Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja odradio clear data i force stop za google service frimework kao što reče stolex (hvala), i odmah dobio update. Telefon sa Telenor mreže.
Prva stvar koju sam primetio je da mi chomp SMS zakuca svaki put kad pokušam da pošaljem SMS.

dobio sam update ako ne'u odmah da ga instaliram dali mogu iy notifikacija da ga sklonim mislim na onu liniju gde je baterija signal itd i kako posle mogu da instaliram ako budem hteo kasnije

Meni se desila slicna stvar, imao sam 98%,posle je bio neko vreme zakljucan, ali ne dugo. Kada sam ga otključao, baterija bila 100,ali posle se vratilo na 98-97%.

Ma svima se desavaju ti prebacaji sa baterijom, samo mnogi ne obracaju paznju. Baca gore/dole,pa se posle nekog vremena stabilizuje. Ovo skidanje procenata nekad ne ide sinhronizovano. Nekad dugo drzi isti procenat pa skine odjednom 3-4-5%. Mene zanima da li je to isparvljeno na 4.4 :)

Razočarenje je što nema ničega suštinski novog, a značajnog za korisnike.
Razočarenje je samo za one koji su očekivali nešto suštinski novo.
Svako razočarenje je uvijek krivica samo onoga ko je očekivao, nikad onoga od kojeg se očekivalo.

Jedan mali off topic :)
Zanima me da li moze nekako da se namesti neki delay za upload slika na Dropboxu. Jer glupo mi je cim slikam odma mi uploaduje pa moram da brisem i sa moba i sa dropboxa...? Da li mozda u Boxu moze to da se namesti? :)

koristi dropsync on ima two way sync, pa kad obrišeš sa jednog biće obrisano i sa drugog. možeš u njemu i manuelni sync da radiš pa neće uploadovati ništa dok ne klikneš.

dobio sam update ako ne'u odmah da ga instaliram dali mogu iy notifikacija da ga sklonim mislim na onu liniju gde je baterija signal itd i kako posle mogu da instaliram ako budem hteo kasnije
ako obrisem sa statusne linije update i ponovo odradim clear data i force stop za google service frimework dali ce opet da mi ponudi update ili je on aktivan u system updates

koristi dropsync on ima two way sync, pa kad obrišeš sa jednog biće obrisano i sa drugog. možeš u njemu i manuelni sync da radiš pa neće uploadovati ništa dok ne klikneš.

Dropsync skida sve sto imam sa dropboxa... Funkcioniše kao onaj sync folder na kompjuteru...

Ma jok, podesivo je

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385226873254.jpg
    uploadfromtaptalk1385226873254.jpg
    70 KB · Pregleda: 241
Ok, hvala.
Krenuo da citam onu prvu stranicu gde objasnjava kako sta... I reko to slicno onom cloud agent ili kako se zove sto imam na samsungu. Tamo sve sto imam je povezano i slucajno jednom obrisao neke slike sa tableta i on mi automatski i sa dropboxa obrisao. I od onda sam jako oprezan sa tim :D

ako se updejtuje sa 4.3 na 4.4 da li moze da se vrati na 4.3 bez rutovanja ili kako se to vec zove?Uradio sam fastory reset i cini mi se da me neke aplikacije sad zezaju dok je pre radilo bespokorno..inace nisam uzeo telefon preko operatera nego u radnji za mobilne telefone

Koje te aplikacije "zezaju" i kako?

Na primer igrica dots kad je pokrenem pojavi se onaj beli ekran onda bljesne opet belo i tek se onda pojavi meni dok ranije izbaci belu pozadinu sa menijem.U play store kad kliknem na instalaciju i treba da izadje ona potvrda zasecka,primecujem da malo secka negde to ranije nije bilo iako sam imao dosta vise aplikacija i media fajlova.Za sad imam 3-4 aplikacije i jos nisam prebacio slike itd na telefon.Jos uvek nece da mi izbaci ponudu za 4.4..

Sad sam uradio update na 4.4 ali mi je sve isto??Samo su ikonice drugacijeg izgleda(iste velicine).Nista se ne razlikuje od 4.3 cak ni one slike i live wallpapers su kao na 4.3.Update je 286mb sto je skinuo jel to to?

Šta ti piše pod Build number u About phone?

Čudno, ja kad sam update-ovao kod druga na 4.4 čak se telefon pretvorio u Nexus 5.

Uradi te clear cache ako ne pomogne ko ima rootovan neka obrise u root/data/data tamo nadjite folder od whatsapp i obrisite i ponovo install :) Meni je ovako proradilo:-D

Uradio sam odmah reset ali me vraca na 4.4 ne na 4.3..Sta da radim?

Zašto bi se vraćao na 4.3? Uradi facotry reset da budeš siguran da nema repova i vozi ga tako. Sve radi ok, a i ako neka aplikacija pravi problem biće updateovana. Možeš misliti blesno belo jednom...

Nisi me razumeo.Na 4.3 sam uradio reset i posle mi ponudio update na 4.4
Kako nema nikakve razlike pre bih da se vratim na 4.3
Jel to moguce bez nekih rutovanja ili flesovanja kako se to vec zove?

Nije moguce.

Ima li neko ideju zbog cega nisam dobio update kako treba.Mogu da postavim slike sutra cisto da vidite o cemu se radi.Sve je isto kao na 4.3 samo sto pise da je 4.4 :(

A sta si ocekivao da se promeni?
Ako je u pitanju izgled pocetnog ekrana,prezvakano je 1000 puta pa prelistaj malo unazad.

drugari kad sad roknem 4.4 koji mi inace nije ponudjen nego cu ici force metodom, jel moram da instaliram google search pa tek onda GEL ili moze samo GEL?

Vrh Dno