Šta je novo?

LG G5

Kako se pokazao G5?Ima li on problema sa maticnom plocom,sa zutim mrljama i slicno?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

I jesu li poboljsali kvalitet izrade? Mislim da li sad dobro naleze onaj donji deo

Послато са HTC One уз помоћ Тапатока

dobar je za sad malo vise od mesec dana ga koristim,zver prava nima stopanja,nema grijanja osim malo kod punjenja jer je na fast.Mali igra igtice gleda crtane,viber fb mesenger whatsapp sve to radi i nema stopanja ni problema nikakvih,uzeo sam par dana g3 od zene i bas je primetna razlika u svakom segmentu.Od g4 ne mogu pricat jer sam ga koriatio manje od mesec dana i crko mi:)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Prvo vas sve pozdravim i napisem svoje izvinjenje, ako me sta necete najbolje razumeti, jer srpscina nije moj jezik ali cu se potruditi. :)

Vidim, da korisnik @antec pise, da mu je puklo staklo na kameri ... pa me zanima, da li je to, kod LG-ja, stvarno staklo ili je plastika preko glavne kamere.?

Sam ne bi volio, da je plastika(ogrebotine i vremenom izbledelost).

Razmisljam o kupovini svog prvog LG-ja ... to ce najverovatnije biti veci 'brat' doticnog tel. ali ipak, ako ima 'G5 plastiku preko kamere, ima je i 'V20. Ili?

Sta kazete? :) Hvala za info.

Pozdrav svima! Pre tri dana sam kupio ovaj telefon. Prvi utisci - zadovovoljavajući. Na jedan problem sam naišao pa molim za pomoć. Kada me neko pozove ne vidim sliku pozivaoca. Slika pozivaoca inače postoji - vidi se prilikom listanja kontakata. Da li postoji rešenje za ovaj problem? Zahvaljujem se unapred na odgovorima

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Prvo vas sve pozdravim i napisem svoje izvinjenje, ako me sta necete najbolje razumeti, jer srpscina nije moj jezik ali cu se potruditi. :)

Vidim, da korisnik @antec pise, da mu je puklo staklo na kameri ... pa me zanima, da li je to, kod LG-ja, stvarno staklo ili je plastika preko glavne kamere.?

Sam ne bi volio, da je plastika(ogrebotine i vremenom izbledelost).

Razmisljam o kupovini svog prvog LG-ja ... to ce najverovatnije biti veci 'brat' doticnog tel. ali ipak, ako ima 'G5 plastiku preko kamere, ima je i 'V20. Ili?

Sta kazete? :) Hvala za info.
@3_glav, staklo je i ne grebe se nego je meni neko zgazio ili šta već ranac a tu ne pomaže ništa :)
Naručio sam 3 komada sa Allija i trebaju stići svaki čas pa ću menjati to u kućnoj radinosti.
Javljam rezultate. Ako imate još neko pitanje slobodno pucajte.
Mane su kao što rekoh taj kvalitet izrade, ne gađa se 100% ali je to nešto mizerno malo. Svakako se ne primećuje.
I druga mana, vidljivost na suncu.
Drugih zamerki stvarno nemam.

@miodrag.r, nema problema sa mrljama, matičnom itd. Ima ih koji imaju problema sa probijanjem svetlosti u gornjem delu ekrana kod not. bara. I moj ima taj problem ali se to vidi u apsolutnom mraku i kada je mračna pozadina.

Poslednja izmena:
Dal je moguce da ni jedan uredjaj nemogu ljudski da urade.

Послато са SM-N930F

Moguce je, HTC im je brat po materi sto se toga tice ,mozda je konacno ovaj M10 pun pogodak za HTC
Sto se LG tice sunovrat se nastavlja

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

V20 deluje odlicno a verovatno ce imati bolju prodaju od ocekivane zbog Note 7 [emoji602] faila. Video sam dosta komentara na G+ gde ameri kazu da ce kupiti iP7 plus ili V20 umesto N7.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Uf ,za ip verujem da ce profitirati za v20 sam siguran da nece,iako je to moram priznati jedini lg telefon vredan kupovine uz v10

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Slažem se ^
U usa mogu da prođu samo Samsung ili iphone. Videćemo šta će biti sa pixelom

LG je do sada imao ok prodaju u USA za razliku od Evrope npr, zato i forsiraju americko trziste a sa naseg kontinenta se tiho povlace, bar sa nekih trzista :)

LG je tamo cak popularniji brend od htc-a, naravno ne i od jabuke/samsunga ali sam ubedjen da ce N7 fail bar malo da poveca prodaju V20.

Sent from my D6503

Jeste popularniji od Htc ( ja racunam da oni više ni ne postoje u usa ,tako da to nije teško postići) ali koliko uređaja tamo prodaju ? Nema Info ni za g4 a ni za g5..

Poslednja izmena:
Stiglo staklo za kameru, danas će pasti operacija :)

P.S. Izašao Cm13 za G5. I dalje je wip i nema naznaka da će kamera skoro proraditi ali bar se nešto radi :)

Poslednja izmena:
Cm13 ili CM14? :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
CM 13, polako... :)

Zamenio staklo na kameri :D Uzeo lepo fen, iglu i onaj stoni usisivač i krenuo da se igram. Izvadio sam bateriju i fino podgrejao staklo iza. Lepak se tad već razmekšao i onda sam uspeo iglom da podignem jedan kraj kod glavne kamere. Onda sam polagacke išao u krug i polako odvajao dok se nije skinulo. Očistio lepak, usisao prašinu i stavio novo staklo.
Staklo košta 1.90 dolara na Aliexpress-u.
Ovlašćeni servis traži 9500+1500 za ruke - ha! :)

Ja zadovoljan :)

@Velja, hvala :)

Evo testirao kameru celog popodneva, sve kul :)

Daj te slike, da vidimo šta si testirao, može li se to nositi sa 6p :p

according to Korean media reports, due to the problems with supply, LG Electronics has canceled the use of curved OLED screen on the flagship machine G6 Plan next year .

Due to cost issues, G6 probably will not be all-metal body and glass enclosure design, LG now plans to adjust the G6 design.

In addition, LG has been developing ultra-fast charging technology, but because technology is not mature enough, it can not be used for next year's flagship machine.

LG affiliate LG Display said that the current lack of sufficient capacity to meet the needs of G6. LG now switch to flat-screen LCD panel, which is used in previous generations of mobile phone screen.

Šteta ako je istina.

Otključao bootloader, rutovao, ubacio viper, xposed...
Nisam više mogao da izdržim :D
Ako vas nešto interesuje pitajte.
Pozdrav uz par sličica :)

7e6e2f299440b87ce91f5e5df4156262.jpg

bab891aa1daba280dd66430f74716f46.jpg

26463cfd1743397d621a3b2e2e7cacc3.jpg

Lg Bridge prijavljuje novi firmware ali ne može da ga downloaduje. Dođe do blizu 80% pa izbaci grešku. Firmware je od 12.10.2016. Ima li neko sličan problem?

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Da odgovorim samom sebi a biće sigurno korisno i drugima. Pošto LG bidge prijavljuje neuspešno preuzimanje prilikom pokušaja ažuriranja firmwarea postoji trik kako da se taj problem reši. Da napomenem da se radi o LG H850 modelu telefona i naravno o Open EU firmwareu.
Najpre je potrebno downloadovati H85010i_00_OPEN_EU_OP_0923.kdz fajl (u pitanju je nemački firmware) sa linka:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...EU_OP_0923.kdz

Zatim pokrenite LG Bridge i u okviru njega Ažuriranje softvera. Program će prijaviti postojanje najnovije verzije firmwarea i ponuditi ažuriranje tj. nadogradnju frmwarea na telefonu. Prihvatite nadogradnju. Kad započne preuzimanje .kdz fajla prekinite internet konekciju na računaru. LG Bridge će vas obavestiti da je prekinuta Internet konekcija i da, kad se Internet konekcija ponovo uspostavi, pritisnete na Nastavi preuzimanje.
Iskopirajte .kdz fajl koji ste prethodno preuzeli na lokaciju:

C:\Users\Korisničkoime\AppData\Local\LG Electronics\LG Bridge\SWUpgrade\Image

a zatim ponovo uspostavite Internet vezu i pritisnite na dugme Nastavi preuzimanje. I to bi bilo to! Nakon nekoliko minuta imaćete najnoviji firware na telefonu.
Inače najnovije ažuriranje ne donosi ništa spektakularno:

Changelog;

*İmproved Usability & Latest Google patches
*Phone Usability & Functionality Has İmproved.

Pa ko voli nek izvoli!

Koja ti je sad oznaka firmware-a?

Poslednja izmena:
Vuhuuuuu :)
Nadam se da će promeniti notification bar malo haha

Vrh Dno