- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
What’s on your wish list for 2017? Waterproof design? A camera that captures it all at once? The LG G6 has it all—and it’s coming soon! Learn more about its amazing features, like the sleek, full-metal body, state-of-the-art fingerprint scanner and other premium design details.
Pa cena nece biti ispod 600eu. Trebalo bi oko 750eu da bude, ako je suditi po nekim izvorima...Tako da je sve to Deja Vu..Ko ima para kupice a adolescenti i pubertetlije po forumima ce kukati o bezobraznoj ceni....Prica se ponavlja kod svakog flagship telefona ...Napokonjoš samo da vidimo bateriju, displej i cenu
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Što znači, nema QI wireless charging. ..http://www.lg.com/us/mobile-phones/g6
Konačno full-metal body [emoji106]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Pa uvek je tako...I sa Samsungom...Kupuju prvo ovi sa parama..Kada posle padne cena moze i srednja klasa..Niko te ne tera da kupis..Ali pratis temu..Znaci da ti se svidja...Ali ti je preskup.. I cekas da padne cena...I negodujes oko cene u medjuvremenu..Tako je bilo uvek kod izlaska novog flagship telefona..Deja Vu.,,,A tebi je normalna cena 750€ za LG? Ja npr nisam pubertetlija i imam para da ga kupim ali necu jer neka logika ne da.. Za bilo koji fon toliku lovu a pogotovo LG. Tu Samsung foru bolje ce ici s jacom cenom mogu da prodaju nekom drugom. Na to moze Apple da puca, vidim i Samsung, eventualno Nokia, a LG malo teze ☺
Sent from OnePlus 3T
Bežično punjenje mi je zadnja stavka, više bih voleo da ima IR nego to npr ...Što znači, nema QI wireless charging. ..
Sent from who gives a shit?
kako kome...Dosta ljud mrzi ubadanje kablova..Samo spuste telefon i puni se... Cak su i prevaranti iz Apple konacno resili da to implementiraju u dolazexi Iphone 8.Bežično punjenje mi je zadnja stavka, više bih voleo da ima IR nego to npr ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Imas quick wireless charger.Hahaha
Meni takođe apsolutno nepotrebna stvar, IR ima mnogo veću upotrebnu vrednost.
Btw wireless punjenje ne podržava quick charge, tako da je mnogo praktičnije utaknuti telefon u struju i napuniti ga brzo.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Imas quick wireless charger.Hahaha
Meni takođe apsolutno nepotrebna stvar, IR ima mnogo veću upotrebnu vrednost.
Btw wireless punjenje ne podržava quick charge, tako da je mnogo praktičnije utaknuti telefon u struju i napuniti ga brzo.
2 ampera je...samsung je izbacio snazniju varijantu pre 3 meseca. Moja Lumia 950 se na 3A usijava...Nije to ok za bateriju...Uvek punim na 1.5 A, jer mi se ne zuri za tih pola sata previse, a ne bih da cepam i pregrevam baterijun sa tom amperazom..Nisam znao, na 3A ga puni?
2 ampera je...samsung je izbacio snazniju varijantu pre 3 meseca. Moja Lumia 950 se na 3A usijava...Nije to ok za bateriju...Uvek punim na 1.5 A, jer mi se ne zuri za tih pola sata previse, a ne bih da cepam i pregrevam baterijun sa tom amperazom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari