Šta je novo?

LG G5

[YOUTUBE]8Essfyz4mKE[/YOUTUBE]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

odnosa prema kupcima..

Sta nije ok sto se odnosa prema kupcima tice?Ko ima garanciju dobija novu plocu bez problema..Nama niko nije kriv sto smo kupili divljake :D

Cudi me da nema neke najave o nasledniku V10 sa kojim bi definitivno mogli da poprave situaciju.Uzimajuci u obzir kako sa G5 lose stoje a s druge strane V10 je odlican telefon.

Poslednja izmena:
Nije u redu to sto niko nije rekao ok napravili smo falican telefon i sve serije su falicne, pozivamo kupce da donesu svoje uredjaje u ovlascene servise na zamenu. To sto ti nemas garanciju nema nikakve veze sa tim sto je fabrika prodala ziki falican telefon a zika tebi. Greska je do fabrike a ne pojedinacan primerak zbog prodavca..
Zamisli da kupis novu Tojotu i fabrika kaze imamo problem tu i tamo sa nekim kocnicama ali ako ti kocnice crknu u voznji ti dodji pa ako imas garanciju mi cemo ti zameniti.. Koliko ljudi bi opet kupilo Tojotu ? Ne nego kazu zbog greske na tome povlacimo 700 hiljada jedinica na zamenu i nije bitno da li si auto kupio od zike ili pere i da li ima garanciju.

Poredjenje telefona i kocnica nije isto naravno, ali ako zelis da zadrzis kupce i pokazes im da ti je stalo, onda uradis tako.
Mogli su i da kazu da ces donosenjem falicne G4- dobiti popust od 200 eur prilikom kuppvine G5 modela...

Poenta price da kad je proizvodjac napravio gresku, on to treba da ispravi, a ne prodavac kod koga si kupio.
Ovako, ja treba da razmisljam da li ce i na G5 za koji treba opet da dam 500 eur da je javi mana nakon 6 meseci i da li ce Zika da mi prizna garanciju. Neka hvala...

Poslednja izmena:
Auto trziste kao i trziste tehnike je uredjeno zakonima.

Ako zakon kaze bez fiskalnog racuna ne moze da se ostvari garancija ili bez odgovarajuceg garantnog lista i sl,proizvodjac,diler nije duzan da nama izlazi u susret.Mogao bi ali nije duzan.Jer gleda svoj interes i time se vodi,a ne onim sto bi meni,tebi,nekom drugom bilo cool...
Mi kao kupci smo pre kupovine upoznati sa tim.Jednostavno to je tako.

Secam se kad sam uzeo G4 divljak je bio 380 eur,u Tehnomaniji skoro 80 000.Svesno sam rizikovao.

Takodje analogija sa autima nije ispravna.Ako si nekad isao u neki ovlasceni servis znas da prvo sto ti traze je saobracajna dozvola.
Zamisli da odes u servis sa Toyotom koja je neregistrovana,jer se ne znam kako je usla u zemlju,nigde nije evidentirana,nije placena carina na nju i porez...nego onako neki fantomski auto...Ne da ti ne bi menjali kocnice nego bi pozvali i policiju momentalno da im objasnis kako si dosao u posed takvog vozila...

Nema ovo veze sa LG vec je tako za svu tehniku.
LG-u se moze prigovoriti da su i raniji modeli imali problema,G2-fleke,G3-pucanje lajsne,G4-plocu i da to treba imati na umu i prilikom kupovine G5,ali ovo oko odnosa sa kupcima je u skladu sa zakonom i nema se sta prigovoriti.

@ Dante,

Privatni auto je jos uvek u garanciji, i sluzbeni je jos uvek u garanciji, oba se odrzavaju iskljucivo u ovlascenenim servisima (dva brenda) i nikad me niko nije pitao za saobracajnu.. samo servisna knjizica :)

Ali da ne spamujemo temu time, svaki proizvodjac ima pravo da posluje kako zeli i smatra da je dobro. Na kupcima je da odluce da li ce kupiti njihov proizvod. Ja sam (kao sto napisah) LG fan i stvarno volim njihove proizvode ali sam eto promenio brend kao i mnogi sto zbog LG politike sto zbog G5 modela.. ( jos par ljudi oko mene su sa G4 presli na drugi brend ).. samo kazem da ocigledno LG gubi kupce a ne trudi se da ih zadrzi.. naravno to ne znaci da je neki drugi brend bolji po tom pitanju ali...

Bice uskoro malo sveobuhvatniji i objektivniji test G5-ice... ;)

Ono sto za sad mogu da vam kazem: telefon je znacajno lepsi uzivo nego na slikama, iako po dizajnu ipak nije kao HTC 10 ili S7.

To sam ja pisao vec,uzivo je mnogo lepsi..

Nego vidim kod dilera mu bolesno pada cena ,ceka se na oko 350e :)

Ima li negde u nekoj poslovici da se procacka g5 ?

LG

U vipu sam video da ima.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Koja radnja ? U knezu ?

Da li g5 u svom romu ima app lock pomocu otiska ?

LG

Ulica Vojvode Misica, na Desankinom trgu. Veze sa Knez Milosevom. Ako pricamo o Valjevu. :)

To mi i nije od neke pomoci :)

Mozda se javi neko ko ga je video u bg..

LG

Pa ako su ga izlozili u Valjevu, zasto nebi i u Bg.

Ne znam ,nisam ga video u uscu i u delti pre 6,7 dana pa mi je to bilo cudno.. Doduse nisam detaljno gledao u vip ,vise u telesmoru i mts :)

LG

Juče se nešto mlatio i pokušavao da naručim neke zaštite za telefon sa Amazona. Niko živi ne dostavlja u Srbiju, divota. To što sam gledao jedino mogu da poručim sa us prodavnice ali me sa poštarinom izađe 60$ haha. Ludnica.

Na kraju sam se iznervirao, napravio PayPal, otišao na mobilefun.co.uk i naručio Otterbox defender i još neki random case, isto me izađe :D

Napisaću utiske kada stigne.

Za kraj evo malo ss-ova baterije. Mnogo, mnogo fotkanja, 3g i wifi kombinovano, standard korišćenje bez štednje.
ad47243e2df4c57ee35fd87cb8a5fc28.jpg

5b4bc54ea23d90742d4e8b95008fcb58.jpg

5c10f6231e3f0cff5e62ebe733c938a3.jpg

Pozdrav

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Navodno uskoro treba da se pojave jos neki dodaci za G5.

Sent from my D6503

@antec
Ebay šalje ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Stigao Otterbox Defender case. Postaviću slike kad budem montirao :)

5cea3624795d0e8c96ff26c5017bea73.jpg

Uz case je telefon znatno, znatno teži. Više nema šanse da stane u bilo koji džep tj. ima ali treba vam dva minuta da telefon strpate u džep i petnaest da ispraznite isti.
Dobra strana je što mislim da sad kada bi ga tenk pregazio ne bi mu bilo ništa. Sigurno 3-4 milimetra izdignute ivice u odnosu na ekran i folija preko ekrana su prilično dobra zaštita. Eventualno može i tempered glass ispod umesto folije pošto ima mesta ali nisam siguran da li bi ekran bio na istom nivou osetljivosti. I sada primećujem da krajevi ekrana za nijansu slabije reaguju.
Case je dvodelni, prvo se montira plastično-metalni deo pa onda gumeni na njega.
Svi prorezi uredno odrađeni, slušalice i usb port imaju poklopac.
Dugmići za volume malo tvrđi.
U prevodu sigurnije od ovoga jednostavno ne može :)
Evo sličica za kraj.
6057bcd6c92208938dce539ac71d661d.jpg

0632dff2e818c7735c0f9aee72a668a2.jpg

e61632b8f53becddfb1e2150166584d6.jpg

112622fecbf705be426ac084c0ba209e.jpg

0447439d76163fc1794629abfffc37a2.jpg

8c0162772361210aba36a4cc36b6b2d4.jpg

Sigurno je kvalitetan case, ali sad telefon lici na one Cat telefone :-D

Ali bukvalno hahaha. Jedino ga ova kamera na poleđini malo razlikuje :)

Zero Lemon uvek napeavi najvecu budzevinu, polako :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

\"dante bg\" je napisao(la):
Ne volim metalne telefone i ne svidja mi se sto bat nece biti lako zamenjiva,ovo ostalo ok
O čemu ti pričaš? Telefon je prefarban, ne oseća se da je metalno kućište a povrh svega baterija se izuzetno lako vadi jer sedi u tom modularnom delu na dnu.

Da li neko zna kako da se pojaca osvetljenje ekrana?
Koliko sam primetio u ovih mesec dana koriscenja, to mu je jedina mana. Pri jakom suncu slabo vidim ekran.
Sa svim ostalim sam veoma zadovoljan.

Ne mozes pojacati vise nego sto je predvidjeno.To je limit tog panela koji se koristi u g5.

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno