Ja nisam video G5, ali na 5X nije krš, ne piši neistine.Ne kapiram kako vam toliko ekran na g5 bode oce, a odgovara vam krs ekran na 5x?
Uzmi S7e i uzivaj. Ekran je praznik za oci i dosta bolji od Note4.Note4 i Sexus 5X.
Nije mi žurba, razgledam.
Jesi video S7 amoled?Kako za koga, meni smeta npr zbog prenapucanih boja.
Ne kazem da je los, daleko od toga, jednostavno zavisi sta kome odgovara.
Kako za koga, meni smeta npr zbog prenapucanih boja.
Ne kazem da je los, daleko od toga, jednostavno zavisi sta kome odgovara.
Verujem da je sve bolje od N4.Uzmi S7e i uzivaj. Ekran je praznik za oci i dosta bolji od Note4.
Ma gde nije bolji ekran od 6P.Pa ima bolji kad stariji nisu imali basic mode [emoji23] da je bolji od s6 ne znam kako da vidim. poredio sam zajedno s6 s7 i 6p i sve je to isti vrag, s6 možda malo topliji od s7 i nexusa, na njima mrvicu je lepša bela. Uglavnom sve od note 4 i 6p i novije (pričam o amoled generacijama) je vrhunsko i bolje od svakog ipsa a između sebe u praksi isto.
Ako ti je ekran izuzetno bitan preskoči G5. Ja sam se baš iznervirao jer do skoro nisam imao ikakvih problema sa ekranom ali je onda odjednom krenuo ghosting. Tačnije to je image retention, ako stoji jedan ekran na najjačem osvetljenju, ostaju tragovi istog kada se prebaci na neki drugi i manje osvetljenje. Ovo nestaje posle par minuta, dakle nije permanentno urezano kao burn in kod amoleda. Svejedno iritira, izuzetno.Verujem da je sve bolje od N4.
Videću, nikad nisam imao iOS, možda kupim 6+ ili kako se već zove.
Dakle, Lg razočarenje, svakom modelu fali nešto, bedak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari