Šta je novo?

LG G5

Ovo je hit, kukaš na G2 pa kupiš G3, pa ne valja ni on pa kupiš G4, e sad pošto je i on "problematičan" ajde da nastavimo kuknjavu u G5 temi :D

Jel ovo g5 tema?
Imate g2 g3 i g4 pa tamo iznosite mišljenja a ovde pustite da pročitamo nešto novo

V10

+1

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ajd još jednom - nisam dobro pročitao
Jel reče g2 žute mrlje g3 lajsna i g4 ploča?

V10

Pa jel ih ne prave sve gore?
G2 žute mrlje, g3 žute mrlje i pucanje lajsne, g4 crkava ploča, jel tebi stvarno deluje da oni tamo znaju šta rade i unapređuju modele? [emoji23]
Imao sam G2, oko godinu dana, nikad nisam imao problema sem guljenja zastitnog premaza na kameri. Sada sam ga opet kupio kao drugi tel koristim. Isto nema mrlja i drgih problema. Posle sam uzeo G3, koji je sada kod sestre. Nit je pukla lajsna nit ima bilo kakav problem. G4 nisam imao. Telefone sam uzimao sa garancijom operatera i bili su stari oko 2, 3, meseca. Koristio sam ih kao vecina nas. Pozivi, poruke, neprekidno ukljucen wi fi ili mobilni internet. Po neka igrica i dosta surfovanja i cesta upotreba navigacije, ne nesto preterano slikanja...
Jel moguce da sam ja toliki srecnik ili sta?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Druže reci ti meni koliko je ljudi probalo g5 pa može da kaže da je loš?
Prvenstveno mislim na članove foruma
@Babadook
V10

Poslednja izmena:
Ja bi ga prvi uzeo da imam kes. Ljudi beze od njega jel misle da ce zavrsiti kao G4. Ako im je iole stalo do prodaje a mislim da jeste sigurno, ispravili su tu gresku sa G5. Nego vidim ljude ovde koji ga kude da ce crci kao predhodnik i sl, a niko to nemoze da zna.

Druže reci ti meni koliko je ljudi probalo g5 pa može da kaže da je loš?
Prvenstveno mislim na članove foruma
@Babadook
V10
A koliko njih je probalo fon pa moze da kaze da je dobar?
Ja mogu da iznesem svoje misljenje to sto mi se svidja i sto mi se ne svidja, znam valjda da mi me odgovara klimava ladica za bateriju, obojen metal gde se ljusti boja, da mi je ruzan, da mi se ne svidja onoliki ram oko ekrana itd, zasto moram da probam telefon da bih to potvrdio?

Imao sam G2, oko godinu dana, nikad nisam imao problema sem guljenja zastitnog premaza na kameri. Sada sam ga opet kupio kao drugi tel koristim. Isto nema mrlja i drgih problema. Posle sam uzeo G3, koji je sada kod sestre. Nit je pukla lajsna nit ima bilo kakav problem. G4 nisam imao. Telefone sam uzimao sa garancijom operatera i bili su stari oko 2, 3, meseca. Koristio sam ih kao vecina nas. Pozivi, poruke, neprekidno ukljucen wi fi ili mobilni internet. Po neka igrica i dosta surfovanja i cesta upotreba navigacije, ne nesto preterano slikanja...
Jel moguce da sam ja toliki srecnik ili sta?

Koristio si ih nedovoljno vremena, u tome je kvaka.
Što se tiče G5, nastavlja se tradicija da su mi parni brojevi super, neparni i ne baš, mada mi je G3 bio lep, ovaj G5 se takmiči sa S5 za prvo mesto na mojoj listi najgorih flagship telefona ikada, mada je S5 odličan telefon bio u to vreme, ali onakva izrada sve to potire...
Nikada na forumu nije postojala bolja tema za izdvajanje LG fanova od ove.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Izgleda je problem sto ljudi uzmu tel sa 1 god. garancije ili 2 god koju daje prodavnica koja moze svakog dana da nestane, sve kosta za isti proizvod...

Problem je sto telefoni imaju ozbiljne falinke, ne garancija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ Sto ne znaci da ce i g5 da ima iste probleme.

Poslato negde iz svemira

Ali ako imas ozbiljnu garanciju (npr.uvoznika) i da crkne tokom 2 god, mirno spavas. Imao sam pozitivno iskustvo gde su mi zbog nemogucnosti popravke tel. dali drugi, nov, i bolji od starog, bez imalo svadje...

Ne znaci da ce da crkne, ali znajuci prethodne modele falice nesto sigurno.
Ma da, garancija od 2 godine. I onda ti G4 crkne par puta u toku garancije.

Ovo je G5. Zasto suditi po predhodniku? Mozda ce imati neku falinku ali nemora da znaci da ce crkavati. Obozavam ljude koji hejtuju od pocetka.

Za svaki tel vremenom ispliva neka mana,realna ili subjektivna. Ipak nemaju proizvodjaci vremena da ga propuste kroz sve situacije...A za orig.garanciju,...posteno sam se natezao i prepirao sa prodavcem koji mi je dao njegovu gar od 1 god, kad je na tel otisao ekran. Prva konstatacija je bila... nemoguce..da bi na kraju podelili troskove ???

Da prijavim od drugara g5 mesec i po. Otisao senzor otiska tj home dugme. A bio prezadovoljan tel.

Čekaj, senzor nije i home dugme već power dugme. Home je soft key na ekranu. Kontam da je otišlo power dugme sa senzorom.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Nov na KP 410e? Baš je pala cena. Sem mana koji su imali predhodnici, koje nisu vezane za nov model (još uvek), mogli bi da batalimo trovanje teme sa tim. Ima li G5 konkretno neke mane? Interesuje me displej na suncu, da li je stvarno loš kao što je neko pisao? Može li par slika sa G5?

Displej na Suncu odlican, bas sam direktno pustio da sija na njega i prilicno normalno ga koristio.

Slike imas u testu na Benchu - outdoor, indoor i low-light.

Najveca mana, po mom misljenju, je ruzan softver. Pukni Novu na njega, i donekle ces spasiti situaciju.

Po tvom testu na youtubu skoro pa i nema mane :)
A u stvarnosti mob je pokupio dosta mana.. probijanje svetlosti na displeju (kao da je mob od 50e) ,telo koje se providi na ćošku zbog onog dela koji se vadi ,dugme za otisak koje se klati gore nego na kinezu ,displej na kome bela vuče na plavu ,telefon koji je od metala a u ruci deluje da je od plastike itd itd

Poslednja izmena:
Procitaj i tekstualni test, daleko od toga da nema zamerki. Ali, konkretan primerak koji sam testirao nije imas bas nista od nedostataka koje si naveo, a ipak moram da pisem o njemu, a ne o manama za koje sam procitao po netu...

Iskreno, da planiram kupovinu flegsipa, pre bih uzeo G5 za sad vec 400e, nego HTC 10 za 500 ili S7 za 480. Ima nedostataka, ali mnogo toga je strava, i ovi prosto nisu vredni 100e vece cene...

Sent from my Tesla_SP9 using Tapatalk

Ne bi bilo lose da navedes iz kog razloga bi uzeo G5 pre S7. S7 deluje kao dosta bolja celina.

@loznica, u jednoj rečenici si me ubedio. Šta je to sa LG? Kao da idu protiv sebe. Realno ne vidim potrebu da S6 menjam za S7, promenio bih jer nisam odavno, zato gledam LG. HTC 10 je preskup još uvek, a nema ga sa fiskalnim i garancijom operatera.

Poslednja izmena:
Po tvom testu na youtubu skoro pa i nema mane :)
A u stvarnosti mob je pokupio dosta mana.. probijanje svetlosti na displeju (kao da je mob od 50e) ,telo koje se providi na ćošku zbog onog dela koji se vadi ,dugme za otisak koje se klati gore nego na kinezu ,displej na kome bela vuče na plavu ,telefon koji je od metala a u ruci deluje da je od plastike itd itd
Јеси ли га лично користио? И колико дуго?

Procitaj i tekstualni test, daleko od toga da nema zamerki. Ali, konkretan primerak koji sam testirao nije imas bas nista od nedostataka koje si naveo, a ipak moram da pisem o njemu, a ne o manama za koje sam procitao po netu...

Iskreno, da planiram kupovinu flegsipa, pre bih uzeo G5 za sad vec 400e, nego HTC 10 za 500 ili S7 za 480. Ima nedostataka, ali mnogo toga je strava, i ovi prosto nisu vredni 100e vece cene...

Sve lepo rečeno, samo se oko HTC 10 ne bih složio ...

ps. Nemoguće da nema sve mane sa interneta :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Što su svi nešto negativno raspoloženi... U koju god temu da uđeš samo neko prepucavanje... [emoji4]

@Batak
Pazi, nisi procitao pazljivo. Da su iste cene u pitanju, zestoko bih razmisljao, mada bih i onda verovatno pre uzeo G5, a sa ovom trenutnom razlikom na oglasima mislim da nema sta da se razmislja. A oba su u mojim rukama provela dovoljno vremena da to nije neosnovano misljenje.

Konkretno, preferiram (dakle, to je licno misljenje, ne stav mase, nego moje) metalnu izradu G5 spram staklene S7, oba softvera su mi ruzna, nocne slike su mozda truncicu bolje na S7, ali su i na G5 odlicne, a zezancije sa pomocnom kamerom bih sigurno koristio bar nekad. Uz to, vise mi se svidja pozicija fingerprint reader-a na LG-u, kao i malo veci ekran, iako je razlika zaista zanemariva. S7 mi jeste lepsi, ali svakako ne toliko da bih to platio skoro 100e vise...

Verovatno sam nesto i zaboravio, ali je to to u sustini.

P.S. Da se razumemo, i da odlucim da dam tolike pare na telefon, verovatno ne bih ni G5 uzeo, nego OP3 ili 6P. :) Istina, G5 je dobar jer ce mu JOS padati cena, i ako dodje do nekih 350 do NG, stvarno ce vredeti uzeti takvu azdaju za takav kes. Pritom, ako su neke primerke i pogodili problemi koje je Loznica opisivao, do tada ce se to ispeglati.

Ok ,skrenuo sam pažnju samo na video review koji je bio toliko loš da sam morao da ga prekinem na pola,ali kapiram zašto je morao takav biti.

Npr primer u vipu je imao sve mane koje sam nabrojao sem probijanja displeja naravno jer to tamo nisam mogao da proverim.
Šta će ti mob za koji moraš da kesiras jak ugovor i 400e ako moraš da gatas da li ćeš dobiti model bez mane ?
Da kosta 200e kao p9 Lite pa da se zatvori jedno oko. Ipak na kraju krajeva od lg to ni čudno više nije :)

Sve u svemu biće to ok mob kada padne na 300e ,nova golf 2 na forumu :)

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Vrh Dno