www.starkinsider.com/2012/10/android-dilemma-macbook-air-or-nexus-4-nexus-7-nexus-10-chromebook.html
Svako pri cistoj svesti i zdravoj pameti bi pre uzeo Nexus 4+Nexus7+Nexus 10+Chomebook+50$ nego MacBook air
onda uzmes od 16GB![]()
Onda uzmes 8GB i prilagodis se tome![]()
Nexus 7 se kod nas prodaje za iste pare kao i u evropi. Možda nexus 4 takođe bude u ponudi nekih firmi koje nude i nexus 7 i za iste pare kao u evropi.
Cena da poskočiš od sreće. Fino mi deluje, specifikacije na mestu, otkačili su srećom i Nvidiu, a na sve to još je i Nexus. Još samo kad bi ovakvom jednom telefonu ugurali Motorolinu monster bateriju od 3300 mAh i eventualno AMOLED ekran, uuuuu... Vidim da će predstojeći meseci biti odlični za kupce.
Mozda je neki popust u pitanju, videcemo da li ce ostati tako od sada pa nadalje.
I ko kupuje kod njih bez obaveze kad je regularna cena ispod 500 a narodna još niža!?
Provajderi ne mogu da stave jaču cenu nego što će biti cena otključanog modela u ostalim radnjama (tipa winwin, pcpractic i sl.), u stvari mogu ali će da prodaju kiticu. A ako ovi budu bezobrazni onda Mađarska, 350e(16gb)-11, 12% porez = koliko mu to dođe.
Moze samo jos nize da ide cena. Nema logike da ostane 350e za galaxy nexus kad stize N4 za iste pare.
I mene zanima, kada bih kupio telefon u inostranstvu i hteo da ga uvezem u zemlju, koliko bi me to kostalo? Sta placam na granici, PDV? Koliko bi to u procentima bilo?
Ako bi kupio sam jedan za sebe, ne placas nista. Raspakujes ga, upalis i u dzep sa njim.
To u USA kosta toliko, za cijenu kod nas u pocetku racunaj barem 30% gore. Niko nije lud da rizikuje sa donosenjem iz USA za malu zaradu....
I mene zanima, kada bih kupio telefon u inostranstvu i hteo da ga uvezem u zemlju, koliko bi me to kostalo? Sta placam na granici, PDV? Koliko bi to u procentima bilo?
Jesi li siguran u ovo sto kazes? Onda cu ja par komada u dzep stavit. Aj potvrdi jos jednomAko ti licno prelazis granicu i nosis ga u dzepu onda ne placas nista. Znam lika koji je pre par nedelja dosao sa laptopom, 2 ipada, 3 iphona i ko zna sa cime josDolazio iz usa i ortaci mu narucili svasta nesto.
Ako mislis sta kosta da ga narucis pa da stigne postom - to vec ne znam, placas 20% pdv i carinu (ne znam tacno koliko %)... e sad dal na vrednost sa racuna ili na neku njihovu procenjenu vrednost..
Jesi li siguran u ovo sto kazes? Onda cu ja par komada u dzep stavit. Aj potvrdi jos jednom![]()
Sta fali ips-u pa jos 720p?Ja volim super amoled tehnologiju ali ips je mozda cak i bolji izbor, proslost su smesni lcd ekrani sa kojima su samoledi cistili patos..
I ova baterija nije losa, posebno kada se zna da je svaki novi android sve vise optimizovan sto se tice potrosnje a procesori su sve brzi uz nizu potrosnju, prognoziram da ce ovaj Nexus imati odlicnu autonomiju za jedan Android telefon, 24h maltretiranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari