Šta je novo?

LG G5

Znam bre ali sustina je ista, npr. u slepim testovima mass konzumenti su s5 kameru sa bojama iz far cry lansirali na vrh a canon/fuji kompakte na dno, jasno je da se "masi" uvek najvise svidja sve sto je u realnosti daleko od najboljeg i tako je od pocetka civilizacije :d

Imas brdo takvih testova, u nekima je LG i pri dnu, sta sad, zavisi od auto moda i same scene.

Upravo iz tog razloga po jbnom netu imas i "profi testove" gde se neznalice i fanboj "strucnjaci" loze da telefon ima bolju kameru od DSLR [emoji23]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam na g5se prezadovoljan kamerom, ako zelis da ga kupis neces se pokajati. Jednostavno otidji u vip, imas oba telegona izlozena jedan do drugog i p9 i g5se pa malo istetiraj sam. Sokiraces se prednjom kamerom na p9, neki krateri ti se vide na licu, malo detalja, bledunjava slika. Zadnja je ok. Zvuk na p9 je kao da slusas tranzistor. Meni se generalno nije svideo, kao ni taj kineski fazon wanna be iphone.

Mislim da na h840 ne može da se otključa bootloader. Bar nije mogao.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Ja sam na g5se prezadovoljan kamerom, ako zelis da ga kupis neces se pokajati. Jednostavno otidji u vip, imas oba telegona izlozena jedan do drugog i p9 i g5se pa malo istetiraj sam. Sokiraces se prednjom kamerom na p9, neki krateri ti se vide na licu, malo detalja, bledunjava slika. Zadnja je ok. Zvuk na p9 je kao da slusas tranzistor. Meni se generalno nije svideo, kao ni taj kineski fazon wanna be iphone.
Word

Samo H850 kupujte, sve ostale verzije su u nekom segmentu ograničene. A razlika u ceni je mizerna.

Samo što nisam siguran da li ove dual sim varijante što se valjaju mogu da se rootuju ,čak šta više mislim da samo EU verzija g5 ima root

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa apsolutno vredi te novce, stvarno je loš potez uzimati SE midrange za tu cenu kad se flagship specifikacije dobijaju za 80 evra više.

80e za giga rama i jači soc, nekom vredi nekom je bacanje para. Za cenu punog G5 može praktično da se uzme S7 i dobije vodootporan telefon sa boljim ekranom, izradom, baterijom...

Poslednja izmena:
Pa dobro, slažem se sa tim. Nisam rekao da je G5 najbolji telefon u ponudi. Kamera je strava ali kao celina ne briljira, kvalitet izrade i ekran nisu na nivou. Ali jesam rekao da H850 i SE ne mogu da se porede što se performansi tiče.

H850 je trenutno na Ali expresu 260 evra, 10% carina + 20% pdv izadje na 345 evra. Još mi je to skupo, kad ozadje G6 u prodaju moraće još da padne. Ako sam dobro razumeo, ko ima firmu, e sad da li firma mora da bude iz branše mobilnih ne znam, ima povraćaj pdv, onda je mobilni samo 286 evra.

Prijavio mi sada novi update. Jel instalirao neko?
74654c8c73c9a70be0d2037a361b6381.jpg

Prvi utisak da radi za nijansu fluidnije i otisak sad radi bolje.

Meni za nijansu radi tecnije, otisak mi sigurno radi bolje.

Meni isto kao i pre update, nema razlike

Onda se ja tripujem za brzinu, ali citanje otiska mi radi 100% bolje. Imam grube ruke, bavim se grubim poslovima pa su mi prsti tj jagodice, cesto iskrzane i ostecene od posla, tako da mi je pre znao da ne od kljuca tel, pa sam morao na duble tap ili dugme. Sad mi otkljucava skoro svaki put iz prve.

Ako može objektivno mišljenje, izmedju S6 edge i G5, koji bi ste izabrali? Vidim da je cena slična, nešto bolje specifikacije su na strani G5.

Ako pitaš u G5 temi onda je logično sta ces dobiti kao odgovor. Kad budeš pitao u S6 edge temi dobićeš isto takav odgovor samo suprotan od G5.

Na pogrešnom mestu pitaš. Idi na deo foruma sta da kupim od i tu postavi pitanje.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ljudi jel moze da se nabavi ovaj tel za 300e , nov , garancija 2 god ? Ili se ceni vise ?

Poslednja izmena:
Tesko ga je u opste naci sa garancijom od 2 god. Ako mislis na h850. H840 imas po neki na oglasima, ali on je jeftiniji.

250 max. Ja kada sam kupovao moj pre par meseci, jurio sam sa garancijom i uhvatio jedan na oglasima H850 i kupio ga. A H840 sam imao u svom gradu za 240e, 7 dana star, sa garancijom od 24 meseca, ali nisam hteo njega nego ovaj jaci. Ne verujem da je sada skuplji.

Ja prodadoh G5, uzeo redmi note 4x. Smorio me ekran da budem iskren a i hteo sam jaču bateriju. Jedino mi je žao kamere ali pašće ponovo nešto drugo :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno