nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
V20 primarna je 1/2.6'', a sekundarna 1/3.2''
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
V20 primarna je 1/2.6'', a sekundarna 1/3.2''
Meni to na V20 pocelo da se desava isto posle 3-4 meseca koriscenja. Doduse ne restartujem ga jer me mrzi, cekam da se oporavi, ali je bas bzvz za ovakav hardver.Jel vam se desava da vam telefon uspori,krene da zabada do te mere da mora da se restarruje.. Meni se to nije desvaalo ni sa g4,a sa ovim za posl 2ned ,tri puta.. Kao da se potrosi sav ram i da nema dalje..Iako killujem sve app,ne pomaE..samo restart
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Pa uzmi g6,probaj ga.. Nemoj da te zavara ono sto vidis na displeju,vec slikaj pa gledaj sliku..Jer tek posle procesa je rezultat vidljiv..dok sa wide angle kamerom,sam prikaz na ekranu je super.. Dakle skljocaj pa gledaj..Ja sam uzeo g4 pa sada g6 zbog kamere..Na g4 sam bio odusevljen..Na g6 i nisam toliko,ali rekoh. Slikaj pa gledaj..Meni samo smeta sto nije senzor bar 16mpx..Jer na g4 i posle cropa su fotke bile boom..Ovde to nema..Izgubi detalje.. Ja fotke koje sam pravio sa g4 ,i kacio na razne konkurse..Ljudi nisu verovali da je fortano telefonom..Dok ovde te detalje nema sile da izvucem..Samo zbog manjeg broja pixela koji na papiru nista ne znace,ali u samom fotkanju ,ko radi crop,itekako znace..Moj "problem" je taj, sto mi se mnogooo svidja kamera na V20, i stock i sa gcam-om, hocu takvu kameru ali necu V20, i onda mi logicno bilo G6. I ne trazim ja bolju kameru nego na V20, samo da ne bude losija, nista vise..
Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka
Au, u kom sam ja neznanju živeo.http://www.lg.com/us/mobile-phones/v20/specs
I ja sam u pocetku mislio da koristi isti senzor primarne kamere G4/G5 (IMX234, 16MP, 1/2.6'') ali ipak je u pitanju malo manji (1/2.8'') IMX298, i za wide kameru sam mislio da koristi 1/3.2'' ali ocigledno je neki jos manji senzor u pitanju (1/4'').
Ne, ni jednom za ovih 2 ipo meseca, tel nema tackicu nigde, nit sam ga negde udario il bilo sta, danas bilo sve ok, malopre ukljucim kameru a ono treperi sve neke crne linije se smenjuju.Dal ti nije ispadao mozda?
Sent from my E6653 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari