Evo jedne sličice.
https://drive.google.com/file/d/0BxLNL_pOpCscS1BtYWliLVpnQUE/view?usp=drivesdk
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
e hvala vam,nije puno nego onako da proverim jel kod svakogPa greje se ali ne nepodnošljivo. Rekao bih da je to u granicama normale.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
To je normalno da se greje kad se puni. Kada je fast charge, onda se malo vise greje nego ovi koji se pune po par sati. Zato se oseti vise.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
pa nije lose moglo je i bolje sto se tice baterije,ali eto vadi je to sto se brzo napuni ali ista mi je kao i kod g4.A kamera prednja je po meni bolja nego na g4,zadnja je skoro pa ista osim sto ima onu drugu pa eto malo prednjaci u tome.Nemam dodataka jos nikakavihKamerica i baterija, kako vam se pokazao na tom polju vlasnici? Jel ima neko onaj dodatni modul za bateriju?
Sent from my Sony Xperia Z3
Koliko dugo imas tel, i da li je klimavo dugme za otisak prsta, imao sam g2 pa sad g3 i nesto mi nije ovaj....??pa nije lose moglo je i bolje sto se tice baterije,ali eto vadi je to sto se brzo napuni ali ista mi je kao i kod g4.A kamera prednja je po meni bolja nego na g4,zadnja je skoro ...
Izasao neki update. Probao neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari