nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Cstark samo 
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Upravo rekoh sta mi se desava sa cstark verzojim..Cstark samo
Instal sam Arnova v7 beta9 i radi ,nema seckanja i sl..Odlicno..Daj mi preporuku za wide cam? Koliko mogu daprimetim cstarkova app pravi bolje fotke ali dzaba kad je beskorisna..Ovde imas sve verzije pa probaj jos neke, npr: Arnova v6
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk144
Dakii, tvoj link je neispravan.
I daljee nista od oreaaaaDobićemo patku.
Sad će kao nešto da se promeni? Pff.
Ne kupuj nista jer svaka zastita koja se prodaje je napravljena tako da dolazi blizu blica. E sad to je ok dok ne slikas nocu sa ukljucenim blicem i ta stakla ili folije povlace svetlost sa blica i prenose ga preko sociva kamere i slike postaju neupotrebljive. Uzmi najobicniju foliju za ekran samo da nije mat i iseci skalpelom dve kockice ali da idu samo preko sociva kamere. Ja sam tako uradio i stajalo je dva meseca bez problema. Imao sam nillkin zastite koje su bas izrezane za socivo ali kao sto sam napisao slike sa blicem su bile neupotrebljiveBraćo,vezano za grebanje stakla(plastike) koje štiti kamere,je l' bi pomogao tu neki skin,tipa dbrand?
LG has announced that the LG G6 will begin receiving Oreo from April 30.
This will be followed by Oreo for the LG G5 and LG V20.
These will be the first updates to LG devices since it opened its Software Upgrade Center earlier this month.
Additionally, it announced that the LG G6 will get the same AI features that were first introduced on the LG V30S ThinQ and then the LG V30.
Braćo,vezano za grebanje stakla(plastike) koje štiti kamere,je l' bi pomogao tu neki skin,tipa dbrand?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari