Šta je novo?

LG G6

Za wide cam apk ti ne mogu ponoci, jer je nisam koristio. Kada sam imao G6(Maj/Jun prosle godine), te aplikacije nisu jos postojale. Probaj sa linka neku, sigurno ima koja dobro radi...

Послато са TA-1012

Nasao sam u komu apk za wide koja je kod mene, samo da podignem na neki server pa cu postaviti link.

E hvala..Sad cu da vidim kako funkcionise ona..Jer je kao sto rekoh cstarkova zabadala..I obicna i wide

Edit: i ova je cstsrk 3.2 verzija.. Tu imam i ja..Sve do 3.6 verzije..Sa xda sve to skidao

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je ta u telefonu i radi super.

Braćo,vezano za grebanje stakla(plastike) koje štiti kamere,je l' bi pomogao tu neki skin,tipa dbrand?

Ebay i Ali su vam puni tempered zastita za kamere, ja narucio sebi za v20 odmah dva komada.
Trazi samo lg g6 camera glass

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ovi nasi nesrecnici G6 zakucali na januarsku zakrpu i to je sto se tice update. Nokia koja do pre god dana nije ni postojala u android svetu pustila 8.1 Oreo, Samsung za 10 dana pusta za s7 a mi ni zakrpe ne dobijamo vise, serem im se u LG kompaniju.

Poslednja izmena:
To ti je što ti je.
Rekli su Oreo u prvoj polovini 2018, znači zaista će biti tako, ali u junu 100% [emoji23]
Da nije tužno bilo bi smešno, ne znam ima li ko da je gori od LG-a.
I to će pustiti 8.0 100%, 8.1 neće dobiti nikad, samo će sledeće godine pustiti 9.0 još i to je to..

I taj se problem moze resiti, ako vam bas toliko smeta sto nema nadogradnji. Prodate LG i kupite Nokiu 8 ili Samsung 7/8...

...a ovi sa pomenutim samsunzima se ubiše od kukanja kako im sve lošije radi nakon nadogradnje i kako će da se vrate na staro...

Imao sam sve Samsung flag ship(osim Note 7 i 8) telefone, i imam trenutno S8 sa Oreo i Nokiu 8 i nikakvih problema nemam sa radom telefona. Radi isto kao na Nougatu, odlicno.
Supruga ima J7 (2017) i takodje radi odlicno.

Poslednja izmena:
Ne stvarno bzvz sto se kasni sa nadogradnjom,a kao life's good :) meni u principu jedino navigation bar sa predebelom crnom trakom smeta..koji zauzima pola inca ekrana i vidi se uvek sem kad gledas klip..nadam se da će to ispraviti na osmici

Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока

Samo smanjiš display size, prva stvar koju sam odradio
6ba415b474b84fe8d71a97323ae96fe2.jpg

E pa tnx..sad je nesto bolje..ipak je tanja,hteo bih i da je promenim da traka bude bele boje ali kod ove opcije, tipke na pocetnom ekranu ,mi ne daje da promenim boju..samo moze crna [emoji317]

Poslednja izmena:
Dobićemo patku.
Sad će kao nešto da se promeni? Pff.

Braćo,vezano za grebanje stakla(plastike) koje štiti kamere,je l' bi pomogao tu neki skin,tipa dbrand?
Ne kupuj nista jer svaka zastita koja se prodaje je napravljena tako da dolazi blizu blica. E sad to je ok dok ne slikas nocu sa ukljucenim blicem i ta stakla ili folije povlace svetlost sa blica i prenose ga preko sociva kamere i slike postaju neupotrebljive. Uzmi najobicniju foliju za ekran samo da nije mat i iseci skalpelom dve kockice ali da idu samo preko sociva kamere. Ja sam tako uradio i stajalo je dva meseca bez problema. Imao sam nillkin zastite koje su bas izrezane za socivo ali kao sto sam napisao slike sa blicem su bile neupotrebljive

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Za sve vas vlasnike lanjske LG perjanice, modela LG G6 napokon stižu vesele vijesti o Oreo nadogradnji za taj uređaj. LG G6 Oreo bi trebao početi grickati od ponedjeljka 30.4.

LG G6, G5, V20 to get Oreo soon: Is LG stepping up its update game?

LG has announced that the LG G6 will begin receiving Oreo from April 30.
This will be followed by Oreo for the LG G5 and LG V20.
These will be the first updates to LG devices since it opened its Software Upgrade Center earlier this month.

Additionally, it announced that the LG G6 will get the same AI features that were first introduced on the LG V30S ThinQ and then the LG V30.

https://www.androidauthority.com/lg-g6-lg-g5-lg-v20-oreo-update-859628/

Poslednja izmena:
Ajd da vidimo ...hoce li nam stici mimi oroo [emoji16]

uzeo pre par dana g6, da odmeni bootloopovani g4. dvoumio se izmedju g6 i v20 no ovaj prvi odneo pobedu (kapirao tada noviji telefon, modernijeg dizajna, hardvera.. pa i rivjuovi kazu reci hvale da je super telefon, bla bla). no ili tripujem ili g6 ima losiju kameru za nijansu od matore g4-ke? na stranu manjak laserskog AF (svi ostali lg telefoni, pocev od g5 i v10 pa do danas, ga poseduju), al nekako mi 6ica daje zrnastije fotke (pogotovo u low light situacijama)

poz drustvo

prikljucih se ovde upravo zarad neke male diskusije i istrazivanja. pazario pre 4-5 dana nov G6, posto mi G4 otisao na vecna lovista posle 2 i po god koriscenja (za moje potrebe bio super telefon, nisam igrao igre a ostalo sve radio taman kako meni treba). i iako na pocetku skeptican zbog tih cuvenih bootloop problema koje su i mene zadesili (a citao i ostale korisnike i na g3, v10 pa cak i na v20 ponekog..) ipak odlucih da jos jednom pridjem LG taboru, pre svega zbog wide angle cam (to mi bilo cool, mnogo korisnije nego 2x zoom na tele sto ostali pruzaju), mp3 jack i prosirivoj memoriji (bez da placam po 50-60e skuplje, nego koristim staru sd karticu sa G4). hajde rekoh, G5 je bio flop, nahvalise svi G6 kao cool (troumio se izmedju njega, V20 i kao poslednja opcija Xiaomi Mi6 iako nema gore navedene karakteristike koje su meni bile bitne). G6 iz dosadasnjeg iskustva, ovih par dana - super. ali samo jedna zamerka koju ne mogu da oprostim - kamera.. ili sam ja u tripu ili je G4 imao mnogo bolju kameru koja me razmazila. na stranu manjak laser autofocusa koja je bila odlicna stvar, al ne mogu da verujem da su fotke toliko zrnaste i sa toliko suma.. pogotovo nocne (govorim o auto modu koji se objektivno najvise i koristi za prosecnog korisnika.. mogu ja da petljam sa manuelnim, zato mi se i dopao G4 pa i svi naredni LG telefoni al ne mogu to uvek da koristim). trebao mi je hitnije telefon, pa nisam imao vremena da idem do poslovnica i razgledam razne uzivo, jednostavno sam kapirao - 2 god noviji telefon, nisu ludi da ga zeznu posle bootloopa i G5 modula. e sad moje pitanje glasi - dal je kamera na v20 pribliznija G4 kameri? nemam gde da ga vidim uzivo i malo cackam a plasim se da ne posle ne pokajem kao za G6 i dobijem "isto s... drugo pakovanje", sa manjom baterijom i vecim fizickim gabaritima. jedino sto me odbilo od v20 na pocetku je bila ta velicina (pozeljno da moze stati u prednji dzep od farki sto je G4 mogao prakticno knap) i to sto je malo stariji hardverski (ljudi po kp ga polovnog prodavali za tipa 240e dok v10 koji je stariji i zna se da ce imati bootloop pre ili kasnije prodaju po ceni malo nizoj od gore navedene, sto mi suludo). a sad da dajem nekih 450-500e na recimo V30 ne bih (svakom svoje al ja sam stanovista da za telefon preko 350-400e max ne treba davati - ispadne mi, polomi se, ukrade mi ga neko il slicno - lakse cu podneti popravku/gubitak na "jeftinijem" tel nego skupljem). ili da se jednostavno strplim malo i korisim ovaj pola god, god dana dok ne padnu cene recimo v30 ili s8, mada pasce cena i g6 tako da mi dodje na slicno.. koja su vasa misljenja za tih famoznih a meni optimalnih 300-350e telefonce a da je kamera bar kao na G4 (ili bolja naravno). samo nemojte reci S7/S7e :D

p.s. sorry na poduzem postu

poz drustvo

nov sam ovde, hocu da postavim par pitanja dobrim ljudima spremnim za iskazianje svog misljenja, a vezano za ovaj telefon (izvinite ako je ranije o tome bilo reci, ima mnogo postova.. :D ). naime uzeh nov G6 pre neki dan posto me G4 napustio i otisao na vecna lovista posle 2.5 god lepe sluzbe. iako mi ostao gorak ukus u ustima posle bootloopa nekako opet resih da dam priliku LG, hvale ga po netu a i trenutne cene kod nas su mi delovale primamljivo. troumio se izmedju G6, V20 i Xiaomi Mi6 (bas tim redosledom po prioritetnosti). trazio nesto sa dobrom kamerom, ok baterijom, 3.5mm jackom i prosirivom memorijom (znam, mi6 najmanje spada u tu grupu..). nisam imao vremena ici po lokalnim radnjama da ga malo probam nego mi tel trebao odmah. elem, u ovih par dana G6 je super za sve (displej fantastican, telefon lepo lezi u ruci, lep na oko, deluje kvalitetno, zvuk ok, baterija takodje za pohvalu, bar meni kao prosecnom korisniku, kvalitet zvuka tokom razgovora takodje) osim za jednu stvar - kamera.. napomenuh gore da je kamera bila na prvom mestu kada sam trazio telefon a da je tu oko 350e. pogotovo mi de dopalo to sto ima drugu wide angle (zanimljivije mi delovalo nego 2x zoom tj telephoto). i hajde mogu da oprostim i manjak laserskog autofokusa (bio sam svestan da to nema), ali ili se ja tripujem ili je G4 (2 generacije i 2 god stariji telefon) imao bolju kameru nego G6? neako mi ova deluje zrnasto, sa dosta suma (pogotovo low light situacije). naravno govorim o glavnoj kameri (za wide sam ocekivao losiji kvalitet). koristim i manual mode (izuetno koristan po meni) ali nemam uvek za to vremena pa sam trazio nesto "best of both worlds" tj i auto i manuel mod da budu dobri. no ne dopada mi se kako fotke ispadaju, mozda me kamera G4 razmazila predhodnih godina. e sada me interesuje dal je kamera na V20 (obicna ofc, prednja me skoro pa ne interesuje) slicnija G4 ili G6? tj dal je bolja od G4 ili losija (zanemarite ako sam lupio ovo.. al jednostavno mi G6 fotke, koji je noviji telefon i logicno trebao imati bolje karakteristike, ne deluju dovoljno dobro kao one matore sa G4). dal se cimam i prodajem tek par dana star G6 i trazim neki V20 (ili nesto trece), ili pak da iskuliram jedno pola god do god dana, da padne cena recimo V30?

sorry na poduzem postu

Vrh Dno