Ja zamenio prekjuce one fabricke sto su stigle uz daljinski,znaci nesto manje od 2 meseca...Ljudi, koliko vama traju baterije na Magičnom daljinskom?
Ja zamenio prekjuce one fabricke sto su stigle uz daljinski,znaci nesto manje od 2 meseca...Ljudi, koliko vama traju baterije na Magičnom daljinskom?
Mislim da je to za sada nemoguce,jer bi trebalo Tv da ima funkciju SMB(samba),ili bar FTP...onda bi nekako i mogao da se vidi Hard u mrezi,pa da sa kompa pakujes odma filmove na njega.....Imam zakačen externi HDD na USB port televizora. Planiram ga koristiti za multimediju. Sada pitanje. Da li je moguće da preko računara putem wi-fi veze pristupom tom disku i čitam/pišem po njemu.
Ideja je naravno da filmove i serije koran na taj HDD i tako izbegnem upotrebu Plex servera, tačnije da mi računar bude isključen kada gledam serije u nizu po 3-4 sata.
Poslednja verzija firmvera sadrži sve prethodne verzije tako da uvek nadgradiš na poslednju aktuelnu, nema potrebe za prethodnim.hvala svima...
samo jos da vidim sta da radim sa updatom jer... hm... nesto nisam siguran da li da propustim jednu verziju... skinuo obe na USB , dao imena pa cu odluciti...
ne radim automatic update jer sam preko telenor wifia... mifi ... kako god on bio... ogranicen sam sa 35 giga mesecno... a i taj wifi mifi preko sim kartice je ... nestabilan barem tako mislim... videcu za update...
ako napravim neko sr*** javljam![]()
Plex server instaliraš na PC a na TV postoji aplikacija Medialink koja je u stvari Plex klijent i koja se poveže sa Plex serverom automatski ako su u istoj lokalnoj mreži.
Pa recimo ja skidam i gomilam serije i onda kad sednem (legnem) da gledam, samo jedna za drugom. Zamisli da treba non stop da kopiram tamo-vamo, da se ubijem odma'Hvala nadjoh sve, samo jos jedno verovatno glupo pitanje. Iscitah celu temu i nisam siguran da li sam sve oko plex-a shvatio. Sa plex serverom dobijam to da ne moram da kopiram film na flash nego da mogu da pridjem kompu i vucem fajl sa njega i pustam i to je to, nema nekih drugih funkcija/pogodnosti. ( realno ovo mi bas i nije neka velika pogodnost jer kad iskopiram film na flash mogu da ugasim komp a ovako komp mora da radi sve vreme dok gledam film )
Ne znam zašto si onda bacao pare i uzeo Smart televizor?Pošto je meni komp uglavnom isključen, ja pretežno koristim USB. Ne uključujem ga direktno u TV, stavio sam mali (20cm) produžni kabl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari