Nedavno sam pazario dual sim verziju ovog telefona (LG-H860) pa me zanima iz prve ruke kako se ponasa na nougatu ? Vec neko vreme me preko OTA obavestava da je nougat spreman za preuzimanje, ali ne bih jos updateovao dok ne cujem utiske od nekoga iz prve ruke ko ga je vec instalirao. Najvise me zanima kako se ponasa baterija, tj samo da joj nisu smanjili ucinak i generalno da li ima nekih novonastalih bugova i slicno, posto sam stvarno vrlo prijatno iznenadjen kako sve s lakocom klizi na 6.0.
Telefonom sam zadovoljan u svakom smislu, uz malo jacu bateriju, autonomija bi bila jos bolja, retko kada preko 4ipo SOT-a. Ekran je mogao biti svetliji na dnevnom svetlu(nije AMOLED
), ali je i ovako sasvim upotrebljiv, to je sto se mene tice ujedno i najveca zamerka. Prikaz boja je odlican, nema govora o bilo kakvom ghostingu i bleedingu po ivicama, bar na mom primerku. Kameru je stvarno zadovoljsvo koristiti ako uzmemo u obzir da se radi o mobilnom uredjaju...iako koristim dslr, prosto ne pamtim da sam svaki dan imao potrebu da nesto slikam, valjda zato sto je uvek pri ruci
Wide kamera, ukratko - a lot of fun, jako upotrebljive i neobicne fotke, posebno pri dnevnom svetlu. I da, umalo da zaboravim, koju zastitu preko ekrana koristite, posto vidim da je problem naci zakrivljeno staklo koje savrseno prijanja, tj koje se ne odvaja od display-a.
Telefonom sam zadovoljan u svakom smislu, uz malo jacu bateriju, autonomija bi bila jos bolja, retko kada preko 4ipo SOT-a. Ekran je mogao biti svetliji na dnevnom svetlu(nije AMOLED