Šta je novo?

LG G6

O kakvom se fejlu ovde prica ? Pa prognozirali su 60mil prodatih uredjaja.. Imace 5.8" a bice skoro iste velicine kao s7,najbitnije za ruku da ce biti iste sirine kao s7. Napokon su shvatili da je sirina kljucna za koriscenje moba

Poslednja izmena:
Upravo tako. Mada meni je i s7 malo glomazan, al sa ekranom tih dimenzija (5.8) oprostio bi mu sve ;l

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mene samo zanima kako je S8 sa 3000 mah super, a G6 da 3200 mah koska ?
I kako je 2:1 AR kod G6 smejurija, a kod S8 OK [emoji1]

[YOUTUBE]0IVgB2FFKHM[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Poslednja izmena:
Koska je i kod jednih i kod drugih. Svaka cast Huaweiju i njegovom Mate 9

I Mate 9 je neka vrsta flagship-a pa ima 4000mAh. Jeste da je on veći ali opet, ne toliko, a ima primetno veću bateriju i manju rezoluciju...
Samo sto ni on ne drzi nesto posebno bateriju, pogledaj temu. 7h SOT a postrojeno sve zivo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nije malo ali nista specijalno za toliku bateriju i fullhd ekran. Na to sam mislio.

Ala tako izvučete dve brojke iz dupeta i onda se kao poredi baterija [emoji23] to bre mora da budu ili test uslovi ili jedan isti čovek da koristi sa istom upotrebom i onda da se dobiju brojke, ovo ostalo su nebuloze.

LG G6 "FullVision" display explored and explained: what does the 9:18 aspect ratio entail?

lg-g6-new-aspect-ratio.jpg

lg-g6-screen-ratio.jpg

Covek sa drugog foruma preso sa S7e na mate 9. Kaze u peseku izmedju sat do sat i po vise pri istom koriscenju. A i na netu testovi pokazuju jos vecu razliku

Šta je tu čudno ?

V30 may be launched officially in second half i.e. H2 2017.

Svi flagship telefoni "svih" proizvođača koji se budu pojavljivali u septembru/oktobru ... imaće S835 ...

Zbog toga što im G6 više nije top flagship. Ubaciće na G6 prošlogodišnji model soc-a(s821) i time zakopati sebe...

to sto su mogli da pomere g6 30ak dana i da imaju s835 :) meni totalno nebitno ali su postali veci pilicari od htc.. sreca njihova sto prodaju sporete i pegle inace bi otisli kao i htc :)

Bili su u sah-mat poziciji, ako izbace telefon nakon Samsunga, oduvace ih Samsung, ukoliko idu na jedan flagship ove godine (v30), to ce biti negde kad I IPhone izadje, onda ce ih Apple unistiti.

Ocajnicki potez, sta ce ljudi

Sve bi bilo ok kada bi V seriju prodavali u Evropi, ovako je i V20 odlican ali jos nije stigao do ovih krajeva, ni ''na divlje''.
V30 ce ocigledno biti vrh (samo verovatno uz prosecnu bateriju) ali sta to vredi ako nece biti dostupan van USA i delova Azije.

Poslednja izmena:
Brate mili što mi je ružno 2 kamere nazad (na bilo kom telefonu)
Trebali su i treću da stave

S7 EDGE

Brate mili što mi je ružno 2 kamere nazad (na bilo kom telefonu)
Trebali su i treću da stave

S7 EDGE
O ovome sam i ja pricao. Ako nam uvale pricu sa dve kamere sada, zasto za par godina ne bi probali i sa 3, 4 a na sta bi to licilo ne mogu ni da zamislim. :)
Jedino je Huawei koliko-toliko sredio to da izgleda kako treba.

3 na G6, 4 ide na V30 :)
Svi će polako na 2 kamere nazad ...

Sta nazad, uskoro ocekujem i 2 prednje kamere + led blic na svakom flagshipu :) A pozadi ce ostati dual kamera setup ali postepeno sa vecim senzorima.

Onda bolje u fotoaparat da stave sim karticu

S7 EDGE

Kad vec skrecemo sa teme - Which one do we call primary now?

Uredjaj koji bolji kamera setup ima napred, ova pozadi je tu cisto da se nadje :d
Za mene je to glupost - šta fali kamerama na s7, S6, g4, Nexus 6p......
Priznajem da nisam zavisnik od kamere na telefonu a isto tako znam da je nekom to prioritet ali ipak mislim da je to preterano što rade skoro svi
Za mene je telefon - telefon, a ne kamera ili fotoaparat
Svi telefoni u zadnje 2-3 godine rade posao što se tiče snimanja i slikanja a ako neko hoće nek kupi fotoaparat

S7 EDGE

O ovome sam i ja pricao. Ako nam uvale pricu sa dve kamere sada, zasto za par godina ne bi probali i sa 3, 4 a na sta bi to licilo ne mogu ni da zamislim. :)
Jedino je Huawei koliko-toliko sredio to da izgleda kako treba.

Pa bice i toga. Jel zato sto to nama treba? Ubedice nas u to svakako. A zasto se to zapravo radi?

https://en.wikipedia.org/wiki/Tango_(platform)

Google asistent ce sve znati sta pricamo, pisemo, generalno komuniciramo na internetu. Tango je tu da mapira realni prostor, verovatno ce u nekom momentu svi telefon da uploaduju kretanje svih nas tamo negde na neki super server. Ima da nas imaju pod budnim okom 24/7/365, neces moci u misju rupu da se sakrijes.

Nazad
Vrh Dno