Šta je novo?

LG Nexus 4

Da mogu da ga kupim za 300 nista mu ne bi zanerio sta vise, a ovako....

Ljudi koji koriste npr. Galaxy S3 primete odma koliko Nexus4 brže radi. Tako da priče da telefon nije ništa posebno, ili još gore, da ima samo neke prednosti na papiru su čiste gluposti. Upravo je suprotno: Nexus4 je najbolji upravo kad se koristi, a to još što na papiru ima neke prednosti (ili mane) na kraju nije ni važno. Ko proba biće mu jasno koliko je besmisleno raspravljati ilij još gore kritikovati da nije ništa posebno i slično. I to bez uzimanja cene u obzir! Dostupnost je druga priča...
Ono što mene brine je koliko je telefon izdržljiv na padove i sl.

Poslednja izmena:
Juce su izbacili i novu reklamu da bi malo povecali potraznju za ovaj tel ;)

Da se još više ljudi nervira što ne može da ga naruči :D

Nego, probao sam ovu sphere na s3 i većinom je izgledalo katastrofalno. Uopšte ne preuveličavam, mislim da nijednu fotku nisam uradio ni blizu da izgleda podnošljivo. Jel to do te verzije za s3 ili je tako i na n4 samo na reklamama izgleda do j.
Ajde neko od vas što imate telefone okačite neku sliku.

To ako sam ja dobro skontao možeš samo na telefonu da vidiš... Drugačije nikako... Posto ima sličan program na marketu još odavno i čudno mi je sto je Google pokupio od kompanije ili developera, morali su im dati pare pošto je isto istacko...

No šta htedoh reći... Kad slikam sa tim programom, samo preko njega mogu da gledam sliku, ovako kad je pogledam u galeriji, bljaks, ni na šta ne liči, a onako treba lepo u 3D-u :)

To nisam znao (za gledanje). Mada, meni se nije svidelo što sam imao na fotku ma npr. noge bez tela linije objekata presečene i pomerene za "metar" i slično. Znači nije bez 3d efekta nego opšta katastrofa.

Valjda može i na G+ da se vidi

Ово је тачно. Проверено у пракси :D
Мада су слике крш. Не знам да ли то зависи од тога колико дуго држиш апарат фокусиран на једну тачку, или бе направљено тако да слободно можемо да се поздравимо са зумирањем.
Ја сам сликао нешто кад је био снег и на први поглед делује супер, ал зато чим зумирам, добијем Лего коцкице.

Imam još 40ak slika napravljenih sinoć novim Nexusom. Pošto ne mogu ovde sve da ih stavim, stoje mi u folderu na Dropboxu. Jel može da se sharuje link ka folderu ovde na forumu ili ne? Ako može recite pa da stavim, ako ne, ko hoće link neka traži preko poruka.

Sto ne bi mogao, slike su tvoje vlasnistvo :)

gde ima kod nas da se kupi bumper za nexus 4 ili onaj indukcioni punjac?

"Potpuno nov telefon, 8gb, otkljucan! Telefoni mi stizu 29. decembra, pa ako ima interesenata neka se jave kako bi se dogovorili! "

400e

Naiso na oglasima :) ( ne mogu link da ostavim, zabranjeno )

daj info gde je oglas :D

prica kaze sledece...

...palim za Berlin za NG i ostajem tamo par dana. Videh na ebay.de da ima gomila nexus4 koji se valjaju tako da kod njih ne deluje kao frka sa manjkom uredjaja. E sad, posto ja ne znam trenutno adresu odsedanja, a i ne bih da rizikujem da kasni posiljka, razmisljao sam da okacim oglas na nekom njihovom sajtu i da me ljudi kontaktiraju putem maila ako su voljni da prodaju telefon(e). Meni u glavi to trenutno deluje kao najlogicnije resenje, samo ne znam koliko ce biti uspesno/izvodljivo. Jel ima neko iskustva sa time, koji sajt bi dolazio u obzir i sl?

Cool ukradu ti telefon i ukrali su ti i auto :p

Предности nexus 4 (и nexus S који сам дао мами) су српски језик са предивним речником и стална надоградња програма. Само ми фали ијекавица чији сам изворни говорник.

Што се тиче меморије 16 ГБ је посве довољно за мене пошто користим netflix i spotify а ускоро и HBO.

Само дали неко зна како да укључим 3G? Неће да ми ради из кутије...

Opa svaka cast... :) mogao bi da bacis neke utiske ovde na forum posle par dana koriscenja :)

Nazad
Vrh Dno