Šta je novo?

LG G5

Kako se pojedini osete pogodjenim ako im popljujes telefon. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko vas koji komentarisete ima g5? Ili se sve bazira na pročitah na internetu? Svako brani svoj telefon kao da ga lično proizveo. Užas koliko gluposti mora da se pročita, da bi nabasao na jedan smisleni post.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Nemaju, jedan član koliko sam video ima, ali se slabo javlja. Ovako leče komplekse, nikakav uspeh nisu postigli u životu, pa Ajde da teramo silu na forumu.
Dosta mu je pala cena, nisam nigde kod ovih pre prodavaca našao sa dodacima da se dobija.

Ja ga imam, i čitam more gluposti ovde. Koga interesuje da li je S6, 7 itd bolji. Ja bih voleo da pročitam iskustva ljudi koji ga imaju i koriste ga svakodnevno.

Pa kako da pročitaš bilo šta kad mob slabo ko je odavde pazario. Ljudi se opekli sa G4-kom, a i G5 mi baš ne odiše nekim kvalitetom izrade; čak šta-više... Imao sam G4-ku i bio prezadovoljan njome (ne spadam u onu grupu sa 'crknutim' fonom), ali sam ja izgleda mob prodao na vreme![emoji1]

I ja sam jedan od onih koji je u onoj "čuvenoj" anketi svoj glas dao G5-ici a ne S7-ici, ali sam ipak kupio S7 a ne G5!!!
Nakon G4 i V10 - dozvolili su sebi telefon sa ovakvom izradom...

Sent from my SM-G930F

@ ixtis

+1

Ja se slazem sa tobom... jedina razlika je sto je moj G4 crkao.. i ako sam odmah instiktivno poceo da trazim G5, nakon malo citanja i uzivo kontakta sa G5, odustao sam od te price u kupio Note 5...
Deluje mi da je LG, koliko se brzo uzdigao uz g2, toliko brzo i pao usled problema sa G4 i nezadovoljstvom korisnika sa G5...

Razumem da su mnogi razocarani sa G4 zbog dobro poznatih problema ali mi uopste nije jasno zasto se ovaj G5 toliko pljuje a pravi polu-fail aka G3 je dugo vremena nenormalno hajpovan po forumu.

Sent from my D6503

Kao i uvek, nekim ljudima forum samo služi da iznesu negativnost iz sebe.

Razumem da su mnogi razocarani sa G4 zbog dobro poznatih problema ali mi uopste nije jasno zasto se ovaj G5 toliko pljuje a pravi polu-fail aka G3 je dugo vremena nenormalno hajpovan po forumu.

Sent from my D6503
Slazem se s ovim, nisam nikad skuzio zasto se g3 uzdize u nebesa(barem ne na prvotnim updejtovima)
G5 ipak radi odlicno i samo cekam pravi phon da opet predjem na lg

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

G3 je tek bio neopevani fail ali srećom prodah ga tada i uzeh G2..........................G5 ne posedujem ali sam imao prilike da se pozabavim uživo istim i osim trajanja baterije nemam primedbi.........................

Ja koristim telefon mesec i po dana i zamerke su što su mogli da naprave bolji auto brightness (mislim na ono max osvetljenje) i što mi možda ne uliva poverenje deo sa baterijom. Ne mrda se i ne krcka još uvek ništa ali se možda malo plašim :) Ostalo sve top.

Sent from my D6503

Mozda zbog probijanja osvetljenja i ne bas najbolje izrade? Slabe baterije? :)

Popljujes telefon zbog baterije? :D Nekome je ok i ova baterija.

U kojim uslovima, kada i kako probija ta "svetlost" i da li ostali koji imaju ovaj telefon, to primecuju?

Sent from HTC One_M8y

Baterija je sasvim ok, u poređenju sa nexus 5 ovo je čudo tehnike. Što se tiče probijanja svetlosti i lošeg kvaliteta izrade, stvarno nije da sam ciga koji hvali svog konja, ali je za sada sve top, inače imam i ip6 i nexus 5.

U kojim uslovima, kada i kako probija ta "svetlost" i da li ostali koji imaju ovaj telefon, to primecuju?

Sent from HTC One_M8y
U laboratorijskim uslovima. Kada se ugasi svetlo u sobi, pokrene program za testiranje, stavi siva ili crna pozadina i pojača osvetljenje na maks. Što se baterije tiče nikada nisam imao ispod 4h sota, uglavnom je prosek oko 5. Ni kod mene ništa ne mrda :)

Sent from HTC One_M8y

Bas se nikako ne slazemo u zadnje vreme. :D
Pa nekome je ok, ali ne znaci da je dobra. I na Nexus 4 je nekome ok pa je ocajna realno.
Pa imas primera koliko hoces gde postoji backlight bleed sto je nedopustivo na telefonu ovog ranga.
Ne primecuju nista, sve je sjajno i bajno. :)

Poslednja izmena:
Batak owerkloker prolupao načisto :)
Samo ideš po android temama i spamuješ ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Opljunem ja i iPhone, nista ne brini. Bas sam ga popljuvao jer me je izludeo poslednjih dana. :)
Nego, kad uzimas G5? :D

Bas se nikako ne slazemo u zadnje vreme. :D
Pa nekome je ok, ali ne znaci da je dobra. I na Nexus 4 je nekome ok pa je ocajna realno.
Pa imas primera koliko hoces gde postoji backlight bleed sto je nedopustivo na telefonu ovog ranga.
Ne primecuju nista, sve je sjajno i bajno. :)

Izgleda :D

Sta znaci dobra baterija? Kaze covek da je bolja od Nexus 5, znaci njemu je "dobra" ?

Nemoguce da probija svetlost dok stalno koristis telefon. Napisao je u laboratorijskim uslovima, pa mi je cudno.

Sent from HTC One_M8y

Bolja od Nexus 5, ok. A je li Nexus 5 konkurencija ili S7 koji ima mnogo bolju bateriju?
Pa ne moze stalno da se vidi naravno. Ali mrak i tamnija pozadina i eto ga. Nedopustivo za flagship.

Kakve veze ima sto mu nije konkurencija. Verovatno je bolja i od G4, malo li je? :D

Nisam nasao takvo probijanje u stvarnosti sa tamnom pozadinom na ekranu i stvarnim koriscenjem, samo kada je bas crna boja + mracna okolina, samo da bi se videlo to probijanje.

Mene najvise nervira koliko je ovaj ekran zapravo plav, tj. wb nije bas najbolji.

Sent from HTC One_M8y

Mene zanima ako moze neko od vlasnika ovog telefona da izvrsi poredjenje sa kamerom G4 ako su ga koristili?Kolika su poboljsanja i da li ih ima uopste?

Kakve veze ima sto mu nije konkurencija. Verovatno je bolja i od G4, malo li je? :D

Nisam nasao takvo probijanje u stvarnosti sa tamnom pozadinom na ekranu i stvarnim koriscenjem, samo kada je bas crna boja + mracna okolina, samo da bi se videlo to probijanje.

Mene najvise nervira koliko je ovaj ekran zapravo plav, tj. wb nije bas najbolji.

Sent from HTC One_M8y

Pa valjda ga poredimo sa konkurencijom, ne sa N5 koji je izasao pre 100 godina. :D
Pa redje su te situacije, ali je mana svakako. Ima li tvoj M8 taj problem? Cisto sumnjam.
Vecina IPS-ova vuce na plavo.

i kojih poboljšanja... isti je hardver kamere

Trenutno se više isplati uzeti G4. Izrada na nivou i 150 ili koliko već evra manje košta.

Poslednja izmena:
I crkava mu ploca. G4 je trenutno najgori izbor od svih telefona na trzistu.

@ljtruba, u Bg sa nazovimo garancijom radnje od 12 meseci ima za 420e. U Ns sa KP garancijom 6 meseci od 405e.

Vrh Dno