Šta je novo?

LG Nexus 4

Zasto ce ovo biti najlepsi telefon? Zato sto ima kao i IP4/s nazad staklo i mislim da ce biti haos kako ce da se kupuje... A IP4/s je meni najlepsi telefon mada ni IP5 nije los po izgledu...

od 13. moze preko play store u USA, Francuskoj, Nemackoj, Britaniji, Spaniji i Japanu cini mi se

I bas nece biti u Italiji? Pihhh... Ajde Musolini, zabari ucinite nesto :D

Ljudi ima li google kakav kontakt da ih pitam koliko se ceka dostava u ameriku ako ga narucim tacno 13 novembra.

Da razjasnim oko dostupnosti.
Telefon ce od 13-og Novembra biti dostupan da se kupi na Play Store u US, UK, Kanadi, Nemackoj, Francuskoj, Spaniji i i Australiji.
Za koliko ce telefon stici do onoga ko ga je narucio zavisi, nekad par dana nekad nedelju dana...

U radnjama ce biti dostupan krajem Novembra u Evropi i ostalim zemljama.

E ne znam stvarno problem je sto 15 novembra napustam Ameriku :( Dakle jedino ako se moze platit po uzecem? Kako ide to zna li neko? Jer ako mi ne stigne do 15 ja odoh a pare propadose :)

Ako je isporuka za Srbiju, dodaj na to carinu i spediciju. Bolje da ti to neko tamo kupi pa naknadno donese.

Ja cu pokusati preko kolega iz Londona da kupim tamo cim se pojavi. Malo je debeo i tezak za moj ukus. Jos da vidimo drop testove :)

Shatrogistro, postoje zaobilazni putevi da se kontaktira google, ali za neke konkretnije stvari :) znam jer sam zapravo ja jedared dobio i odgovor od njih. preko press-a koji jedini ima email, ili preko raznih querry-ja gde iskoristis na kvarno "submit report" gde su oni toliko super firma da i na to odgovore, ponekad.

evo link za pre-order:

http://www.expansys-usa.com/lg-nexus-4-android-smartphone-8gb-unlocked-239006/

Uvek postoji neki zaobilazan put, al coveku trebala neka sigurica i nesto konkretno ;)

Tesko da tolika kompanija moze da odgovori u pristojno kratkom roku.

Stvarno bruka telefon, odlican hardware. A i objasnili su sa cenom. :) Svidja mi se sto je i prednja i zadnja strana od Gorilla Glass. Jedva cekam da dodje kod nas u prodaju i da se cene malo stabilizuju.
Pored njega i Motorola Razr Maxx mi dosta isto privukla paznju.

LG Nexus 4 Specs Review: Can LG's Nexus crush Samsung's "Next Big Thing"?

"All in all, we are convinced that LG has a shot at closing in on Samsung, but the Nexus 4 will not be enough. It's very hard to close such an enormous gap with a single handset, no matter how good it is. Instead, LG will have to continue producing such impressive devices, in order to change its status of an underdog in people's minds. But while it's more than certain that Samsung is much more deeply ingrained in the mind of the smartphone user, it's also undeniable that the best Android handset this Holiday season will, most probably, be an LG."

^ racunica je jednostavna, Amerika iPhone 5 = 800 dolara ( bez ugovora ) S3 = 650 dolara ( bez ugovora) nexus 4 = 399 ili 449 dolara ( zavisi od verzije) bez ugovora.

proformanse plus minus svedu se na isto :)

^ ispravka Nexus 4: $299 ili $349.

^ uf tolko mi je neverovatna cena da je nesvesno povecavam :D

UBICA TELEFON! :D

^ racunica je jednostavna, Amerika iPhone 5 = 800 dolara ( bez ugovora ) S3 = 650 dolara ( bez ugovora) nexus 4 = 399 ili 449 dolara ( zavisi od verzije) bez ugovora.

proformanse plus minus svedu se na isto :)

Pogresio si cenu za Nexus 4 nije 399 i 449.
I ne radi se samo o ovom telefonu u sustini zele da kazu da ime tj. brend i marketing danas prodaju jedan telefon i da Samsung mora malo vise da se potrudi u buducnosti jer LG ne spava.
Imali su jako dobro tromesecje i u plusu su, ako LG nastavi ovom parom Samsungu se ne pise dobro.

Bas me zanima da li ce i koji operater da ubaci nexus u ponudu i po kojoj ceni.. ako bude preskup (mada ne vidim kako bi mogli to da izvedu) dobitna kombinacija je uzeti neki alcatel ili zte za 20, 30e, prodati za 150 i dodati samo 150-200e za telefoncinu kao Nexus 4.

Sad nesto razmisljam, pa ako telefon kosta 350e i telenor nabavi, logicno je da kosta oko 25k din u prenesi i surfuj 1000.

A kada se pogleda monster hardver ovog telefona prosto je nelogicno da s4 dual core modeli, a posebno s3 i slicni stariji i dalje kostaju kao sada, tako da mozda ovaj LG Nexus obori cene ovih S4 4,3'' Sony-a koje merkam :d

Poslednja izmena:
To je nama logično, našim operaterima nije. Jasno je da nas deru sa cenama telefona, tako će biti i kad uvedu ovaj telefon u svoju ponudu.

Ja pricam o tome da je Samsung Nexus zvanicno kostao 600e ili koliko vec a u paketima oko 40k u prenesi i surfuj 1000 ili slicnim vip mts, (u telenoru je do skoro bio 27k u tom paketu), kako onda telefon koji zvanicno kosta 350e moze da kosta toliko u postpejd paketu od 1800 din mesecno?

Sve može kod naših operatera.

Znam, ali pokusavam da kosmicke sile usmerim protiv bahatosti operatera a u skladu sa logikom :d

Poslednja izmena:
Sve može kod naših operatera.

ocete opet da vam linkujem Mt:s ponudu za Galaxy Nexus?
da vas malo prizovem Srbiji :p

^i da ponovim, Samsung Nexus je u zvanicnim Samsung prodajnim mestima kostao preko 500e pa i ne cude te cene iz pp paketa operatera, mada je telenor sa 27k din u PiS1000 bio korektan, ali me zanima kako, na koju foru mogu telefon koji zvanicno kosta 350e da cene npr 380e u pp paketu od 1800din? Da opravdaju to monstruoznim hardverom, sta?

nemaju oni tebi sta da opravdaju, to je za ove neuke sto oce da kupe jeftin AjFon od LGa: "jos svetluca na svetlu, vi'ish, aaaa ?!?"

Dzaba te niske cijene u USA, kad ce ovde biti 3x skuplji :) Garantujem da SIM Free nece biti ispod 500€ (ili otprilike oko te cijene)! I da treba sacekati neki drop test, nadam se da nece prolaziti kao iP sa staklenim povrsinama :D

Poslednja izmena:
nemaju oni tebi sta da opravdaju, to je za ove neuke sto oce da kupe jeftin AjFon od LGa: "jos svetluca na svetlu, vi'ish, aaaa ?!?"

Mogu tako, da budu fukare i zarade na ovima sto su se nakrali i njihovoj deci ili da daju dobru i realnu cenu uz pristupacan paket pa da mnogo vise ljudi uzme novi telefon i time dobiju mnogo novih korisnika koje su vezali paketom.

Sve zavisi koliko mozga imaju ti menadzeri sto rade u Vip/Telenor/MTS. Za sada mi se ne cini da imaju puno, vadi ih to sto je ovde narod generalno neobavesten i spreman da stvari placa vise nego sto realno kostaju.

Cene za GS3 su bile vise/manje korektne, nadam se da nece preterati sa cenama Nexusa 4...

ocete opet da vam linkujem Mt:s ponudu za Galaxy Nexus?
da vas malo prizovem Srbiji :p

Mešaš babe i žabe. Cene otključanih aparata su u startu različite za kilometar.
+ ako budu bezobrazni, Mađarska bar nije daleko plus povraćaj poreza.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno