Šta je novo?

LG G5

V20 izašao sa nugatom :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Stigao Nugat za LG G5 i u Sebiju konačno. Za evropsku verziju. Upravo instaliran.

Ja flesovao onaj kdz sa xda, sve radi kao podmazano.

Edit:Najvece osvezenje po meni mogucnost promene dpi, ja stavio na 544, milina.
Naravno i black tema, s tim sto su malo uprskali jer su kartice u not. baru i dalje bele. Ali pasce opet neka tema tako da puna kapa :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod mene jos uvek nema

Naravno i black tema, s tim sto su malo uprskali jer su kartice u not. baru i dalje bele. Ali pasce opet neka tema tako da puna kapa :)

Koliko ti sad drzi baterija?

Tek sam jutros ubacio sve aplikacije i cuda koja koristim, jos je rano reci. Videcemo koliki ce sot biti, napisacu ovde u temi.

Još jedna jako bitna stvar koja je ispravljena na sedmici - auto brightness :) Telefon sada mnogo duže drži super brightness mod. Videćemo kako će se odraziti na ekran.

Što se baterije tiče, čini mi se da je situacija ista. 4h sot-a minimum, juče imao 5 i kusur uz osrednje korišćenje :)

Kako vam radi brzo punjenje nakon nadogradnje? Čini mi se da je punjenje znatno usporilo. Za sat i deset napunio se telefon nekih 65 posto. dA li je to samo kod mene ili...?

Još jedna jako bitna stvar koja je ispravljena na sedmici - auto brightness :) Telefon sada mnogo duže drži super brightness mod. Videćemo kako će se odraziti na ekran.

Što se baterije tiče, čini mi se da je situacija ista. 4h sot-a minimum, juče imao 5 i kusur uz osrednje korišćenje :)

Nisam siguran koja je onda poenta u smanjenju rezolucije ako baterija isto drzi?

Ja jos nemam opciju da upgare-ujem software...

Poslednja izmena:
Da ti bolje radi mob kada igraš igrice .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Skinuo Nougat. Kako se menja rezolucija?

^settings - display - display size :)

Ljudi, od kada sam updateovao na Nougat vratila mi se bela LG tastatura. I koliko vidim nema vise opcije da se vrati na crnu.
Da li ja ne znam da nadjem ili te opcije vise nema?

Ne mogu pomoći sa ovim, ja odavno već koristim SwiftKey. Ako je to slučaj siguran sam da negde na xda postoji apk pređašnje verzije.

Jel se zna kada ce doći zvanično kod nas (mislim na Nougat), proveravam svaki dan [emoji3]

Pa ja sam preuzeo zvaničnu verziju čim se pojavila preko LG Bridge aplikacije

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Source: LG G6 will not have a removable battery, LG will move to an all-glass design language similar to Samsung. Headphone jack is a go.
Correction: G6 is not all glass body, but has a highly reflective metallic material on the rear.

U šta će sada da se kunu ljubitelji lg :) ranije je glavni argument bio ćuti mogu da nosim rezervnu bateriju u džepu Bla Bla

Poslednja izmena:
Bila koza, pa obojeni metal, bili frendovi, deluju mi kao da lutaju dok ne ubodu kod korisnika sta treba, sto na neki nacin i podržavam koliko god neozbiljno delovali. Bar ne izbacuju svake godine isti fon.

Pa ja sam preuzeo zvaničnu verziju čim se pojavila preko LG Bridge aplikacije

Kod mene to nešto neće, pokušao sam evo već 2 puta, sviđa nešto od 2,15GB, uradi update, restartuje telefon i ništa, sve ostane na starom. Ne znam da li nesto zeza jer radim na mac-u..

Može biti da je to u pitanju mada, naravno, ne bi trebalo ina Mac-u da ima problema. Nemam ništa pametnije da ti kažem osim da se dokopaš nekog PC-ja i da odradiš update

Hvala, probacu sutra na poslovnom win 7

Prošlo sve kako treba na win 7

Eto vidiš :-D Ajd uradi antutu test ako ti nije problem pa napiši ovde rezultat. Čitam po forumima da ljudi dobijaju rezultate od skoro 150.000 bez roota a kod mene ni 135.000 da nakuca

Samo da izrazim svoje razočarenje u ekran. Malopre stavio jedan pored drugog G5 i Xiaomi redmi 4 prime. Šije Xiaomi uzduž i popreko. Od osvetljenja, preko kontrasta do zasićenosti boja. Znaće kolega @Kidence o čemu pričam :) Stvarno šteta za ovakvu aždaju.

Poslednja izmena:
141.000 AnTuTu

Poslednja izmena:
Samo da izrazim svoje razočarenje u ekran. Malopre stavio jedan pored drugog G5 i Xiaomi redmi 4 prime. Šije Xiaomi uzduž i popreko. Od osvetljenja, preko kontrasta do zasićenosti boja. Znaće kolega @Kidence o čemu pričam :) Stvarno šteta za ovakvu aždaju.
To sam ja pričao pre pola god. U vipu p9 i g5 jedan do drugog ,ekran na g5 kao iz nekog dooge ili sličnog Tesla no name aparata. (Na stranu to što p9 ima jedan od najboljih ips na tržištu. )
Ali da staviš takav ekran na flagship .. nije ni čudno što polako propadaju.

Možda ih pot. oled na g6 donekle izvuče,videcemo

Poslednja izmena:
Evo mene posle male pauze jer sam ponovo kupio g5 ali je ovaj rootovan i sad ne mogu da uradim ovaj update,skinuo sam ga ali nece da uradi update pokazi mi onaj twrp pocetni ekran kad se restarutje

Ako imaš twrp skini Nougat zip fajl, ima ga u temi koju je otvorio autoprime na xda. Ili skini lg up (uppercut) i kdz fajl pa ubaci preko njega. Nemam linkove, potraži na xda, ima detaljnog uputstva.

Ok hvala puno,probacu to.

Vrh Dno