I ako budem ostao sa LG..To ce biti V serija..Ali msm da necu..Sem ako ne naorave nesto revolucionarno..Neki boom
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Ma dizajn ko dizajn..Mene pocelo da nervira zabadanje..Uhh. Da mi dodje da ga skucam u patos kad zabode..
The G7, which is being launched in Korea, is equipped with an M + LCD panel. It is a technique to add white (W) pixels that emit light to existing RGB (red, green, blue) pixels.
The M + LCD panel consumes about 35% less power than a typical LCD and is suitable for mobile devices. White pixels improve overall brightness.
The rear dual camera is the first of the LG smartphones to have the F1.5 aperture value.
RAM is 6GB and internal memory is 64GB (G7) and 128GB (G7 plus). The Qualcomm Snapdragon 845 was installed.
Pa i o tome sam razmisljao..To sam uradio na G4 i crkla mi maticna..I hteo sam se roknem..Sad se kao stekam zbog garancije..Znaci daj te mi telefon koji nije staklen na ledjima,i da ne zabada i da ima dobru cam,i odmah ga uzmem
nije,iz kga sam, nego dosao tu na par dana u srbiju pa reko malo da se opustim u zdrelu,veruj opusteno preplivax sa lg em u ruci pod vrucom vodom a i u sauni...dizajn fona je top..narucio staklo foliju i futrolu i miran...samo taj hardver je bas los kao i optimizacija baterije
75[emoji767] je bilo, nije bas 100 ..ne bi ni ja izdržao na 100 hahhaa....da tel nije imao nikakve posledice sem sto ,dok sam ga potapao u bazen je dva puta izbacio usb ulaz ima vlage..ali to se izgubi kao obavestenje,minut dva nakon sto bude na suvom..a zna li neko ,koji launcer da se skine ?da se pogube ovi slajderi dole koji bukvalno okidaju 0.5 incha ekrana..tako da prakticno koristim ekran 5.2 a ne 5.7..tnxSunu? 95-100 stepeni i koristio si telefon u sauni? I nije mu ništa ? !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari