Ajd da neke stvari razjasnimo, da se ne bi off-ovalo dalje u temi...
@ vialle
Bez uvrede druze, ali da si se malo informisao, znao bi jos pre kupovine da nikakav led, ips ili bilo koji panel ne moze da se meri sa plazmom.. Tako da ako nisi zadovoljan slikom greska je iskljucivo tvoja sto si se odlucio na takvu kupovinu. Ja sam imao panasonic plazmu pre ovog modela, slika jeste bila bolja ali zanemarljivo bolja... nikako toliko bolja da bih sada rekao da sam se razocarao u ovaj tv i da sam se pokajao. Naprotiv, veoma sam zadovoljan ovom kupovinom i ovaj tv preporucujem svakome. Ako je kod tebe bas toliko velika razlika, onda imas ili neki super vid ili ti sa tv-om nesto nije u redu.. kod mene ko god je video full hd sliku ostao je otvorenih usta...
@ Bobap1988
Ne razumem potrebu da ubedjujes ljude kako si bas ti napravio dobar izbor osim ako nisi sam svestan da si pogresio pa na taj nacin pokusavas sebi nesto da dokazes..
Eto mi svi nemamo pojma, i bas nam je trebao neki strucnjak (sa 3 posta) da nam otvori oci kako smo pogresili u izboru.. Ali to je specificno iskljucivo za korisnike samsung uredjaja da u drugim temama pisu kako je njihov uredjaj savrsenstvo tehnologije i ako i oni i mi znamo da to nije bas tako...
Najpre nauci razlike izmedju pasivnog i aktivnog 3D-a, prednosti i mane. Onda u nekoj radnji pogledaj isti 3D materijal na samsungu i LG-u..
Siguran sam da ces posle toga jos vise pricati da je samsung bolji samo razmisli zbog cega...
Ljudi, ovo nije tema o plazmi, sljamsungu ili necem trecem i molim vas da ne trujete temu.
Ako imate potrebe da nesto kazete, recite to u temi za plazmu, sljamsung ili nesto trece..
Mi imamo svoje misljenje, svoj izbor i apsolutno nas ne zanimaju vasa misljenja i izbori...