Šta je novo?

LG G6

V20 primarna je 1/2.6'', a sekundarna 1/3.2''

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Je l ima jos neko neko problem sa gcam wide-angle kamerom??

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mozemo da izvucemo zakljucak neki.. Jel bolja kamera na G6 ilu V20?

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Mislim da su jako slicne.. Ali isto mislim da ako na g6 instaliras gcam,mozes izvuci jos vise... Wide angle msm da je bolja na g6 def.. Ostalo je tu i tamo jako slicno kao sto rekoh

Moj "problem" je taj, sto mi se mnogooo svidja kamera na V20, i stock i sa gcam-om, hocu takvu kameru ali necu V20, i onda mi logicno bilo G6. I ne trazim ja bolju kameru nego na V20, samo da ne bude losija, nista vise..

Jel vam se desava da vam telefon uspori,krene da zabada do te mere da mora da se restarruje.. Meni se to nije desvaalo ni sa g4,a sa ovim za posl 2ned ,tri puta.. Kao da se potrosi sav ram i da nema dalje..Iako killujem sve app,ne pomaE..samo restart

Meni to na V20 pocelo da se desava isto posle 3-4 meseca koriscenja. Doduse ne restartujem ga jer me mrzi, cekam da se oporavi, ali je bas bzvz za ovakav hardver.

Moj "problem" je taj, sto mi se mnogooo svidja kamera na V20, i stock i sa gcam-om, hocu takvu kameru ali necu V20, i onda mi logicno bilo G6. I ne trazim ja bolju kameru nego na V20, samo da ne bude losija, nista vise..

Pa uzmi g6,probaj ga.. Nemoj da te zavara ono sto vidis na displeju,vec slikaj pa gledaj sliku..Jer tek posle procesa je rezultat vidljiv..dok sa wide angle kamerom,sam prikaz na ekranu je super.. Dakle skljocaj pa gledaj..Ja sam uzeo g4 pa sada g6 zbog kamere..Na g4 sam bio odusevljen..Na g6 i nisam toliko,ali rekoh. Slikaj pa gledaj..Meni samo smeta sto nije senzor bar 16mpx..Jer na g4 i posle cropa su fotke bile boom..Ovde to nema..Izgubi detalje.. Ja fotke koje sam pravio sa g4 ,i kacio na razne konkurse..Ljudi nisu verovali da je fortano telefonom..Dok ovde te detalje nema sile da izvucem..Samo zbog manjeg broja pixela koji na papiru nista ne znace,ali u samom fotkanju ,ko radi crop,itekako znace..

Poslednja izmena:
Ja ne videh jedan jedini komentar da je neko napisao da mu lepo izgleda notch.

O ukusima i bojama se ne raspravlja...
Da ne bude zabune da ga hvalim, ni meni se ne svidja.

Послато са SM-G950F

Meni pocela da treperi kamera, neke crne linije se pojavljuju nesto kao na monitoru kad treperi slika, bilo da pokrenem preko gcam ili fabricku app isto. Moracu hard restart da odradim, ako ne pomogne, servis.

Dal ti nije ispadao mozda?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Ja sam primerio da posle fotkanja sa gcam..Nekad tel zabode da cekam po 20min da se odmrzne sve..I sizno sam danas..A cam mi je trebala

Dal ti nije ispadao mozda?

Ne, ni jednom za ovih 2 ipo meseca, tel nema tackicu nigde, nit sam ga negde udario il bilo sta, danas bilo sve ok, malopre ukljucim kameru a ono treperi sve neke crne linije se smenjuju.

To hoce ako telefon vibrira dok slikas.. Je ima ois kamera..Ali ako je sve normalno i desvaa se..Eonda je zenzuto

Evo ukljucio kameru opet, naslonio tel na solju ne diram ga, ukljucena kamera slika treperi sve u sesnaest, sad sam prebacio i na video mod isto se desava.

Isto i na njoj ali identicno, prebacujem kamere a crne linije trepere sa desno na levo, kao da plutaju.
Na poslu sam sad pa ne mogu hard reset da uradim, videcu sutra to da uradim.
Skinuo sam sa play story neku app za kameru LG SoonShot tek tu jos gore.

A slike su normalne ili i na njima imaju linije?

Snimio sam bio kratak video i kad pustim na tel vidi se to treperenje i linije kako idu sa desna na levo, malo sam bio nestrpljiv pa se nisam setio da prebacim na komp i pustim da vidim dal je mozda displey zezao.
Uglavnom malopre sam dosao sposla i odradio hard reset sad je sve ok, ni na jednoj app nema toga vise.
Na slikama se malo naziralo kad se slika a na video je bas bilo izrazeno pogotovo na LG aplikaciji za snimanje videa SoonShot sad kad pokrenem tu aplikaciju sve ok.

Da li je bilo led osvetljenje u prostoriji gde si to probao?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jeste i to mi jutros proslo kroz glavu kad sam dosao kuci, naravno nisu mi fluocevi pale na pamet vec nesto drugo sto imamo na poslu i reko aj videcu i veceras kad odem na posao, u kancelariji ima 10 fluoarmatura po 4 fluocevi od 36w.
Tacno je od toga odlican zakljucak.

Poslednja izmena:
Nisi kod kuće probao uopšte? [emoji848]

Ma jedva cekao da dodjem kuci da odradim hardreset, nisam je ni palio, dosao juce ujutru sposla uradio beckup na kompu i odmah uradio hardreset nisam ni imao neku zelju da je ukljucujem dok ne odradim hardreset, 3 sata blenuo u njoj u nocnoj.
Evo sad sam opet na poslu treperi slika kad se ukljuci kamera haos, i to zbog ovih fluo cevi za rasvetu, uopste mi to nije palo na pamet da to moze biti uzrocnik, mislio sam da je nesto drugo a ne fluocevi.

poz svima, nov sam koristnik lg g6 ,skoro ga zamenix nakon kratkotrajnog koriscenja mate 10 lite, zna li neko koju apk da skinem a da reklame sklanja,a da nije adclaar koji jede bateriju,nije mi rutovan

Nazad
Vrh Dno