- Učlanjen(a)
- 31.05.2011
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
- Matična ploča
- Asus TUF B550m - Plus
- RAM
- Kingston Renegade 4x8 3200mhz
- GPU
- Sapphire Pulse 9070
- Storage
- XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
- Zvuk
- Integrale
- PSU
- Corsair RM650 Fully Modular
- Kućište
- Rajintek Arcadia III TG
- Monitor
- LG 27GP850-B
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
- Ostale periferije
- Turtle Beach 600P
- Tablet
- Samsung A9+ 11"
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
- Pametni uređaji
- Apple Watch 10 Midnight 46mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
E pa takvih je pun djavo... Važno da su kupili telefon, jer su čuli da je najbolji, ne znaju da pomere ikonicu i stave svoje ikonice nego drže kako je i kad si prvi put upalio telefon... Da ne pričam o menjanju tona i ostalih stvari, znači niti sam rekao root niti bilo šta, osnovne stvari... Naravno na sto obavezno da se stavi... Ko ima para neka kupi, ali on je po meni rasipnik koji se nakrao ili se njegovi nakrali mamini i tatini prinčevi i princeze i blage veze nema u glavi.... Da ima, ne bi trošio pare na ono što mu ne treba..
Sta je probilo smartphone-ove? Da ne moraš da sediš za kompom i da možeš u hodu da odradis stvari... Slikam nešto on mi odmah stavi na Dropbox, pošaljem odmah mail ili ostavim na twitter ili fb... Neko mi pošalje nešto zanimljivo da pogledam otvorim mail, otvorim stranu ili klip i pogledam...
Sta je probilo smartphone-ove? Da ne moraš da sediš za kompom i da možeš u hodu da odradis stvari... Slikam nešto on mi odmah stavi na Dropbox, pošaljem odmah mail ili ostavim na twitter ili fb... Neko mi pošalje nešto zanimljivo da pogledam otvorim mail, otvorim stranu ili klip i pogledam...
Poslednja izmena: