Šta je novo?

LG G6

Pa znas kako, kada sam kod kuce npr., ne drzim telefon besprekidno u rukama, vec mi stoji na komodi ili stolu koji je 5 metara udaljen od mene. Tako da dobro dodje svetlo da me podseti na propusten poziv ili mejl ili poruku, pogotovo kada uopste ne pogledam telefon 3 sata recimo... Ili recimo sedim u dvoristu ili na terasi a telefon unutra svetli crveno, plavo, ljubicasto... Eto ti nekoliko primera... :)

Ma ok je u tom slucaju..Nekad je i meni to koristilo..Ali sam ae odvikao :)

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Svi držite telefone na silent 24/7 ili se ne javljate na pozive pa onda jednom dnevno pregledate šta ima novo gledajući led notifikaciju, ili sam nešto propustio :)

Svi držite telefone na silent 24/7 ili se ne javljate na pozive pa onda jednom dnevno pregledate šta ima novo gledajući led notifikaciju, ili sam nešto propustio :)
Eee tonje pravo pitanjen:D .. Sto drzimo tel na silent :D .. Bravo! Da ne ulazimo u razloge haha

Nije dealbreaker ali je svakako plus not ledica. Nikad nece aod da je zameni u potpunosti. Za aod bukvalno moras da uzmes telefon u ruke da bi video sta ima, pa kad ga vec uzmem u ruke otkljucacu ga jednim klikom i videti sta ima. Dok, kao sto rekose, ledicu vidis i sa par metara. A naravno podesis razlicite boje za razlicite app i tacno znas sta je...

Bio bi red da neko uradi diy projekat ugradnja led notifikacije u G6 xD

Da nisu volovi napravili pogresan potez i da led nije koristan, ne bi ga vratili na G7 modelu...

cek, stvarno vratili led na G7? auu koji paceri, jos da vrate IR diodu i mozda G8 bude konacno pogodak

Za sve vas koji razmisljate da uzmete ovaj telefon,da napomenem samo da mi od samog pocetka vibromotor cas radi cas ne radi...Ako ga malo jace spustis na sto ili ti ispadne,vrv ce stati sa radom...Onda ga svesno opet bacis ili spustis,ili mu kuckas malo jace tu desno od fingerprinta i on proradi...Danas mi opet stao pa sam se setio kako me to uzasava..Ali opet sam ga bacio na pod iz besa ,i sad radi :D ..Majko moja!

Nemam evo posle godinu dana problema sa motorom. A leteo je niz ulicu, po kući i predsoblju... Da ga bacam ipak mi se neda.

Meni je problem poceo mesec posle kupovine...I zezao me je jedno 2 nedelje..Posle je sve bilo kako treba,do juce... I evo tek malo pre proradio posle tine restartova ,lupanja u poledjinu i sl...Mene te stvari izludjuju..A vidim na netu milioni imaju taj problem

Zna li neko neki tip da ubrzam ovu animaciju prilikom otkljucavanja telefona fingerprintom? Uzasno je sporo..U dev option ima da se iskljuce sve animacije,ali ne mogu naci za lock.. ?

Skida mi se novi softver upravo, jel dobio neko neki update mozda?

2503e32c985f0de1d331eba398b8fff6.jpg

Poslednja izmena:
Jesam ja. Sad kad se upali pise LG G6 Thinq. Promenili su interfejs kamere, drugu razliku nisam primetio.

Ima samo i onaj dodatak na kameri da pretrazujes slikom amazon i pinerest i qr kod e da i bright mod.. i to je to.. Za sad.. Ovaj Google asistent ne znam gde da trazim

Poslednja izmena:
Imam ponudu za 300e nov G6 32GB. Tako da sam definitivno resio da uzmem i posle mog G2 (i dalje perfektno radi) predjem na nesto novije.

Kratko pitanje za sve:

Da li odmah azurirati na Oreo ili ostaviti fabricki Nugat?

Ja sam i dalje na Nugatu jer meni radi perfektno i zadovoljan sam sa baterijom kad bude bilo nekih bagova,uradicu update,znaci moj savet ti je ako je sve ok ostavi ga na Nugatu

Imam ponudu za 300e nov G6 32GB. Tako da sam definitivno resio da uzmem i posle mog G2 (i dalje perfektno radi) predjem na nesto novije.

Kratko pitanje za sve:

Da li odmah azurirati na Oreo ili ostaviti fabricki Nugat?
Da ti kazem odmah da ti baterija uvek ali uvek zavisi samo od toga sta radis na tel.. Ja nisam zadovoljan baterijom ni na N ni na O.. Pitam se samo dal ce iko ikad da napravi tel sa baterijom koja ce da trajeee... Tako da.. Cepaj Oreo slobodno.. Isti ti je djavo.. Samo na O imas jos dodatne funkcije

Pozdrav svima,

koliko bi kostala zamena stakla na kameri? 3 godine koristim G2 ,medjutim imao sam odlicnu ponudu za g6 pa sam ga uzeo, jedino je staklo na kameri izgrebano pa bih to hteo da zamenim,i da li imate neke savete vezane za ovaj telefon?
pozdrav

Imas na yt kako se To radi.. To staklno nije vec glupa plasitka neka... I meni je izvrebano, ne mnogo, ali jeste.. Msm da to mozes zamenis i sam, za neke male pare, ali onda ces izgubiti ovo sto kao "ne propusta" vodu... Jedno sam naucio u vezi savetovanja.. Nema sanse da das savet nekome jer ne znas sta od telefona ocekuje i kakk ga koristi... Ako nisi prezahtevan, o da je top kupovina... Ako jesi.. Baterija ce ti biti prob, kao i kod svih dr modela.. U sustini za te pare to je to.. I da, prednja cam ti je kao da je skinuta sa fixnog telefona.. Ali moz da posluži

Poslednja izmena:
Hvala,ali ne bih se ipak usudio sam da menjam .

Zasto ne mogu da instaliram ni jednu verziju Arnova camera apk? Arnova's v8.1: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.1.apk nakon instalacije,i pokretanja ove,a i svake prethodne verzije ( izuzev Arnova v6) kamera mi se automatski zatvori i ne moze da se pokrene? jedino mi verzija arnova v6 radi,ali ne razumem zasto ne radi poslednja verzija? da li vama radi?

Imam jos jedno pitanje: Ima li neke funkcionalne/hardverske razlike izmedju Dual sim i Single sim modela? Cena se razlikuje 10ak evra.

Instalirao sam tu verziju,ona radi ok.
Primetio sam da telefon mnogo "secka" prilikom skrolovanja u instagram,facebook apikaciji,i generalno u svakoj aplikacije kada se skroluje. Ne postoji lag pri otvaranju aplikacija,multitaskingu,niti u radu,ali kada se skroluje mnogo secka. Probao sam faktori reset,ali ne pomaze. Do cega moze biti? Probao sam i Force gpu rendering u developer opcijama ,ali ni to ne pomaze.

To ti je do us**nih aplikacija.. Jer su tragedija za sve Android tel.. Nije to do telefona... A i LG ne tu malo zabrljao.. Sa skinom... Generalno to ti je prob svih androida... Ja po prvi oht u zivotu razmisljam da uzmem IOS, da se odmorim

Poslednja izmena:
Hm pa ne bih rekao da je samo do aplikacija,jer mi se problem javlja i kada skrolujem u settings,pogotovo u apps and notifications,neverovatan lag i seckanje koje se stabilizuje tek nakon 4 5 sec. Probao sam hard reset,ali dzabe. Pa g2 mi nema tih problema,isto tako ocekujem i da ih nema 2017 flagship..
Inace jel probal neko neki custom rom? Fulmics,ressurection remix?

Meni u zadnjih par dana nasilno izlazi iz GCam-a.. Kad udjem, odmah izadje iz app i pise kamera je zaustavljena, taj fazon.. Deinstalirao sam, instalirao opet ali nista.. Ne znam sta da radim..

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Ja bas sad gledam.. Ja taj lag nemam.. Nigde.. Nesto tebi jede cpu tu.. Cacni malo... Nisam probao nista custom,.. Po prvi put njsam unlockovao bootloader jer mi na g4riknula ploca, pa garanciju nisam mogao da ostvarim.. Zato sad god dana stiskam zube :D

Vrh Dno