- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Meni samo u Camera mode-u, nije sporo, nego kao da trzucka konstantno, onako cudno nekako kad pomjeram kameru.
Da sad sam i ja primetio to da malo trza kad pomeram kameru ali pošto slikam onda više ne trza:-DMeni samo u Camera mode-u, nije sporo, nego kao da trzucka konstantno, onako cudno nekako kad pomjeram kameru.
Ja sam se malo poceo igrati sa custom romovima dok ne dodje lolipop, *** ako nista malo ubiti monotoniju.
Pokusao sam instalirati onaj portovani lolipop i sve uradim po uputstvu ali nikad da se sistem podigne, u opisu instalacije pise da se treba malo duze sacekati ali ja pola sata cekao kog ucitavanja logoa i nikad da ga preskoci, mobitel se haman usijao... na kraju stavio purity i bas lijepo radi.
Ima li neko ovaj problem? Sve je stock 4.4.4 kitket, ali na skype u roku od 40min, 2x mi se restartovao tel.
I meni se nekad restartuje fon tokom Skype video poziva... Isto 4.4.4, sve stock.
Danas stize factory image, pripremite se!![]()
Izbacili su Factory Image i za Nexus Player. Ostaje nam samo da čekamo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari