Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Svaka novija igra sa dobrom HD grafikom zauzima oko 2gb. Mislim da za sada ne postoji igra koja ide preko 2gb.
Tj. Mislim da ima neki port sa konzola neki RPG nisam siguran.
i to samo govori da oni koji planiraju konzumaciju tog tipa sadrzaja nisu klijentela za ovakav telefon. sto mora svaki telefon svima da se svidi? meni licno bi nexus sa 8GB totalno zavrsio posao. muziku ne slusam ni sa jednog tipa portabl uredjaja, filmovi i serije mi bolje izgledaju na tabletu (+ ne volim da arcim bateriju telefona na video), snimao bi slike i po neki kraci video klip (i to verovatno nikad u full HD rezoluciji). treba mi 1.5GB za navigaciju i tu se zavrsava moja potreba za masovnim skladistenjem na telefonu. obzirom na trenutne navike koriscenja telefona, 1GB bi bio neki maksimum koji bi zauzimali instalirani programi. da...za malo da zaboravim...jedina igra koju igram na telefonu je angry birds a za to je dovoljno oko 40MB. za prekracivanje nekih dosadnih perioda u zivotu, mnogo mi vise leze knjige a tu je ukupno 20Mb dovoljno za dane i dane citanja. stripove ne citam...mislim, ne sumnjam da bi mogao vrlo brzo da nakrcam video snimcima i neku hipoteticku verziju od 64GB al', najiskrenije, ne osecam ni najmanju potrebu da ucinim takvo nesto. mene jedino sto kod ovog telefona nervira je cena van Play Store-a i nedostupnost istog kod nas.
ocu igracku (ocu zvecku :d) da ima brdo kernela, svasta nesto novo svako malo. od telefona ocekujem smart dial i dobar browser (i ADW EX i Tapatalk ). ocu da imam regular CM nightly supply. ocu da mount-ujem ceo sve hardove u kuci u lokalni fajl sistem, da docekam da instaliram full linux distribuciju na mobilni..to mi mnogo lepse i mnogo me vise ispunjava od trpanja slusalica u usi i od gledanja serija, filmova i igranja 3D igrica na telefonu. :cigar:
Ko moze naravno da ce kupiti Nexus 4 a ne Galaxy Nexus, totalno je glupo poredjenje.
Ja nisam uspeo sto ne znaci da mi se sada telefon ne svidja, da mi se izruznjao i da mi je ovo malo memorije.
Zato sto 1080p klip koji traje samo 2 minuta zauzima 250mb, dok to preko 3g mreze zakacis na cloud i dok ga svuces em ti treba vecnost, em ces da puknes pola paketa. Da ne pricamo o duzim klipovima...
To je prakticno neupotrebljivo ako nisi zakacen na neki brz wireless
Pa neces. Prvo, slobodnih WIFI zona ima poprilicno. Drugo, 3G paketi vise nisu toliko nedostupni kao sto su nekad bili. Trece, ne ide sve automatski gore sem ako ne kazes drugacije. Uvek mozes sam da biras sta ces da sinhronizujes. Na primer, meni se sve fotke sa telefona automatski dizu na Dropbox cim se telefon zakaci na prvi WiFI hotspot. 4 GB gore, 4 GB slobodnog prostora vise na telefonu.
Niko vas ne ubedjuje, ako je tebi malo, onda ti je malo, pojedincima je dovoljno i 2gb. Ne razumem sta se svi prepirete oko toga koliko kome je potrebno prostora na telefonu, svako ima svoje prohteve. Ako je tebi malo normalno je da ces zaobici telefon i kraj price. Meni je sasvim dovoljno 14gb, zato sam i kupio ovaj telefon.
Do malopre citao o njemu na xda i kao pa.mozda je.bolje da ga ne kupim jer ne znam hoce.mi drzati baterija ceo dan i sad ga video i jebao bih mamu pg sto ga ne vracaju u Spaniji u prodaju
Hvala. Mnogo dobro izgleda uživo i odlično leži u ruci, super je dizajniran. O performansama neću da govorim to svi znate. Nisam stigao da slikam puno danas, imam ispit sutra. U četvrtak idem u centar Londona pa ću sa njim slikati pa ostaviti ovdje link ka slikama. Evo par samo sad.
Ma ja vjerujem da je ovo LG podbacio.
Nije bilo problema kad su Nexusa proizvodili HTC, Samsung (2 puta) ... Dosao na red ovaj smijesni LG i odmah problemi, nisu valjda navikli da su im telefoni toliko trazeni pa odmah belaj.
Ali i po prvi put ljudi se grabe za nexus. Nexus one i nexus s nisu prodat u više o milion primeraka zajedno (negde sam ovo pročitao davno).
Galaxy nexus je već bio bolji.
Nas kao krajnje korisnike uopste ne treba da interesuje ko je podbacio jer je činjenica da ne možemo kupiti telefon ni po 350 eur a ni po 600 eur a telefon je zvanično "u prodaji" od 13. oktobra.
Postoji više razloga što sa ranijim modelima Nexus-a nije bilo problema u prodaji. Jedan od njih je sigurno cena, koštali su isto ili čak i više nego vodeći modeli Samsung-a i HTC-a. Reklamna kampanja nikad nije bila agresivna. Takođe, ciljna grupa su, po samom Google-u, bili developeri i Nexus nikad nije bio popularan telefon među "širim narodnim masama".
Google je sa najnovojim Nexusom pokušao da nižom cenom, jakim hardverom (bar na papiru) i spektakularnim najavama postane best buy u toj višoj klasi ali mu to očigledno ne uspeva. Ljudi su besni širom sveta a juče sam i pročitao negde da se tamo neki direktor Google-a u UK izvinjava ljudima jer mu je stigla gomila mailova od ljudi koji su nezadovoljni načinom na koji ide prodaja.
Sve u svemu, ispade ono tresla se gora rodio se miš. Kamera nije ni približno kako se očikavalo i ne donosi neko bitno poboljšanje u odnosu na prethodni Nexus. Baterija je takođe ražočarenje za mnoge. Staklo na leđima telefona se lako grebe itd. Ispada da je glavni adut telefona što ima 2 GB ram-a i što će imati redovniji update.