@Batak
Pazi, nisi procitao pazljivo. Da su iste cene u pitanju, zestoko bih razmisljao, mada bih i onda verovatno pre uzeo G5, a sa ovom trenutnom razlikom na oglasima mislim da nema sta da se razmislja. A oba su u mojim rukama provela dovoljno vremena da to nije neosnovano misljenje.
Konkretno, preferiram (dakle, to je licno misljenje, ne stav mase, nego moje) metalnu izradu G5 spram staklene S7, oba softvera su mi ruzna, nocne slike su mozda truncicu bolje na S7, ali su i na G5 odlicne, a zezancije sa pomocnom kamerom bih sigurno koristio bar nekad. Uz to, vise mi se svidja pozicija fingerprint reader-a na LG-u, kao i malo veci ekran, iako je razlika zaista zanemariva. S7 mi jeste lepsi, ali svakako ne toliko da bih to platio skoro 100e vise...
Verovatno sam nesto i zaboravio, ali je to to u sustini.
P.S. Da se razumemo, i da odlucim da dam tolike pare na telefon, verovatno ne bih ni G5 uzeo, nego OP3 ili 6P.

Istina, G5 je dobar jer ce mu JOS padati cena, i ako dodje do nekih 350 do NG, stvarno ce vredeti uzeti takvu azdaju za takav kes. Pritom, ako su neke primerke i pogodili problemi koje je Loznica opisivao, do tada ce se to ispeglati.