Slazem se s ovim, nisam nikad skuzio zasto se g3 uzdize u nebesa(barem ne na prvotnim updejtovima)Razumem da su mnogi razocarani sa G4 zbog dobro poznatih problema ali mi uopste nije jasno zasto se ovaj G5 toliko pljuje a pravi polu-fail aka G3 je dugo vremena nenormalno hajpovan po forumu.
Sent from my D6503
Razumem da su mnogi razocarani sa G4 zbog dobro poznatih problema ali mi uopste nije jasno zasto se ovaj G5 toliko pljuje a pravi polu-fail aka G3 je dugo vremena nenormalno hajpovan po forumu.
Sent from my D6503
U laboratorijskim uslovima. Kada se ugasi svetlo u sobi, pokrene program za testiranje, stavi siva ili crna pozadina i pojača osvetljenje na maks. Što se baterije tiče nikada nisam imao ispod 4h sota, uglavnom je prosek oko 5. Ni kod mene ništa ne mrdaPopljujes telefon zbog baterije?Nekome je ok i ova baterija.
U kojim uslovima, kada i kako probija ta "svetlost" i da li ostali koji imaju ovaj telefon, to primecuju?
Sent from HTC One_M8y
Popljujes telefon zbog baterije?Nekome je ok i ova baterija.
U kojim uslovima, kada i kako probija ta "svetlost" i da li ostali koji imaju ovaj telefon, to primecuju?
Sent from HTC One_M8y
Bas se nikako ne slazemo u zadnje vreme.
Pa nekome je ok, ali ne znaci da je dobra. I na Nexus 4 je nekome ok pa je ocajna realno.
Pa imas primera koliko hoces gde postoji backlight bleed sto je nedopustivo na telefonu ovog ranga.
Ne primecuju nista, sve je sjajno i bajno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolja od Nexus 5, ok. A je li Nexus 5 konkurencija ili S7 koji ima mnogo bolju bateriju?
Pa ne moze stalno da se vidi naravno. Ali mrak i tamnija pozadina i eto ga. Nedopustivo za flagship.
Kakve veze ima sto mu nije konkurencija. Verovatno je bolja i od G4, malo li je?
Nisam nasao takvo probijanje u stvarnosti sa tamnom pozadinom na ekranu i stvarnim koriscenjem, samo kada je bas crna boja + mracna okolina, samo da bi se videlo to probijanje.
Mene najvise nervira koliko je ovaj ekran zapravo plav, tj. wb nije bas najbolji.
Sent from HTC One_M8y
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari