Šta je novo?

LG G5

Novi ajfon dve kamere na leđima sa sve grbom :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kopiraju LG od vajkada... :D

Ne to, nego je zanimljivo kako niko ne kuka tamo u temi zbog toga :D

Niko i ne sme, odmah banuju[emoji23]

Poslato negde iz svemira

Ne kukam jer ne pratim takve teme "šta bi bilo, šta će biti, šta bi neko voleo". Dok se ne predstavi zvanično telefon ne otvaram temu. Meni je i G5 ružan na slikama, uživo je druga priča i podnošljiv je titan. Isto bi bilo sa iP, sa dve kamere tu mi najbolje izgleda P9, objasnili su kako to izgleda + izrada telefona je vrhunska na P9. Ako poružne iP još više sigurno neću kupiti, zapravo za mene iP ako ne izmisli ponovo toplu vodu je otpisan, sistem je dosadan i monoton duže vremena, dizajin su unazadili, ne važi više ni da je iOS ono što je bio, posle kamera bagova to mi više nije to, kada se setim samo na sajmu automobila izvadim da slikam a ono ćorak kamera na 6s, kad ga nisam tresno. Najkvalitetniji 4s, najlepši 5s, i od ta dva modela nisam bio zadovoljan ni sa 6 ni 6s.
Što se tiče G5, titan boja mi je ok, ali nije mi nešto ubedljiv da kupim, možda bih pre izbrao 6P iako je slabiji hardver. Ako Danilo pređe na G5 uzimam i ja. Jeste da čekam da izbace iP7 i vidim kako će se nositi sa novom S7 serijom i Egde, ali pravim presedan ako Danilo uzme.

@Ivan I
E *** sad :D
Ovaj telefon će biti odlična kupovina za 350€, što se tiče mene, kada već insistiraš, najviše me privlači HTC 10, a još više ova dva njihova Nexus-a (Marlin - to je htc 10 sa stock android-om) ;)

[YOUTUBE]YSUBoh-jWMc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
jel se grije nekom pri punjenju,reko da nije zato sto je ovaj fast charge pa zbog zoga da se grije.Nije nesto puno ali se oseti,ne grije se osim u tom slucaju.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Pa greje se ali ne nepodnošljivo. Rekao bih da je to u granicama normale.

Poslednja izmena:
To je normalno da se greje kad se puni. Kada je fast charge, onda se malo vise greje nego ovi koji se pune po par sati. Zato se oseti vise.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pa greje se ali ne nepodnošljivo. Rekao bih da je to u granicama normale.

e hvala vam,nije puno nego onako da proverim jel kod svakog:)A puni se za sat vremena od 5 do 100% :)
To je normalno da se greje kad se puni. Kada je fast charge, onda se malo vise greje nego ovi koji se pune po par sati. Zato se oseti vise.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kamerica i baterija, kako vam se pokazao na tom polju vlasnici? Jel ima neko onaj dodatni modul za bateriju?

Sent from my Sony Xperia Z3

Kamerica i baterija, kako vam se pokazao na tom polju vlasnici? Jel ima neko onaj dodatni modul za bateriju?

Sent from my Sony Xperia Z3
pa nije lose moglo je i bolje sto se tice baterije,ali eto vadi je to sto se brzo napuni ali ista mi je kao i kod g4.A kamera prednja je po meni bolja nego na g4,zadnja je skoro pa ista osim sto ima onu drugu pa eto malo prednjaci u tome.Nemam dodataka jos nikakavih:)nijedan mi se nesto i ne svidja da bih ga kupovao:)

pa nije lose moglo je i bolje sto se tice baterije,ali eto vadi je to sto se brzo napuni ali ista mi je kao i kod g4.A kamera prednja je po meni bolja nego na g4,zadnja je skoro ...
Koliko dugo imas tel, i da li je klimavo dugme za otisak prsta, imao sam g2 pa sad g3 i nesto mi nije ovaj....??

pa skoro nedelju dana nije klimavo uposte super sensitiv je:)

Moje iskustvo:
Baterija nikada nije držala ispod četiri sata a imam dosta stvari koje se sinhronizuju. Najviše što sam izvukao je bilo oko 6:30 sati sot-a. Stvar koja je izuzetna kod ove baterije je stand by time, izuzetno malo troši kada se telefon ne koristi.

Dugme mi jeste postalo malo klimavo, čujem ga s vremena na vreme.

Kamera je najbolja stvar na ovom telefonu, još uvek nisam naišao na nekoga ko tvrdi drugačije.

Valjda ce da mu padnje jos cena za mesec dva, kada ga budem lovio po SAD, mozda nabodem i prijatelja povoljno, to bi bilo idealno...

baterija ista kod i kod svakog zavisno od koristenja razlika u pola sata mozda,a sto se tice ovih modula cam plus nisam kotistio niti bih nemam potrebu za tim,power baton ni ne koristim osim u slucaju otkljucavanja pa ne znam za to pucanje.kupis bokiu 3310 i budes zadovoljan baterijom:)

da li mora prvo da se upali ekran pa onda na otisak da se otkljuca ili kao kod huaweia samo prisloni prst

Zna li neko gde bih mogao da pogledam tel u BG, posto kod provajdera nema jer kazu ne mogu da otpakuju zbog.....

Ako ne dobiješ odgovor možemo se naći da pogledaš telefon. Samo mislim da neću moći pre četvrtka - petka.

Nemoguce da ne postoji nacin, odna lepo odem da ga kao kupim pad ga izvrtim odustanem...

Ako je od zvan.uvoznika trebalo bi, bar je tako kod operatera

95b72d51b430d3d63466a031a5c0ff33.jpg

Osim što se ovo promenilo meni sve ostalo deluje isto. Možda za nijansu brže radi ali obrisan je keš prilikom nadogradnje pa je možda zato. Videću kako se baterija ponaša.

Vrh Dno