Šta je novo?

LG G5

A dobro, hteli na silu da budu drugačiji videli da su se zeznuli i valjda nece vise.
Sta li ce za G6 da smisle..

Mogli bi da za G5 ponude kao modul par baterija većeg kapaciteta. Time bi malo popravili stvar u vezi modularnosti. Nisam ni kupio ovaj telefon zbog njegove modularnosti al' kad je već tu... A što se tiče inovacija LG se bar trudi da ubaci nešto novo za razliku od nekih drugih proizvođača koji ništa novo ne nude a cene telefona su im nebeske.

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Imamo CM13 na kome radi sve sem NFC-a. Koliko sam video kvalitet kamere nije neki još uvek ali dobro, polako :)
Možda se možemo nadati zvaničnoj podršci uskoro :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Kvalitet kamere tu nikada neće biti kao na stocku.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imamo CM13 na kome radi sve sem NFC-a. Koliko sam video kvalitet kamere nije neki još uvek ali dobro, polako :)
Možda se možemo nadati zvaničnoj podršci uskoro :)

Kakva je podrska inace za romove sem CM,postoji li Flumics verzija ili neki dobar?

G2-a dan danas radi kao sat sa CM13 :)
Kome treba jeftin i dobar telefon, a ne treba mu kamera nešto specijalno eto prilike ...

90-120€ :)

Poslednja izmena:
Pozdrav, moze li mi neko reci kolika je razlika u performansama lg g5 h850 i h840 se? Razlika u ceni je oko 20 ak evra. I koliko se to oseti u svakodnevnom radu?

Za 20e vredi uzeti pravu čistokrvnu verziju.. s650/s652 je midrange soc ,valja se u Kinezima od 110$

Pozdrav, moze li mi neko reci kolika je razlika u performansama lg g5 h850 i h840 se? Razlika u ceni je oko 20 ak evra. I koliko se to oseti u svakodnevnom radu?
Ni slučajno h840. H850 ima mogućnost otključavanja bootloadera i bolji soc. Definitivno vredno te razlike.

Pa da nisu rebnuli cenu od po 150 dolara možda bi nešto i uradili. Ovako za tri frenda imaš novi G5. Stvarno neočekivano...

V20 je trebao da bude G5.

Zato neka se opamete pa da G6 bude na V osnovi ali sa vecom baterijom.

Sent from my D6503

Slažem se u potpunosti. Malo mi ih je i žao, svaka čast što su probali. Ali brate mili skupi su im prijatelji :) Plus build quality koji je hit or miss.

Dobili smo i CM 14.1, bug free ne računajući mainstream bugove na CM :)

Sacekaćemo još malo da dođe do nas ali bitno da je krenula

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Citam ove komentare i pitam se koliko vas zaista ima ovaj telefon i koliko ga je uopste koristilo.
Imam ga vec dobrih 6 meseci i samo imam pozitivne utiske.
Jedino sam preko leta mislio da mi se slabo vidi ekran na suncu i onda sam skapirao da mi je zakrivljeno kaljeno staklo koje sam kupio pravilo neku belu maglu koja nije mogla da se obrise, a mislio sam da je do ekrana. Kad sam to skinuo sve je bilo odlicno.
Zaista ne znam koji drugi telefon moze da se kupi za 370 EUR, a da ima priblizno ovakve performanse, a o kameri koja je predobra necu ni da govorim.
Imam i sluzbeni s6 edge i u mom slucaju, ga G5 sije i u brzini i u kameri.
Pritom jako lepo izgleda, lepo lezi u ruci. Imao sam i G3 i G4 ali mi je ovaj oblik do sada najbolji.

@Ivan I
E *** sad :D
Ovaj telefon će biti odlična kupovina za 350€, što se tiče mene, kada već insistiraš, najviše me privlači HTC 10, a još više ova dva njihova Nexus-a (Marlin - to je htc 10 sa stock android-om) ;)

[YOUTUBE]YSUBoh-jWMc[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Za kol'ko para? ;)

Stigao Nougat, tj. Vodafone kdz koji se flešuje preko lgup-a.
Možete čekati zvaničnu verziju mada je i ovo ok.
Root, twrp i obrišete šta vam treba :)

Da :)
http://www.androidpolice.com/2016/11/21/sprints-lg-g5-now-receiving-android-7-0-nougat-update/

5a065898e93a611ecb1fda0008757fb1.jpg

6195b95a97202fd4535d9c06b5686503.jpg

4298831e7d56a33d01687945ca9eec39.jpg

17680cfc2f44e41099be734f17b4b774.jpg

5e64fc1147555111f275d040632d4a23.jpg

Žile jesu li ovo slike sa neta ili imaš ls992 model? :)

Sa neta, on ima M8. :)

Ne pratim situaciju, je l' G5 prvi dobio od ostalih aktuelnih flegšipova(S7, HTC 10..)?

Ne računajući Moto z liniju jeste. Motorola pustila dva dana ranije :)

Prvi LG V20 pa svi ostali ...

Misli se na aktuelne flegsipove, koji su se pojavili sa 6.0.1 Android. :)

Nazad
Vrh Dno