Šta je novo?

LG Nexus 4

E pa takvih je pun djavo... Važno da su kupili telefon, jer su čuli da je najbolji, ne znaju da pomere ikonicu i stave svoje ikonice nego drže kako je i kad si prvi put upalio telefon... Da ne pričam o menjanju tona i ostalih stvari, znači niti sam rekao root niti bilo šta, osnovne stvari... Naravno na sto obavezno da se stavi... Ko ima para neka kupi, ali on je po meni rasipnik koji se nakrao ili se njegovi nakrali mamini i tatini prinčevi i princeze i blage veze nema u glavi.... Da ima, ne bi trošio pare na ono što mu ne treba..

Sta je probilo smartphone-ove? Da ne moraš da sediš za kompom i da možeš u hodu da odradis stvari... Slikam nešto on mi odmah stavi na Dropbox, pošaljem odmah mail ili ostavim na twitter ili fb... Neko mi pošalje nešto zanimljivo da pogledam otvorim mail, otvorim stranu ili klip i pogledam...

Poslednja izmena:
Слажем се и са hsv-om и Djilkosh-om по 50% ето и ја се бавим спортом хоћу да упишем ДИФ па немам времена за друштвене мреже.Е сад што се тиче фенсера знам их ја доста ето најбољи друг има с2 са 2.3.4 и сад чека да изађе с4 да купи :eek: мени је синхронизација аутоматска кад упалим проток података синхронизује се и ћао.

Слажем се и са hsv-om и Djilkosh-om по 50% ето и ја се бавим спортом хоћу да упишем ДИФ па немам времена за друштвене мреже.Е сад што се тиче фенсера знам их ја доста, ето најбољи друг има с2 са 2.3.4 и сад чека да изађе с4 да купи :eek: Мени је синхронизација аутоматска кад упалим проток података синхронизује се и ћао.

@Djilke

+1

Mozda bih to malo drugacije srocio, ali sustina je tu.

Poslednja izmena:
Како ја имам два поста?мод бриши један:D

Djilkos.. ako si na mene mislio i te kako znam da promenim ikonicu i sve manje vise vezano za mob.. i ako ne koristim mob da svakih pola sata blenem u fb kao neki zombi bez mozga ja to smatram normalno.. hocu da kazem da su fb i twitter sjebali normalno ponasanje i razmisljanje jedne osobe.. bukvalno si 'ti' veci fenser zato sto blenes svkih 10min na fb nego sto ja kuckam poruke na mobu od 300e.. toliko

Koliko bre, vi imate godina? Prepucavate se oko ovakvih stvari.
Kao da je bitno ko zbog čega i kako koristi svoj telefon.

Svako neka koristi telefon onako kako zeli i za sta zeli.
Za svoje pare svako neka kupi i koristi telefon onako kako zeli.
Da li ce da rootuje ili ne, da menja ikonice ili ne, da ubacuje sve i svasta ili nece... totalno je nebitno i Ne treba generalizovati stvari. Neki ljudi su toliko zatupljeni i ako je ovo IT forum da to prosto boli!

Loznica u tome i jeste stvar... Ne moraš da gledaš na svakih par minuta, uključena ti je sinhronizacija i dodje ti lepo notifikacija za šta već dodje... Ja sam dao fb i twitter kao primer, iskreno koristim ga zato što mnogi/e koje poznajem su na prepaid-u i hoće da se dogovorimo nešto, pošalju mi poruku i dogovorimo se lepo i lako, a ja ne moram da trčim kući ili da trošim minute kad već imam net što mobilni, što wifi oko mene negde (kafić)... Jednostavno to je prednost smartphone da obaviš u pokretu ili kad nisi kod kuće... Kasnije su uveli i veće ekrane kakvi su sada, ali generalno je bilo smartphone da se što više približi PC-u (ne ne mislim da arhitekte ili ljudi koji rade u office-u mogu lakše da urade) da možeš neke osnovne stvari da odradiš...

Zaboravio sam nešto još... HSV kako si kontradiktoran... Tebi ništa od toga ne treba što kažeš jelte sinhronizacija itd? Što si prešao na android, mogao si na badi da ostaneš, uzmeš wave 3 ili ne možda N8? :) Jer tebi treba surf poneki, muzika i kamera... Čemu onda android? Budi realan ako možeš ;)

Matori sve ja to razumem.. pricam generalno da nacija postaje zombi zbog stvari kao sto su fb.. normalnom coveku fb treba samo da sluzi za zaradu, da razvije neki proizvod ili firmu.. evo pre neki dan muvam neku ribu i posle cuku vremena je smaram za broj a ona ce meni el imas fb i naravno samo se okrenem i odem.. i da te pitam nesto, el ti svakih 15min gledas da li ti svetli led da vidis da li si dobio notifikaciju ? P.s.riba je imala funkcionalan mobilni :)

Poslednja izmena:
Андроид је лепши од симбијана :D

Можда цура нема мобилни, а има фејс. Свашта се дана може видети.

Zaboravio sam nešto još... HSV kako si kontradiktoran... Tebi ništa od toga ne treba što kažeš jelte sinhronizacija itd? Što si prešao na android, mogao si na badi da ostaneš, uzmeš wave 3 ili ne možda N8? Jer tebi treba surf poneki, muzika i kamera... Čemu onda android? Budi realan ako možeš

O cemu li pricas ti? :d Znaci idemo opet, ako nisam net ovisnik i ako nisam 24/7 nakacen na 10 mailova i soc. mreza, ako svaki dan ne flesujem telefon nebuloznim romovima da bi mi ikonica za twiter bila po ukusu onda sam ja praistorijski nezahtevan korisnik i trebao sam da pazarim feature ili dumb phone? :) Zalosno i smesno :) A i mnogo bolesno u isto vreme, znas li ti da je procenat ljudi koji koriste telefon po tim tvojim standardima a da ih znam tj da suzim krug na jedno 100 ljudi iz Va, Ns, jedva 1%, znaci svi ti ljudi kojima ne treba 24/7 azuriranje na netu ne zasluzuju android telefon? Bolesno, jbno bolesno brate..

Najjace da cu da uzmem N8 sa raspalim symbianom, isto tako nemam sta da trazim na Wave 3 sa badom koja je morala biti ubivena :d, meni Android treba za povremenu proveru mail-a, povremenu i kratku komunikaciju preko Skype-a, G+, povremeni surf, mtb i slicne meni korisne aplikacije i zarazne sitne physics igrice i na kraju maksimalno podrzan os sa mnogo mogucnosti koje su tu da mi olaksaju zivot a ne da mi zamene zivot :d ;)

Covece, sta sve neces procitati ovde.. ne shvataj ovo kao neku prozivku (mada mi je jako cudno da neko tako kapira stvari) i aj da zavrsimo sa off-om, svako koristi Android telefon za ono sto mu treba ;)

Poslednja izmena:
Mislim da bi mogla da se otvori posebna tema, bas me zanima ovo koliko ce da se izrazi ko koristi smartphone kao smartphone, a koliko kao dumbphone... Aneketa + tema...

Nisam ja rekao da ne zasluzuju, nego bi ja pre uzeo onda N8 gde znam da kamera ubija, a mogu da posaljem poruku, pozovem i sasvim dovoljno velik ekran za surf...

O ovome upravo pricam
koje su tu da mi olaksaju zivot
, zato i sluzi smartphone... O tome se i povela prica...

Da samo sto je velika razlika izmedju koriscenja Androida za neke stvari koje ''olaksavaju zivot'' i unapredjuju kvalitet istog :D i poistovecivanja zivota sa android net konekcijom/i uopste os-om :)

kakva bre N8, symbian je djubre i za korisnike kao sto sam ja, sta ti mislis, da sam uzeo Android telefon kao neki statusni simbol? :d Zato sam i pazario XP, to je jos uvek telefon sa pristojnim hw/sw koji meni treba ali je jos uvek to sustina cele price tj telefon sa 4'' ekranom i odlicnim os-om koji staje u dzep, trenutno mi phablet ili nesto slicno ne treba, zato sam i odustao od Nexusa jer ne volim da kupujem nesto sto ce mi smetati ili sto mi nije potrebno. :) A u buducnosti ko zna.. trebace mi verovatno i phablet kada se zaposlim u struci, dace Buda uskoro :D

Verujem (a i znam) da ima ljudi koji kupe GS 3 i koji taj telefon koriste samo za pozive, poruke i sto u kaficu i to je nebulozno ali njihove pare-njihova stvar.

Aj da ne oftopicimo vise..
Pa, sto u kaficu je glavni selling point.

:d

Poslednja izmena:
+1
Previse odose u off. :)

Kad se ocekuje kod nas, jel se zna ista? I da li ce uopste LG povecati malo tu mrtvu proizvodnju? :)

Biće početkom februara kod nas.

Videh danas N4. Donela ga je verenica mog druga koji je trenutno u USA i preko kog sam uzeo svoj novi RAZR HD, takodje donet. Naravno, N4 nije za mene. :)

Uglavnom, mnogo je lep, u poredjenju sa RHD - ne zna se koji je lepsi. Ekran je fino sirok, to mi se svidja, i boje su ok, ali ne kao na Trinity-powered Gnexu koji mi je jos u rukama. Nisam ga mnogo cackao, ali fluidnost u tranziciji ekrana je savrsena, ocekivano.

Posto je za zajednickog druga, gledacu da se nadjem s njim da izvrsimo malo poredjenje novih ljubimaca. :)

uskoro rezervacija online za N4 - Telenor

Tu mater mu.. sto nisam na telenoru.. :) cena se ne zna ni okvirno ?

Poslednja izmena:
za telenor je to super cena. s3 mini je 31k, hox 45k, s3 55k :d

Nego sta. Sad je najbolja opcija sacekati jos mesec dana da se pojave u oglasima po povoljnijim cenama pa potpisati ugovor u mts-u sa 50% popusta, vrh fon dobijes za nesto manje kesa a placas duplo manje nego u telenoru uz duplo vise minuta ;) Ili sacekati Nexus 4 iz oglasa a telenor kao stari korisnik uceniti za PiS2000 sa 50% popusta :D

Da to ja cekam.. :) imam mix net l u mtsu 50 posto popusta.. sada pitanje.. ovaj telefon nece biti zakljucan za telenor ? Kako sam citao cak ni u americi nisu zakljucani za njihove provajdere..

Vrh Dno